Jan Binneslaan 74, Surhuisterveen te koop

Surhuisterveen

Jan Binneslaan 74

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Jan Binneslaan 74, Surhuisterveen te koop

Stap binnen in een woning die zijn gelijke niet kent in heel Surhuisterveen! Gelegen aan de Jan Binneslaan 74, biedt dit karaktervolle huis een unieke combinatie van grandeur, historische charme en moderne vernieuwingen, allemaal op een royaal perceel van meer dan 700m². Dit is je kans om een echt uniek stukje Surhuisterveen te bemachtigen, vlakbij het bruisende centrum met alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft.

Gebouwd in 1949 is dit huis met veel zorg en aandacht voor detail vernieuwd, waarbij de authentieke elementen behouden zijn gebleven. Een ware ontdekkingsreis voor de liefhebber van authentieke details en modern gemak. Dit prachtige geheel is gelegen op een van de meest statige en prachtige locaties van Surhuisterveen.

En uniek is het zeker! Waar de meeste woningen uit deze jaren bekend staan als energieslurpers, blinkt deze woning uit met een B-energielabel, grondige isolatie en een overvloed aan zonnestroom. Het is een zeldzaamheid en een echte vondst om een zo'n woning met zulke duurzame kenmerken te vinden.

Begane grond:
Wat gaat er allemaal schuil achter de fraaie hardhouten voordeur? Het ronde, facet geslepen glas onthult een blik op de vernieuwde vestibule en de grote hal, van waaruit je toegang hebt tot de meeste vertrekken van het huis. De overvloed aan paneeldeuren draagt bij aan de authentieke en karaktervolle sfeer van de woning, maar toch met een nieuwe pvc-vloer in authentieke geplaatst; doorzonwoonkamer met mogelijkheid tot houtkachel en prachtige suitedeuren met zijlichten en overkapping aan de achterzijde en 2 mooie en praktische bergkasten; 2e hal met doorloop naar achtertuin en meterkast; keukenruimte met massieve keuken en diverse inbouwapparatuur en veel bergruimte; sfeervolle slaapkamer met vaste kasten; toiletruimte met wandcloset en fontein.

Kelder:
De kelder is letterlijk een grote verrassing; maar liefst totaal ca. 12m², met ruime stahoogte. Door de aanwezigheid van 2 koekoeken is er voldoende daglicht. Een luik aan de buitenzijde verbergt de vroegere ‘glijbaan’ voor de kolen naar de bak. Tevens is de CV-verwarmingsketel in de kelder geplaatst.

1e etage:
Vanuit de hal leidt de trap met bordes naar de eerste verdieping met een viertal slaapkamers variërend in grootte maar vrijwel allemaal voorzien van een vaste kast(en). Door de indeling en de fraaie dakkapel zijn de slaapkamers zeer sfeervol. Door het tweede dakkapel is er een volwaardig tweede toilet boven gerealiseerd in een seperate ruimte naast de badkamer. Deze is voorzien is van ruime douche met regendouche en handdouche, een dubbele wastafel met meubel en witgoedaansluitingen.

2e etage:
Vaste trap naar ruime bergzolder.

Kantoor/praktijkruimte/gastenverblijf:
Hal/entree met doorloop naar de werkkamer en een toiletruimte met toilet en fontein; garageruimte van maar liefst ca. 27m².

1e etage boven gastenverblijf/garage:
Zeer royale vlizozolder, te bereiken via vlizotrap.

Buiten:
Een waar paradijs, want het perceel meet maar liefst 721m² en heeft een heerlijk beschutte tuin. De oprit van de schuur ligt aan de oostzijde van het huis waardoor het zuiden en het westen volledig voor tuininrichting gebruikt kunnen worden. Ook is er een magnifieke, grote overkapping aanwezig van ca. 26m² waar je tot de late uurtjes heerlijk kunt vertoeven.

Surhuisterveen; het ondernemend centrum van de regio:
Surhuisterveen is een dorp dat bekend staat om zijn uitgebreide faciliteiten en is daardoor een populaire woonlocatie voor mensen van diverse leeftijdsgroepen. Het dorp is rijk aan een diversiteit aan winkels, met maar liefst meer dan 100 winkels, variërend van lokale boetiekjes tot bekende ketens. Daarnaast biedt het een breed scala aan horecagelegenheden, onderwijsinstellingen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs, kerken, sportfaciliteiten, gezondheidszorgdiensten en organisaties voor ouderen.

De strategische ligging van Surhuisterveen, aan de snelweg A7 tussen Groningen en Heerenveen, is een significant voordeel. Het biedt gemakkelijke toegang tot de charmante steden Leeuwarden en Groningen, die beide relatief dichtbij zijn. Bovendien bevinden zich in de nabijheid diverse natuurgebieden in Friesland en de prachtige Waddenzee, waardoor liefhebbers van de natuur ook aan hun trekken komen.

Kortom, Surhuisterveen combineert de charme van een dorp met een breed aanbod aan faciliteiten en een gunstige ligging, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen. Surhuisterveen kent dan ook niet voor niets de slogan; Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één.

Wij, je flexibele makelaars en potentiële buren, zijn gevestigd aan dezelfde straat en delen graag alle ins en outs over deze bijzondere plek. Kom en ervaar zelf de unieke charme en de uitzonderlijke ligging van dit huis aan de Jan Binneslaan 74 in Surhuisterveen. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een stukje ongeëvenaarde historie en charme in Surhuisterveen!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
7 september 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Nefit gas gestookte combiketel uit 2012 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
721 m²
Woonoppervlakte
136 m²
Overige ruimten
21 m²
Inhoud
551 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, wastafel, douche, dubbele wastafel, wastafelmeubel
Voorzieningen
Tv kabel, rookkanaal, glasvezel kabel, zonnepanelen

Buitenruimte

Ligging
Aan park, in centrum, in woonwijk, open ligging
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
700 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
75 m² (15m diep en 5m breed)
Capaciteit
2 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering
Aantal
3

Kadaster surhuizum b 4652

Oppervlakte
668 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster surhuizum b 9086

Oppervlakte
53 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: