Hearewei 18, Damwald te koop

Damwald

Hearewei 18

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Hearewei 18, Damwald te koop

Getransformeerd met een prachtige balans tussen authentieke details en moderne comfort, biedt deze sfeervolle vrijstaande woning jou het beste van beide werelden! Denk aan kenmerkende jaren 30 details zoals balkenplafonds, kraalgoten en authentieke erker, gecombineerd met een royale uitbouw en een grote garage die al je verwachtingen overtreft!

Voor het ultieme in gemak is de woning levensloopbestendig met een mogelijke bad- en slaapkamer beneden. Boven zijn nog 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer een riante ca. 17m² is (exclusief inloopkast)! Op een perceel van 430m² gaat ruimte niet ten koste van sfeer in dit huis. Het gehele elektra is vernieuwd en vervangen door de huidige bewoners.

De keurig aangelegde tuin is voorzien van een groot terras, perfect voor lange zomeravonden. De lange oprit leidt naar een grote garage met een ruime bergzolder en een veranda van meer dan 22m², die ook dienst kan doen als dubbele carport. Door de L-vormige tuin is er altijd een plek in de zon of schaduw te vinden. De ligging is prachtig: het huis aan de Hearewei 18 in Damwâld staat aan aan de rand van het levendige Damwâld, nabij het centrum en op loopafstand van het bos.

Begane grond:
Bij binnenkomst op de begane grond via de overdekte entree, kom je terecht in een hal met meterkast. De eetkamer en woonkamer vloeien in elkaar over en worden gekenmerkt door een sfeervolle erker en veel glas, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Aangrenzend vind je de keukenruimte, compleet met een L-vormige keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en een kastenwand. Er is ook een aanbouw met een extra hal. Verder is er op de begane grond een vernieuwde toiletruimte met hangcloset en een vernieuwde badkamer uitgerust met een inloopdouche en een wastafel voorzien van een grote wastafelkast. Ten slotte is er een bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en een deur naar de achtertuin.

Kelder:
Een ruime kelder is bereikbaar via de eetkamer.

1e etage (boven woning):
Op de eerste etage boven de woning vind je een overloop, drie royale slaapkamers (waarvan één met een grote kastenwand en de ouderslaapkamer voorzien van een uiterst royale inloopkast), en een toiletruimte met wandcloset en fontein.

1e etage (boven aanbouw):
De eerste etage boven de aanbouw is bereikbaar via een vaste trap en biedt veel bergruimte, de mogelijkheid tot een extra slaapkamer en de cv-opstelling.

2e etage:
Op de tweede etage, bereikbaar via een vlizotrap, is een grote bergzolder waar indien gewenst extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden dankzij het royale oppervlakte.

Damwald:
Damwâld, gelegen in de gemeente Dantumadiel, is een levendig dorp met een hoog voorzieningenniveau. Het kloppende hart van dit dorp is het hoogwaardige winkelcentrum waar lokale winkeliers en grote ketens naast elkaar bestaan. Of je nu verse producten nodig hebt voor het avondeten of op zoek bent naar de nieuwste mode, in Damwâld vind je het allemaal.

Het openbaar vervoer in Damwâld is uitstekend geregeld. Met regelmatige busverbindingen ben je in een oogwenk in de nabijgelegen steden Dokkum, Leeuwarden en Drachten. En met Dokkum op slechts 5 minuten afstand, geniet je van het gemak van een stad dichtbij, terwijl je de rust en de ruimte van het dorpsleven behoudt.

Voor gezinnen is Damwâld een ideale plek om te wonen. De nieuwe campus voor basisscholen zorgt voor modern onderwijs in een inspirerende omgeving. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de diverse sportvoorzieningen die het dorp rijk is. Van voetbal tot gymnastiek, er is voor iedereen wel een sport om van te genieten.

De gezondheidszorg is ook goed geregeld in Damwâld. Met een eigen huisarts en apotheek in het dorp, zijn medische voorzieningen altijd dichtbij.

Nieuwsgierig? De Hearewei 18 in Damwald staat te koop voor jou! Onze flexibele makelaars zien je dan ook graag in Damwald.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1936.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Werkelijk keurig onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Werkelijk keurig onderhouden.
Dak
Schilddak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met geglazuurde pannen gedekt.

Energie

Energielabel
Einddatum
31 december 2030
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Benraad (bouwjaar indicatief) gas gestookte combiketel uit 2006 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
430 m²
Woonoppervlakte
121 m²
Overige ruimten
37 m²
Inhoud
560 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
350 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Meer dan genoeg parkeergelgenheid op eigen terrein, in de garage, onder dubbele carport/veranda en oprit. Ook openbaar parkeren gratis.

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout, carport, parkeerplaats, garage met carport
Voorzieningen
Elektra, vliering
Oppervlakte
34 m² (8,87m diep en 3,87m breed)
Capaciteit
2 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Isolatie
Dubbel glas
Aantal
1

Kadaster akkerwoude i 4996

Oppervlakte
430 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

Damwald is een samenvoeging van drie dorpen. Onlangs is er een nieuwe campus met sporthal gebouwd en er is een mooi winkelcentrum aanwezig. 


Op onze buurt is een ijsbaan- en een levendige buurtvereniging. De buurt is de afgelopen tijd flink verjongd. Er is kinderopvang in het dorp aanwezig en een goede busverbinding met de halte vlakbij. Ook zijn er diverse kerkgenootschappen. 


Onze woning is na het uitvliegen van de kinderen nu veel te ruim. Aan anderen laten wij een gezellige en betrokken buurt na, op de Hearewei in Damwald onze karakteristieke en charmante woning op nummer 18. 

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: