It Heechsan 3, Eastermar te koop

Eastermar

It Heechsan 3

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

It Heechsan 3, Eastermar te koop

Wat een ruimte, dat is niet alleen in huis! Deze nieuwgebouwde, energiezuinige woonboerderij is levensloopbestendig ingericht, is luxe gebouwd en heeft een vloeroppervlakte van maar liefst ca. 328m². Ook zijn is er een ruime schuur aanwezig met meerdere garage-, stal en opslagmogelijkheden, maar ook voor de klussers onder ons is dit een heerlijke geïsoleerde werkruimte!

De woonboerderij is keurig geïsoleerd met optimale dak-, muur- en vloerisolatie. Ook is er HR++ beglazing aanwezig, is er vloerverwarming aanwezig en zijn er maar liefst 12 zonnepanelen geplaatst. De woning voldoet dan ook ruim aan het energiezuinige A-energielabel.

De ruimte rondom de woning is optimaal benut. Zo is de tuin ingedeeld dat er van privacy volledig genoten kan worden, evenals zon-, schaduw- en vrije plekken. Het geheel staat dan ook niet voor niets op ca. 1.470m² eigen grond.

Het grote bijgebouw is ook zeer zeker royaal te noemen met een totale oppervlakte van maar liefst ca. 120m². Ook deze ruimtes zijn grotendeels keurig geïsoleerd met dak-, muur en vloerisolatie.

Luxe, dat is de woning zeer zeker; luxe kozijnen, goten en windveren zijn geen uitzondering bij deze woning. Ook de geglazuurde dakpannen en de prachtige overstekken misstaan hierin ook zeer zeker niet.

Begane grond:
Hal/entree met vide, uitgebreide meterkast en 2 grote bergkasten; keukenruimte van ca. 30m² met luxe inbouwkeuken en grote schuifpui; woonkamer van ca. 30m² met wederom een grote schuifpui; tweepersoonsslaapkamer (21m²) met badkamer ensuite voorzien van douche met stoomcabine en wastafel met wastafelmeubel; 2e slaapkamer/woonkamer beneden; toiletruimte met urinoir, wandcloset en fontein met meubel en een bijkeuken met wasruimte en stookruimte

1e etage:
Overloop; 4 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met extra groot ligbad, wandcloset, dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche.

2e etage:
Vlizotrap naar bergzolder, waar met een vast trap en een dakraam/dakkapel met gemak een aantal extra slaapkamers gerealiseerd kan worden.

Externe ruimte:
garageruimte van ca. 36m²; berging/garage van ca. 28m² en 2 bergingen van ca. 12m² en 15m². Tevens is er een ruime bergzolder aanwezig van ca. 9,08m x 6,34m.

Buiten:
Rondom het geheel ligt een prachtig aangelegde tuin met zonneterrassen op iedere zonligging en prachtige schaduwveranda's aan de zijkant van de woning die het idyllische woongenot binnen bevorderen.

Eastermar ligt op ongeveer 24 km van Leeuwarden en 12 km van Drachten in de 'Fryske Wâlden', grotere plaatsen in de buurt zijn Burgum en Surhuisterveen. In Eastermar kunt u genieten van het prachtige achterland met alle mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, paardrijden en waterrecreatie. De jachthaven van Eastermar is centraal gelegen tussen de Burgumer Mar en de Leien. Binnen twee minuten bent u op open water van de Burgumer Mar. Bovendien is de jachthaven de Lits een perfecte uitvalsbasis voor een vaartocht langs bijvoorbeeld Eernewoude, de Alde Feanen, de Veenhoop, Drachten en weer terug. Eastermar vormt een centraal punt in de Lits-lauwersmeerroute, een vaargebied dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. Verder staat dit gebied bekend als aantrekkelijk voor vissers en watersportliefhebbers.

Ook zo nieuwsgierig naar deze royale woonboerderij met mogelijkheid tot ruimtevragende hobby? De flexibele makelaars zien u dan snel bij It Heechsan 3 te Eastermar!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Woonboerderij, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
28 juli 2032
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmte terugwininstallatie, houtkachel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr-107 ketel gas gestookte combiketel uit 2019 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
1470 m²
Woonoppervlakte
230 m²
Overige ruimten
18 m²
Inhoud
935 m³

Indeling

Woonlagen
1 woonlagen
Kamers
1 kamer(s) waarvan 1 slaapkamer(s)
Voorzieningen
Tv kabel, rookkanaal, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
1325 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein, op afgesloten terrein

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra, water, vliering
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Oppervlakte
64 m² (10,15m diep en 6,34m breed)
Capaciteit
5 auto(s)
Aantal
3

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Aantal
2

Kadaster oostermeer h 1597

Oppervlakte
1470 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: