Drachtsterweg 31, Opende te koop

Opende

Drachtsterweg 31

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Drachtsterweg 31, Opende te koop

Levensloopbestendig, een keurig A-label, 18 zonnepanelen, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een royaal perceel van maar liefst 772 m2! Bij deze ruime vrijstaande woning kunt u veel wensen van uw lijstje afvinken.
Leg uw zwemkleding maar vast klaar, want met de 's zomerse dagen voor de deur kunt u aan de Drachtsterweg 31 te Opende heerlijk dobberen in het zwembad! Hoe luxe wilt u het?

Achter de voordeur ontvouwt zich een royaal gebruiksoppervlakte van maar liefst 170 m2. Levensloopbestendig wonen is in dit huis zeker mogelijk doordat er een slaapkamer en een badkamer beneden aanwezig zijn.

Onderhoudsarm? Jazeker: de goten zijn allemaal uitgevoerd in kunststof. De woning beschikt verder over vloerverwarming op de begane grond en wordt verwarmd middels een Remeha Avanta combiketel uit 2016 en is recent nog deels geschilderd (2022). Aan alle handige extra's is gedacht: screens voor de ramen, horren hier en daar. Een zeer compleet huis dus!

De woning is gebouwd in 2004 en dus ook naar de richtlijnen van dat bouwjaar geïsoleerd. Samen met de 18 zonnepanelen (2014) van 240Wp per stuk resulteert dit in een prachtig energielabel A.

Indeling:

Begane grond:
Binnenkomst via de voordeur aan de voorzijde van de woning; binnenkomst in de ruime hal met meterkast, trapopgang en trapkast; betegelde toiletruimte met hangtoilet en fontein; royale L- vormige woon-/eetkamer met houtkachel en openslaande deuren; aansluitend de open keuken met schiereiland, veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur (nieuwe 5-pits inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, nieuwe koelkast); slaapkamer/kantoor van maar liefst 14 m2; badkamer met wastafel(meubel) en douche; kelder van bijna 9 m2; bijkeuken met witgoedaansluitingen en deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers bereikbaar welke allemaal een oppervlakte hebben van minimaal 13 m2 (zeer royaal dus); verder treft u hier een luxe (2e) badkamer welke van alle gemakken voorzien is, waaronder een heerlijk ligbad; losse toiletruimte met hangtoilet; stookruimte met CV-opstelling.

Tweede verdieping:
Bergzolder over de hele lengte van de woning welke middels vlizotrap te bereiken is.

Buitenom:
Waar moeten we beginnen....want de achtertuin doet zeker niet onder voor een vakantiebestemming. Het oog valt direct op het prachtige blauwe zwembad met poolhouse. Verkoeling zoeken in het verfrissende water op hete dagen, borrelen met vrienden en familie langs de waterkant en 's avonds afsluiten met een barbecue onder de overkapping: het kan allemaal! De tuin is verder fraai aangelegd met meerdere terrassen, gazon, sierborders, struiken, planten en bomen! Heerlijk vertoeven hier.

Aan bijgebouwen biedt het perceel een ruime houten garage met betonnen vloer, openslaande deuren en een bergzolder. Daarnaast is er nog een houten (fietsen)berging en natuurlijk de heerlijke overkapping met bergruimte bij het zwembad.

De voortuin is voornamelijk voorzien van gazon en sierbestrating en biedt ruimte aan meerdere auto's om op eigen terrein te parkeren. De woning staat verder aan een rustige weg in een gezellige en kindvriendelijke buurt met een actieve buurtvereniging.

Het dorp Opende:
De woning ligt op korte afstand van de voorzieningen die Opende te bieden heeft. Het dorp biedt een actief verenigingsleven met mooie sportaccommodaties, een theater, een basisschool, een kapsalon en een supermarkt. De omgeving nodigt uit voor fiets- en wandeltochten in het voor deze streek zo kenmerkende coulisselandschap met ook bos, heide en een recreatieplas. Het is bovendien gunstig gelegen ten opzichte van zowel Drachten, A7 (Groningen-Heerenveen) als Leeuwarden, in slechts 10 minuten is het centrum van Drachten te bereiken.
Daarnaast ligt de woning vlakbij het voorzieningenrijke Surhuisterveen welke uitgebreide voorzieningen heeft op het gebied van o.a. winkels, (basis)scholen, bibliotheek, sportaccommodaties, openluchtzwembad en openbaar vervoer.

Kunt u ook niet wachten op te komen kijken bij dit prachtige geheel? Onze enthousiaste makelaars leiden u graag rond. Neem voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
De woning is van binnen goed onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
De woning is van buiten keurig onderhouden.
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Een samengesteld zadeldak met wolfseind welke met pannen gedekt is.

Energie

Energielabel
Einddatum
11 juli 2029
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Remeha avanta 35c gas gestookte combiketel uit 2016 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
772 m²
Woonoppervlakte
170 m²
Overige ruimten
9 m²
Inhoud
690 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Wastafel, ligbad, toilet, dubbele wastafel, wastafelmeubel, douches 2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering, zwembad, rookkanaal, dakraam, zonnepanelen

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
450 m²
Achtertuin
396 m² (23,12m diep en 17,14m breed)
Ligging
Gelegen op Oost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen erf of in de omgeving.

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Elektra, vliering
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
28 m² (8,58m diep en 3,91m breed)
Capaciteit
1 auto(s)

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
2

Kadaster grootegast f 5062

Oppervlakte
772 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: