De Tjoele 10, Buitenpost te koop

Buitenpost

De Tjoele 10

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

De Tjoele 10, Buitenpost te koop

Altijd al uw droom willen verwezenlijken om landelijk te wonen? Zoek dan niet verder!

Te midden van het natuurgebied 'De Rohelstermieden' ligt op een royale kavel De Tjoele 10 te Buitenpost. Op een perceel van circa 11.570 m2 wordt deze moderne woning met riante tuin en bosperceel, een houten vrijstaande garage én fantastisch vrij uitzicht te koop aangeboden. Geniet niet alleen van de natuur die deze locatie te bieden heeft, maar ook van het dorp zelf: u bent namelijk op fietsafstand van het centrum en andere faciliteiten van Buitenpost.
Deze woning combineert verrassend veel comfortabele leefruimte met een grote tuin en is gesitueerd te midden van de natuur. Via bospaadjes en bruggetjes kunt bovendien heerlijk wandelen op het eigen terrein en genieten van rust, ruimte en weidse vergezichten. Maar ook de omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten.
De goed onderhouden woning is gebouwd in 1939 en in 1989 uitgebreid met een grote aanbouw. Het wordt centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Itho c.v. combiketel is van ca. 2009. Zowel voorzien van gevel- en dakisolatie, bovendien geheel voorzien van isolatieglas. Op het dak van de vrijstaande garage zijn 18 zonnepanelen geplaatst in 2019. Verder is er glasvezel aangelegd en is er een oplaadpunt voor de elektrische auto.

Buitenpost is gelegen op korte afstand en biedt een goed niveau aan voorzieningen, zoals een treinstation, busverbindingen, basis- en voortgezet onderwijs, winkelcentrum en sportaccommodaties. Bovendien is Buitenpost centraal gelegen tussen Groningen en Leeuwarden. Ook de A7 (Drachten-Heerenveen) ligt op een goed bereikbare afstand.

Indeling:
Begane grond: zijentree, hal, toilet met fonteintje, royale tuingerichte woonkamer van ca. 40m² met openslaande tuindeuren naar het terras en een houthaard, de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven een breed zicht op de tuin en de omliggende natuur, de halfopen keuken (ca. 15,4 m²) is voorzien van een inbouwkeuken met natuurstenen werkblad en inbouwapparatuur (gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, afwasmachine en spoelbak), aan de voorzijde is een grote kamer van ca. 18,7 m² die in gebruik als kantoor, deze ruimte biedt ook een geweldig landelijk uitzicht, maar deze kamer kan natuurlijk ook als extra zit- of slaapkamer gebruikt worden, de bijkeuken heeft een plavuizenvloer, aansluitingen voor witgoed, toegang tot de kelderruimte en een extra ingang.

Eerste etage:
Overloop met vide, de royale overloop biedt voldoende ruimte voor studeer/hobbyruimte, twee slaapkamers van ca. 9,5m² en ca. 9,7m² waarvan één met toegang tot het balkon, de derde slaapkamer is groot ca. 16,9m² en heeft een frans balkon, de badkamer is ingericht met ligbad, grote douche, toilet, design radiator en een dubbele vaste wastafel.

Tweede etage: zolderberging.

Recent is in 2018 een grote vrijstaande houten garage geplaatst van ca. 48,m². Aan de voorzijde zijn openslaande garagedeuren aangebracht en in de zijgevel is een loopdeur en een overkapping. De vloer is van beton en er is deels een zolderberging. Bovendien is er in 2018 ook een carport gerealiseerd naast de woning.

Het geheel biedt met twee opritten voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Rondom de woning ligt een riante tuin met grote gazons, vijverpartijen, groente- en kruidentuin en zonneterrassen. Het grote terras aan de achterzijde van de woning beschikt ook over een groot overdekt terras. Om de privacy volledig te waarborgen is het bosperceel aangelegd. Bijkomend voordeel is dat dit weer voldoende hout biedt voor de houtkachel gedurende de wintermaanden.

Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij? Maak dan nu een afspraak om De Tjoele 10 te Buitenpost te komen bezichtigen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Landhuis, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Wonen
Huidige bestemming
Wonen
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Bouwjaar omschrijving
Gebouwd in 1939 en in 1989 uitgebreid
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden geheel
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden geheel
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Dit samengestelde dak bestaat uit pannen en bitumineuze dakbedekking.

Energie

Energielabel
Einddatum
17 juni 2030
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Itho c.v. combiketel gas gestookte combiketel uit 2009 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
11570 m²
Woonoppervlakte
169 m²
Inhoud
599 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel, inloopdouche
Voorzieningen
Buitenzonwering, rookkanaal, frans balkon, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
11000 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout, carport
Voorzieningen
Elektra, vliering
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
49 m² (9,99m diep en 4,86m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Kadaster drogeham b 1114

Oppervlakte
5580 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster drogeham b 2036

Oppervlakte
5990 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

“Wij hebben altijd enorm genoten van de privacyvolle tuin met ruimte voor de grote schuur, kippen en een grote moestuin. Ook het wandelen in eigen tuin met bospaadjes, bruggetjes en vergezichten maken het geheel prachtig. Ook is er een groot terras met tuinhuis om op te leven als het weer het toestaat.

De woning zelf is ruim en comfortabel, voorzien van glasvezel. De buren bevinden zich op grote afstand van de woning. Uit ons eigen bos sprokkelen we hout dat we in de winter gebruiken voor het stoken in de houtkachel.

De omgeving is bij uitstek fantastisch voor wandelaars en fietsers; ook is er een laarzenpad om de hoek, liggend aan een fietsknooppunt. Op korte afstand zijn supermarkten, een bibliotheek, verschillende scholen en de trein. Binnen een paar minuten ben je in onder andere Leeuwarden en Groningen.

De Tjoele 10 bevindt zich middenin een natuurgebied van Staatsbosbeheer. Van vogelconcerten in de ochtend en avond, een reetje grazend in de weilanden, tot een haas met de oren gespitst; elk seizoen is wederom een spektakel! Overal zijn vogelnestjes gevestigd; de zwaluwen nestelen in de carport, een eend in een oude wilg, een karekiet in de lamp, puttertjes in de heg. Ook ontbreekt het getoet van een roerdomp niet, en soms is er zelfs een glimp op te vangen van een ijsvogel bij de vijver.

De natuur is altijd aan het woord op onze plek, wij hangen aan haar lippen!”

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: