Hoofdstraat 18, Niezijl te koop

Niezijl

Hoofdstraat 18

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Hoofdstraat 18, Niezijl te koop

Wat een uitzicht, en dat in het centrum van Niezijl? Welkom bij Hoofdstraat 18, een bijzondere vrijstaande woning vol met karakteristieke details. Deze woning, gehuisvest in het hart van dit prachtig gelegen, toch vrije dorp, combineert moeiteloos historische charme met modern comfort.

Bij binnenkomst worden bezoekers begroet door een uitnodigende entree die leidt naar een gezellige woonkamer met vele details als een balkenplafond van ca. 20m², waar een uitgestrekt uitzicht over de weilanden uw blik zal vangen. De open keuken van ca. 13m², uitgerust met een moderne keukenopstelling, is de perfecte ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Bovendien bieden de openslaande deuren toegang tot de prachtige zuidgerichte achtertuin, ideaal voor zomerse BBQ's of om simpelweg te ontspannen en te genieten van het rustige leven in Niezijl.

De woning is volledig gerenoveerd en geïsoleerd, met bijzondere aandacht voor comfort. De vernieuwde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet.

De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers die u rust en privacy bieden. Naast het hoofdgebouw vindt u een vrijstaande garage van 18m² met een handige bergzolder, ideaal voor het opbergen van al uw bezittingen. Achter de garage bevindt zich een overdekt terras, ideaal om het hele jaar door van te genieten en een berging van ca. 10m².

De woning ligt aan een rustige weg, midden in de woonwijk met een vrij uitzicht, wat bijdraagt aan het landelijke gevoel dat Niezijl uitstraalt. Parkeergelegenheid is nooit een probleem met voldoende openbare parkeergelegenheid en een eigen oprit.

Bijzonderheden zijn onder meer de vloerverwarming in de badkamer en keuken en de vrijwel de gehele woning die is voorzien van HR++ glas. Ook is er een waterontharder aanwezig voor extra comfort.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast; woonkamer; keuken met moderne keukenopstelling en openslaande dubbele tuindeuren; badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

1e etage:
Overloop; 2 slaapkamers met extra bergruimte achter de knieschotten.

Bergingen/garage:
Garage met elektra en bergzolder; berging met extra werkruimteopstelling en wateraansluiting + elektra en een royale overkapping.

Niezijl:
Niezijl, een sfeervol dorp gelegen tussen Zuidhorn en Grijpskerk, is perfect gepositioneerd op ongeveer 15 km afstand van de stad Groningen. Dankzij de gunstige ligging aan de N355 is het dorp uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

In Niezijl zelf ervaart u de gezelligheid van een hechte dorpsgemeenschap met faciliteiten zoals een dorpshuis, kinderopvang en zelfs een museum. Voor de dagelijkse behoeften en meer uitgebreide voorzieningen hoeft u slechts een kort ritje te maken naar de naburige dorpen Zuidhorn en Grijpskerk. Hier vindt u supermarkten, winkels, basisscholen en middelbare scholen, sportverenigingen, en een trein- en busstation met verbindingen naar Groningen en Leeuwarden, die twee keer per uur vertrekken.

Bovendien biedt Niezijl een extra bonus voor watersportliefhebbers. Met water voor de deur dat direct verbonden is met het Van Starckenborghkanaal en het Lauwersmeer, is Niezijl een uitnodigend thuis voor diegenen die genieten van de nautische levensstijl. Kortom, Niezijl biedt een aantrekkelijke mix van landelijke charme, moderne gemakken en uitstekende bereikbaarheid.

Als u op zoek bent naar een karakteristieke woning die modern comfort combineert met landelijke charme, maar toch nabij alle voorzieningen dan is deze woning aan de Hoofdstraat in Niezijl de perfecte keuze. Onze flexibele makelaars kunnen dan ook niet wachten om u te ontmoeten bij de Hoofdstraat 18 in Niezijl!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Koop

Servicekosten
€ 0

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwperiode
VANAF_1945_TM_1959
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Het woonhuis is goed onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Het woonhuis is goed onderhouden
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Het zadeldak is gedekt met pannen.

Energie

Energielabel
Einddatum
14 juli 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Cv-ketel remeha gas gestookte combiketel uit 2013 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
295 m²
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
270 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
3 kamer(s) waarvan 2 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuin
Achtertuin (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
108 m²
Achtertuin
108 m² (10,72m diep en 10,12m breed)
Ligging
Gelegen op Zuid (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er parkeergelegenheid op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
18 m² (4,76m diep en 3,79m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster grijpskerk c 1619

Oppervlakte
141 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster grijpskerk c 1620

Oppervlakte
154 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

Fijne plek en fijn huis waar je je zo thuis voelt. Buurt gemeleerd en sociaal. Je kan niet in de tuin werken zonder een praatje te maken. Eens in de zoveel tijd krijg je het krantje dorpsproat. In de zomer is het heerlijk vertoeven in de tuin. Hopelijk beleven de nieuwe bewoners er net zo’n mooie tijd als wij. 

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: