Feike Wybrensstrjitte 7, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Feike Wybrensstrjitte 7

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Feike Wybrensstrjitte 7, Surhuisterveen te koop

Ruimte, luxe en comfort. Dat zijn enkele typerende kenmerken voor Feike Wybrenstrjitte 7 in Surhuisterveen. Deze ruime woning, met circa 185 m² aan woonoppervlak en een inhoud van 812 m³, behoort tot een van de grootste die je kunt vinden. Ook wat betreft energie-efficiëntie blinkt deze woning uit. Dit vormt een unieke gelegenheid om een royale nieuwbouwwoning aan te schaffen. De woning is volledig gasvrij (all-electric), voorzien van vloerverwarming en elektrische radiatoren, en werd gebouwd in 2023. Deze nieuwbouwwoning is daarnaast ook zeer fraai afgewerkt: overal is rekening mee gehouden en alles is zeer luxe en uitgebreid uitgevoerd.

BENG+? Goed om te weten: de woning is zeer energiezuinig ontworpen, uitgerust met 12 zonnepanelen, een luchtwaterwarmtepomp met 280-liter buffervat én volledig volgens het bouwbesluit-plus gerealiseerd. Het eindresultaat? Een bijna energieneutrale woning, volledig geïsoleerd en voorzien van drievoudige beglazing.

Geruisloos... Naast energie-efficiëntie biedt de woning ook opvallende rust, mede dankzij de zwevende, geïsoleerde cementdekvloer op de eerste verdieping, drievoudige beglazing en zeer goed geïsoleerde muren. Zelfs de 43 cm dikke, woningscheidende wand is buitengewoon goed geïsoleerd met een isolatielaag van 27 cm. De buitenmuren zijn ook dubbel geïsoleerd, met zowel pir-isolatie als mineraalwol, wat zorgt voor een luchtdichte, energiebesparende en vooral stille woonbeleving.

Mogelijkheden: Tevens is de woning voorzien van een grote aangebouwde geïsoleerde berging, die gemakkelijk omgebouwd kan worden tot praktijk- of slaapruimte met badkamer op de begane grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Overdekte zijentree; de hal dient als statige hoge entree en is voorzien van een toiletruimte met fontein, een meterkast en garderobenis; royale woonkamer van ca. 29 m2 voorzien van dubbele suitedeuren; lichte tuingerichte woonkeuken van ca 34 m2 met openslaande deuren (voorzien van zijlichten); keukenopstelling met bargedeelte en voorzien van zeer uitgebreide inbouwapparatuur zoals een koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, oven, kokend waterkraan; de ruime garage is op dezelfde wijze geïsoleerd als de rest van de woning en voorzien van witgoedaansluitingen en een warmtepomp, luxe symmetrische openslaande garagedeuren aan de voorzijde en een loopdeur naar de zongerichte op zuidoost gelegen achtertuin.

1e verdieping:
Overloop inclusief vide; 3 ruime 2-persoonsslaapkamers waarvan 1 met inloopkast; luxe badkamerruimte voorzien van prachtige inloopdouche met regendouche, handdouche, drain en sunshower, extra groot bad en dubbele wastafel met meubel. Alles is zeer luxe uitgevoerd en o.a. voorzien van koperen kranen. Tevens is er vloerverwarming aangelegd in de badkamer. Daarnaast is er een separate toiletruimte met wandcloset en fontein; drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met een zeer royale inloopkast.

2e verdieping:
Vaste trap naar de tweede etage met een vierde en vijfde slaapkamer; installatieruimte met warmte-terugwin-unit.

Buitenom:
Ontdek de charme van de op het zuidoosten gelegen achtertuin, een oase van rust en een uitnodigend toevluchtsoord dat zowel stijlvol als functioneel is vormgegeven. De zon streelt het zorgvuldig aangelegde gazon en de esthetisch aangelegde sierbestrating en sierborders. Onder de fraaie, stevige overkapping kunt u op elk moment van de dag genieten van een aangename schaduw, terwijl de aangrenzende berging zorgt voor praktische opslag en zo de buitenruimte ongehinderd en opgeruimd houdt. De eigen oprit, een toonbeeld van gemak, biedt parkeermogelijkheden op eigen terrein, wat bijdraagt aan het moeiteloze comfort van dit charmante thuis. Een plek waar stijlvol buitenleven en gebruiksgemak naadloos samenkomen, dag in, dag uit.

Een selectie van de vele extra luxe kenmerken:
-keramische dakpannen
-verdiept aangebrachte gemetselde rollaag tussen tras- en gevelsteen en t.p.v. kopgevel
-gemetselde rollaag boven de kozijnen in het metselwerk
-antraciet betonnen raamdorpels & zwarte waterslagen
-potdeksel gevelbekleding, kleur: zwart fijn bezaagd en horizontaal aangebracht
-uitgevoerd met geïsoleerde symmetrische houten garagedeuren
-pui met tuindeuren (voorzien van zijlichten)/buitendeuren/lichtkozijnen met draaikiepramen van meranti hardhout
-luxe kozijndetaillering d.m.v. extra raamhout, kalven en draaikiepramen buitendeur kozijnen voorzien van Isostone onderdorpels
-drievoudige (triple) beglazing (gasgevulde spouw met een coating aan de spouwzijde)
-bakgoot en dakoverstekken afgewerkt met een “sierplint”
-afgetimmerde bakgoten met een binnengoot van zink voorzien van zinken kraal
-zinken hemelwaterafvoeren
-lage temperatuurvloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond, radiatoren op de 1e etage
-Daikin Altherma 3 ‘all electric’ lucht/waterwarmtepomp waarop aangesloten de verwarmingsinstallatie bestaande uit vloerverwarming (bg) en LTV radiatoren op de 1e en 2e verdieping (radiatoren regelbaar via centrale kamerthermostaat) en incl. 280 liter buffervat ten behoeve van de tapwatervoorziening
-gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met warmte terugwin unit en bypass functie, waarop aangesloten: alle verblijfsruimten, bergruimte, toilet- en badruimte
-uitgevlakt plafond t.p.v. de begane grond & 1e etage van de woning
-12 zonnepanelen

De omgeving:
Gesitueerd aan de rand van Surhuisterveen, vlakbij het centrum van het dorp, staat deze woning op de plek waar ooit meubelwinkel Folkerts was gevestigd. EVE Architecten hebben zowel het huis als de buurt ontworpen, en het befaamde bouwbedrijf U. Veenstra, in samenwerking met bouwbedrijf Blauhuis, heeft ze verwezenlijkt. De woning is onderdeel van een architecturaal vormgegeven buurt waarin zowel de huizen als hun omgeving met zorg zijn ontwikkeld. De wijk biedt een harmonieuze mix van eigentijdse landelijke huizen aan de voorkant, unieke 'molenaarshuizen' die tegenover de Feanster molen gebouwd gaan worden, en zeer royale luxe woningen in het centrum.

Over Surhuisterveen:
Surhuisterveen, een dorp dat een uitgebreid aanbod aan voorzieningen biedt, is een populaire woonlocatie voor mensen uit alle levensfasen. Het beschikt over een verscheidenheid aan winkels, horeca, basisscholen en middelbare scholen, kerken, sportfaciliteiten, medische diensten en ouderenverenigingen. Een bijkomend voordeel is de strategische ligging nabij de A7, tussen Groningen en Heerenveen. De steden Leeuwarden en Groningen, evenals diverse Friese natuurgebieden en de Waddenzee, bevinden zich op een prettige afstand.

Wilt u meer weten over alle extra's die in deze woning zijn gerealiseerd, of wilt u het prachtige geheel met eigen ogen zien? Onze flexibele makelaars leiden u graag rond in deze zeer complete woning aan de Feike Wybrensstrjitte 7 in Surhuisterveen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Herenhuis, halfvrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Bouwjaar omschrijving
Recent gebouwd in 2023.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Pas gerealiseerde nieuwbouw
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Pas gerealiseerde nieuwbouw
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Kap gedekt met pannen en deels plat dak

Energie

Energielabel
Einddatum
17 maart 2031
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, grotendeels dubbelglas, driedubbel glas, hr glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
Centrale voorziening, elektrische boiler eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
327 m²
Woonoppervlakte
186 m²
Overige ruimten
23 m²
Inhoud
812 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, zitbad, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Voorzieningen
Dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen, balansventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
190 m²
Achtertuin
125 m² (10,61m diep en 12,81m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, tevens bij parkeerhavens

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen, inpandig, parkeerplaats
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Oppervlakte
23 m² (6,32m diep en 4,1m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster surhuizum b 9349

Oppervlakte
327 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

Door de doodlopende straat is het erg kindvriendelijk wonen. Het is een gezellig buurt met speeltuinen voor de kinderen. Er is veel rust en ruimte. De luxe woning is van hoge kwaliteit, er is overal rekening mee gehouden en nergens op bespaard. De woning is dus helemaal af en instap klaar. Er is genoeg ruimte voor grote gezinnen of mensen die graag vanuit huis willen werken. 

De scholen en winkels zijn om de hoek en de snelwegen liggen dichtbij. Alles wat je maar kan wensen in 1, perfect voor mensen die graag nieuwbouw willen maar hier niet meer op hoeven te wachten. De tuin met overkapping is onderhoudsvrij. Je kunt de auto opladen naast de deur op de ruime oprit waar plek is voor meerdere auto’s. 

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: