Hoofdstraat 8, Niezijl te koop

Niezijl

Hoofdstraat 8

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Hoofdstraat 8, Niezijl te koop

Betreed uw droomlocatie in Niezijl! Volgens de huidige eigenaar is dit het mooiste huis op de meest idyllische plek van Niezijl! Na hier meer dan 40 jaar vol tevredenheid te hebben gewoond, is het tijd dat dit juweeltje een nieuwe eigenaar krijgt. Een unieke kans om uw droomhuis te verkrijgen!

Deze karaktervolle vrijstaande woning straalt charme uit en komt compleet met garage en berging. Laat u verleiden door de prachtige tuin met tuinprieel, een waarborg voor een rijk buitenleven. Het geheel is goed onderhouden en gesitueerd op een perceel van ca. 330m² en omvat alle comfort, zoals centrale verwarming door een Bosch c.v. combiketel uit 2011.

Denkt u groen? Ook daaraan is gedacht! Recent zijn in 2022 op het dak zes zonnepanelen geïnstalleerd, elk 310 W/piek. De woning is tevens voorzien van dakisolatie, deels houten en deels kunststof kozijnen en grotendeels voorzien van isolatieglas en HR+ glas. Het buitenschilderwerk is nog in 2022 uitgevoerd, waardoor het huis in een goed onderhouden staat verkeert.

Indeling:
Bij binnenkomst via de zijentree wordt je verwelkomd in een hal die leidt naar de badkamer, vervolgens kom je in de stralende doorzon woonkamer met een charmante erker, een plek waar het daglicht heerlijk binnenvalt en je kunt genieten van vrije uitzichten, de keuken, uitgerust met een moderne inbouwkeuken uit 2017 en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, complementeren de woonkamer, samen bieden ze een ruimtelijk leefgebied van circa 30m², een ware uitnodiging voor gezellige etentjes en ontspanning!, de tweede hal biedt toegang tot de handige provisiekelder, toilet en een vaste kast, daarnaast vindt je de praktische bijkeuken, geïsoleerd en voorzien van zowel een tuindeur als een achterdeur en aansluiting voor de wasmachine; alle gemak dicht bij elkaar.

De eerste etage herbergt vier sfeervolle slaapkamers variërend van circa 5m² tot 10m², voorzien van handige kastruimtes. Voor extra opbergruimte is de tweede etage via een vlizotrap bereikbaar en doet dienst als zolderberging.

De verzorgde tuin, gunstig gelegen op het zonnige zuiden, is een oase van rust, ingericht met zonneterras, groot gazon en bloemborders. Het tuinprieel van ca. 9m² biedt een adembenemend, landelijk uitzicht. De stenen berging en de daarachter geplaatste garage zijn bereikbaar via de achtertuin, waarbij de garage voor auto's toegankelijk is via een pad aan de achterzijde.

Niezijl:
Niezijl, een sfeervol dorp gelegen tussen Zuidhorn en Grijpskerk, is perfect gepositioneerd op ongeveer 15 km afstand van de stad Groningen. Dankzij de gunstige ligging aan de N355 is het dorp uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

In Niezijl zelf ervaart u de gezelligheid van een hechte dorpsgemeenschap met faciliteiten zoals een dorpshuis, kinderopvang en zelfs een museum. Voor de dagelijkse behoeften en meer uitgebreide voorzieningen hoeft u slechts een kort ritje te maken naar de naburige dorpen Zuidhorn en Grijpskerk. Hier vindt u supermarkten, winkels, basisscholen en middelbare scholen, sportverenigingen, en een trein- en busstation met verbindingen naar Groningen en Leeuwarden, die twee keer per uur vertrekken.

Bovendien biedt Niezijl een extra bonus voor watersportliefhebbers. Met water voor de deur dat direct verbonden is met het Van Starckenborghkanaal en het Lauwersmeer, is Niezijl een uitnodigend thuis voor diegenen die genieten van de nautische levensstijl. Kortom, Niezijl biedt een aantrekkelijke mix van landelijke charme, moderne gemakken en uitstekende bereikbaarheid.

Als u op zoek bent naar een karakteristieke woning in het dorp maar met landelijke charme en fraaie uitzichten en toch nabij alle voorzieningen dan is deze woning aan de Hoofdstraat in Niezijl de perfecte keuze. Onze flexibele makelaars laten u deze woning aan Hoofdstraat 8 in Niezijl maar wat graag zien!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Kap met pannendak, deels bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
8 september 2033
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Bosch hr combiketel gas gestookte combiketel uit 2011 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
330 m²
Woonoppervlakte
103 m²
Overige ruimten
51 m²
Inhoud
554 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
5 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
175 m²
Achtertuin
150 m² (15m diep en 10m breed)
Ligging
Gelegen op Zuid (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Op eigen terrein
Parkeren
Parkeren op het eigen terrein of aan de openbare weg.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
19 m² (4,54m diep en 4,21m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster grijpskerk c 1624

Oppervlakte
330 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

Actief en positief dorp met grote gemeenschapszin. Bovendien prachtig gelegen nabij het water. 

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: