Drachtsterweg 12, Opende te koop

Opende

Drachtsterweg 12

€ 525.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Drachtsterweg 12, Opende te koop

Nieuwbouw gevoel, overladen met ruimte, maar toch karakteristiek in jaren 30 sfeer? Ontdek de perfecte samensmelting van hedendaags comfort en klassieke charme bij deze unieke woning aan de Drachtsterweg 12 in Opende, nu beschikbaar voor verkoop. Met zijn uitzonderlijke A+++ energielabel belichaamt deze residentie een nieuw gebouwd gevoel, royaal uitgebreid tot een indrukwekkende dubbele grootte, terwijl het toch trouw blijft aan de sfeervolle jaren '30 stijl. Geniet van de luxe van vloerverwarming, een moderne warmtepomp, hoogrendementsglas (HR++), nieuw geplaatst kozijnwerk, zonnepanelen, en superieure isolatie van dak, muren en vloer.

Deze woning is met zorg en aandacht voor detail volledig vernieuwd en verfijnd, van de boeidelen tot de goten en van het glas in lood tot aan de inrichting van de keuken en woonkamer. Met een riante woonoppervlakte van ca. 169m² en aanvullende inpandige ruimte van ca. 31m² biedt deze woning vele uitbreidingsmogelijkheden. Ideaal voor gelijkvloers wonen, is deze woning tot in de puntjes verzorgd en klaar om u te verwelkomen in een omgeving waar luxe, ruimte en karakter hand in hand gaan.

De ligging is subliem, gesitueerd in een van de meest geliefde buurten van Opende; de Drachtsterweg, dichtbij dierenweides, speelvelden, en het unieke kenmerk; dit huis geniet van een idyllische positie aan een boom-/bosperceel. Een ware oase van vrijheid en ongeëvenaarde ligging!

Begane grond:
Geniet van een sfeervolle, inpandige en overdekte entree die leidt naar een indrukwekkend ruime woonkamer - een van de meest royale die je ooit zult ervaren, met een oppervlakte van maar liefst ca. 53m², plus aansluitend vind je een luxueuze keuken van ongeveer 16m², voorzien van de meest geavanceerde inbouwapparatuur. Een tweede hal biedt toegang tot een toiletruimte voorzien van een wandcloset en een fontein. Verder is er een veelzijdige ruimte die als slaapkamer, werkruimte of kantoor kan dienen, naast een grote, gerenoveerde en geïsoleerde berging met zowel warme als koude wateraansluitingen - ideaal voor een extra badkamer en/of slaapkamer.

Kelder:
Toegankelijk via de hal aan de voorzijde van het huis.

Eerste etage:
Een ruime overloop met een grote kastenwand leidt naar drie tweepersoonsslaapkamers en een grote badkamer. Deze badkamer is uitgerust met twee wastafels, een wastafelmeubel, een inloopdouche en een wandcloset. Ook op deze etage geniet je van het comfort van vloerverwarming in de badkamer.

Eerste etage boven de garage:
Deze bergruimte is via een vlizotrap bereikbaar.

Buiten:
De woning is omgeven door een zorgvuldig aangelegde tuin met ruime parkeermogelijkheden voor en naast de garage. De tuin biedt een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek, ideaal voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. Het geheel is keurig omheind zodat eventuele kinderen en huisdieren hier vrij kunnen spelen.

Opende:
Rechts van dit prachtige geheel zit je in het dorpscentrum, waar voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, sportfaciliteiten, en het Baron Theater het dagelijks leven verrijken. Naar links vind je de natuurlijke schoonheid van recreatieplas Strandheem en natuurgebied Trimunt, met unieke ervaringen zoals het Blotevoetenpad.

Dichtbij, in Surhuisterveen, vind je een levendige gemeenschap met winkels, horeca, en scholen. De gedeelde bedrijvenzone langs De Scheiding met Surhuisterveen benadrukt de sterke band tussen de dorpen en de unieke ligging op de grens van Groningen en Friesland.

Dankzij de nabije A7 zijn steden als Groningen en Leeuwarden vlot bereikbaar, wat Opende een ideale mix geeft van dorpscharme en stedelijke toegankelijkheid. Deze centrale ligging, samen met een uitstekende busverbinding, maakt reizen eenvoudig. Opende -en zeker deze straat de Drachtsterweg- biedt zodoende een harmonieuze balans tussen natuur, cultuur, en bereikbaarheid.

Ervaar groots nieuwbouwcomfort met de charme van de jaren '30 in dit prachtige huis aan de Drachtsterweg 12 in Opende. Ben je benieuwd naar elk detail en wil je alles met eigen ogen zien? Onze flexibele makelaars staan klaar om je te ontmoeten!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden
2 maanden geleden
Gewijzigd
4 weken geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Bouwjaar omschrijving
Compleet opnieuw opgebouwd + uitgebouwd vanaf 2017
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Compleet opnieuw opgebouwd + uitgebouwd vanaf 2017
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Compleet opnieuw opgebouwd + uitgebouwd vanaf 2017
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
13 maart 2034
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
Centrale voorziening, elektrische boiler eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
514 m²
Woonoppervlakte
169 m²
Overige ruimten
31 m²
Inhoud
742 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Wastafel, douche, dubbele wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming, toiletten 2
Voorzieningen
Tv kabel, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
450 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, ook op eigen terrein en naast de garage.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen, parkeerplaats
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Oppervlakte
25 m² (6,92m diep en 3,62m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Aantal
1

Kadaster grootegast f 4281

Oppervlakte
514 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: