De Trieme 28, De Trieme te koop

De trieme

De Trieme 28

€ 675.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

De Trieme 28, De Trieme te koop

Een huis waar elke steen nieuw en kwaliteit uitstraalt, gelegen op een plek die de essentie van ruimte en vrijheid belichaamt. Dit is wat u kunt verwachten van het landhuis aan De Triemen 28 in De Trieme die nu te koop staat!

Deze royale woning, opgetrokken tussen 2017 en 2020, is niet alleen een parel van hedendaagse bouwkunst, maar biedt ook een zee aan ruimte. Met een perceeloppervlakte van 5.600m² heeft u alle vrijheid om te genieten van de buitenruimte, met het potentieel voor een dierenweide dankzij het weiland. Voeg daarbij een ononderbroken uitzicht vanuit elk punt van het huis, en u zult begrijpen waarom dit landhuis een niet te missen kans is.

Een A-energielabel benadrukt de duurzaamheid van het huis. Het is volledig geïsoleerd, van dak tot muur, vloer en zelfs HR++ glas. Dit, samen met vloerverwarming op de begane grond, garandeert comfort in alle seizoenen.

Het interieur van het huis is al even indrukwekkend. De woonkeuken van maar liefst 36m² biedt voldoende ruimte om te fungeren als een woonkamer met keuken. De huidige extra woonkamer op de begane grond kan daarom eenvoudig worden getransformeerd in een grote tweepersoonsslaapkamer, waardoor flexibiliteit en aanpassingsvermogen centraal staan in het ontwerp van deze woning.

Kwaliteit is evident in elk aspect van dit huis: van de luxe kunststof kozijnen, de deuren, het verfijnde metselwerk, tot aan de sfeervolle dakkapellen en het hoogwaardige sanitair.

Wat de slaapruimtes betreft, zijn er momenteel 3 tweepersoonsslaapkamers, maar er is potentieel voor een 4e tweepersoonsslaapkamer op de begane grond en een 5e slaapkamer op de 1e etage. Daarnaast biedt de indeling de mogelijkheid om bestaande slaapkamers op te delen voor nog meer extra slaapkamers. Ruimte genoeg dus!

Buiten vindt u meerdere bergingen, waarbij de vrijstaande berging/garage naast het huis het grootste is met een oppervlakte van ongeveer 40m².

Begane Grond:
Bij binnenkomst in de hal treft u een uitgebreide meterkast aan. De woonkamer baadt in het licht en biedt middels dubbele openslaande tuindeuren, die zijn uitgerust met zijlichten, toegang tot de tuin. De keuken is al even licht als de woonkamer en beschikt over een luxe inbouwkeuken in een U-opstelling. Ook hier kunt u via dubbele openslaande tuindeuren met zijlichten de tuin bereiken. Verder vindt u op deze verdieping een praktische bijkeuken annex berging met aansluitingen voor witgoed, een toiletruimte met wandcloset en fontein, en een luxe badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche voorzien van een drain, regendouche en handdouche, een dubbele wastafel met een chic meubel en een comfortabel ligbad.

1e Etage:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met vide, die toegang biedt tot drie tweepersoonsslaapkamers. De ouderslaapkamer springt in het oog door de aanwezigheid van een ruime inloopkast en een toiletruimte welke via de hal bereikbaar is, compleet met wandcloset.

2e Etage:
Via een vlizotrap is de royale bergzolder te bereiken, ideaal voor het opbergen van spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

De Trieme (Triemen)
De Trieme is een dorp in het rustige coulisselandschap van de Fryske Wâlden, ideaal voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten zoals fietsen en wandelen. Het dorp is gunstig gesitueerd nabij voorzieningenrijke plaatsen zoals Kollum en de elfstedenstad Dokkum. Omliggende dorpen zoals Kollumerzwaag, De Westereen en Buitenpost zijn gemakkelijk te bereiken per fiets en bieden winkels, horeca en medische diensten. Een basisschool is dichtbij in Westergeest.

Wat betreft openbaar vervoer, zowel Buitenpost als De Westereen bieden goede treinverbindingen. Buitenpost heeft een sneltrein die rechtstreeks naar Groningen en Leeuwarden gaat. Daarnaast zijn er dankzij goede wegen snelle verbindingen naar Leeuwarden, Heerenveen en Drachten mogelijk.

De nabijheid van natuurgebieden zoals het nationaal park "Lauwersmeer" en de Zwagermieden maken het een aantrekkelijke locatie voor natuurliefhebbers. Kortom, De Triemen biedt een goede mix van natuur, bereikbaarheid en voorzieningen.

Onze flexibele makelaars nodigen u van harte uit om dit prachtige landhuis aan De Triemen 28 in De Trieme zelf te ervaren. Een uniek huis op een nog uniekere locatie, staat nu te koop!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Landhuis, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
3 weken geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Bouwjaar omschrijving
Nieuwbouw vanaf 2017-2020
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Nieuw gebouwd tussen 2017-2020
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Nieuw gebouwd tussen 2017-2020
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
18 augustus 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr107 intergas hre gas gestookte combiketel uit 2019 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
5735 m²
Woonoppervlakte
140 m²
Overige ruimten
5 m²
Inhoud
546 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
5400 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ontzettend veel parkeermogelijkheid

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout, parkeerplaats
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water
Oppervlakte
40 m² (9,94m diep en 4,01m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
3

Kadaster westergeest f 1208

Oppervlakte
5600 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster westergeest f 771

Oppervlakte
55 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster westergeest f 860

Oppervlakte
80 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: