Gedempte Vaart 49, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Gedempte Vaart 49

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Gedempte Vaart 49, Surhuisterveen te koop

Ruimte te weinig? Hier niet! Ervaar de vrijheid van royaal, vrijstaand wonen, centraal gelegen nabij de voorzieningen van Surhuisterveen en grenzend aan het prachtige groene Friese coulissenlandschap. Gedempte Vaart 49 in Surhuisterveen heeft het allemaal en staat nu te koop! Dit karakteristieke jaren '30 woonhuis biedt een riante woonoppervlakte van maar liefst ca. 223m². In combinatie met de ruime bijgebouwen, die nog eens ca. 172m² extra inpandige ruimte bieden, is dit unieke object met zijn talrijke mogelijkheden en het grote perceel van maar liefst 943m², het perfecte plaatje.

Het bouwjaar van de woning gaat terug tot 1930, maar dankzij recente renovaties en voortdurend onderhoud is het huis van alle moderne gemakken voorzien, terwijl de charme van karakteristieke details, zoals de glas-in-loodramen, behouden is gebleven. Daarnaast is het dak van de woning vervangen en zijn er deels kunststofkozijnen en kunststof gevelbekleding aangebracht. De woning is dermate keurig aangepakt dat gelijkvloers/ levensloopbestendig wonen kan worden gerealiseerd.

Begane grond:
Betreed de woning via de uitnodigende voordeur, die uitkomt in een sfeervolle hal voorzien van een trapopgang en meterkast. Hier bevindt zich de toegang tot een ruime woonkeuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur in een praktische L-opstelling. De keuken geeft ook toegang tot een handige provisiekelder van ongeveer 7m².

Direct aansluitend aan de keuken vindt u de lichte en sfeervolle woonkamer. Met bijna 40m² vloeroppervlakte en charmante jaren '30 details zoals erkers aan de voor- en zijkant en een betegelde schouw met sfeerhaard, is dit een heerlijke ruimte om te ontspannen.

Vanuit een tweede hal, voorzien van een achterentree en CV-opstelling, betreedt u de comfortabele badkamer, compleet met ligbad, douche en wastafel. Deze hal biedt ook toegang tot een aparte toiletruimte, uitgerust met een hangtoilet en fontein.

Een bijkeuken met plaats voor uw witgoed en een veelzijdige ruimte van ca. 22m² - bruikbaar als kantoor, slaapkamer of extra bijkeuken - met een eigen entree, pantry en aparte toiletruimte, ronden het geheel af.

Tenslotte, voor extra werk- of leefruimte, zijn er nog twee werkkamers beschikbaar; één van ca. 19m² en een tweede van ca. 11m², beide met toegang tot de achtergelegen inpandige ruimte.

1e etage:
De eerste verdieping biedt 3 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 2 recent gerenoveerd en geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen en nieuwe beglazing. Een van de slaapkamers heeft een balkon en een van de slaapkamers sfeervolle inbouwkast.

Bijgebouwen:
Misschien wenst u zelfs om volledig levensloopbestendig te wonen? De beschikbare 172m² aan aanvullende inpandige ruimte is uiterst veelzijdig en kan aan al deze behoeften voldoen! Er is een gedeelte met een afmeting van ongeveer 970cm x 900cm, voorzien van een plat dak en een strak afgewerkte betonnen vloer, dat direct aansluit op het kantoor-/woongedeelte. Daarnaast is er een schuur met zadeldak (te gebruiken als garage), die van binnenuit toegankelijk is via openslaande deuren en uitgerust is met een betonnen vloer en een sectionaaldeur van ca. 260cm hoog.

Een beschut terras, perfect voor ontspannen momenten, is aangelegd tussen het hoofdgebouw en de bijgebouwen. De brede oprit is voornamelijk bestraat, met aantrekkelijke sierborders langs de woning. Achter de garage treft u een productieve (moes)tuin met kas aan, vanwaar u in de tuin kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht over de aangrenzende weilanden.

2e etage:
Voor degene die nog steeds te weinig ruimte heeft; er is ook nog een bergzolder aanwezig.

Surhuisterveen:
Het geheel ligt op loopafstand van het gezellige centrum van het dorp. Surhuisterveen is hét dorp in de regio waar alles te vinden is als: 4 grote supermarkten, vele winkels, een groot openluchtzwembadcomplex, levendige horeca en een multifunctioneel centrum met o.a. een bibliotheek en ontmoetingsplekken. Bovendien ligt Surhuisterveen op enkele autominuten van de snelweg (A7) met een uitstekende verbinding naar Groningen, Drachten en Heerenveen. Ook Leeuwarden is zeer gemakkelijk te bereiken via de Wâldwei.

Wilt u de plek en ruimte zelf ervaren? Dat kan tijdens een bezichtiging bij de Gedempte Vaart 49 in Surhuisterveen met één van onze flexibele makelaars. Wij laten u het geheel graag zien.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Bouwjaar omschrijving
Gebouwd in 1930 volgens bag
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Het woonhuis is goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Het woonhuis is goed onderhouden.
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
De platte daken zijn gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Energie

Energielabel
Einddatum
16 november 2032
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr combi nefit. gas gestookte combiketel uit 2001 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
943 m²
Woonoppervlakte
223 m²
Overige ruimten
172 m²
Inhoud
1416 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
8 kamer(s) waarvan 6 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in centrum, in woonwijk
Achtertuin
169 m² (22,5m diep en 7,5m breed)
Ligging
Gelegen op Zuid (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Voldoende parkeergelegheid op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Inpandig
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
74 m² (11,62m diep en 6,34m breed)
Capaciteit
4 auto(s)
Aantal
2

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra, voorzien van water
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster surhuizum c 5291

Oppervlakte
782 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster surhuizum c 5292

Oppervlakte
41 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster surhuizum c 6228

Oppervlakte
120 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: