Joerelaan 1-11, Eastermar te koop

Eastermar

Joerelaan 1-11

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Joerelaan 1-11, Eastermar te koop

Stap binnen in jouw nieuwe vrijstaande recreatiewoning in het vredige, knusse en gezellige recreatiepark "Onder de Linde", op wellicht het mooiste plekje binnen dit park, te midden van het zeer idyllische Eastermar. Op dit ruime eigen perceel, bieden we je een unieke kans om een onderhoudsarme en serene levensstijl te ervaren, waar luxe, energiezuinigheid en comfort naadloos samenvloeien.

Bij het recreatiepark "Onder de Linde" wonen veel mensen voltijds, genietend van de rust. Dit is het hele jaar door jouw prachtige plek voor recreatief wonen, omringd door watersportmogelijkheden dankzij de nabijheid van Burgumermar en De Leijen.

Deze stijlvolle bungalow, gebouwd in 2020, is een perfect samenspel van eigentijds design en eersteklas voorzieningen. Met een royaal woonoppervlak van ca. 65m² biedt jouw nieuwe thuis een ideale balans tussen ruimte en knusheid. De lichte woonkamer van ca. 37m² biedt een prachtig uitzicht op de natuur om je heen, waardoor je elk seizoen in alle rust kunt ervaren.

Binnenin vind je twee comfortabele slaapkamers, een gezellige woonruimte en een luxe keuken - perfect om van een heerlijk diner te genieten of gasten te ontvangen. Jouw uitgebreide badkamer, voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en een elegant wastafelmeubel, biedt je een toevluchtsoord van ontspanning na een lange dag.

De buitenruimte van jouw nieuwe huis is minstens zo indrukwekkend. Je eigen aangelegde tuin, rondom het huis, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Op een groot kadastraal perceel van 345m², is jouw nieuwe huis ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het efficiënte verwarmingssysteem bestaat uit een CV-ketel (HRE 107) en een warmtepompairo, en voor extra gezelligheid + extra warmte is er een sfeervolle houtkachel. De airconditioning zorgt tevens voor aangename temperaturen tijdens de warmere zomermaanden.

Alles is toegankelijk op 1 etage, wat het de ideale keuze maakt voor iedereen die gemak en comfort waardeert.

Met je eigen parkeerplekken en royale oprit + een inpandige berging, voorzien van elektra, is jouw nieuwe huis van alle gemakken voorzien.

Zoals bij de alle woningen in dit park, ben je als chalet-eigenaar contractueel verplicht om de jaarlijkse parkbijdrage van € 1.155,- aan de parkeigenaar te betalen. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. De parkeigenaar levert gas, water en elektra voor de chalets.

Het energielabel is indicatief, gezien het feit dat deze normaliter niet afgegeven wordt bij verkoop van recreatie. Er is dus geen energielabel aanwezig bij deze woning.

In de betoverende Fryske Wâlden, bevind je je op korte afstand van de levendige steden Leeuwarden en Drachten, en kun je genieten van talloze recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen, paardrijden en watersport.

Eastermar (Oostermeer)
Eastermar ligt op ongeveer 24 km van Leeuwarden en 12 km van Drachten in de 'Fryske Wâlden', grotere plaatsen in de buurt zijn Burgum en Surhuisterveen. In Eastermar kunt u genieten van het prachtige achterland met alle mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, paardrijden en waterrecreatie. De jachthaven van Eastermar is centraal gelegen tussen de Burgumer Mar en de Leien. Binnen twee minuten bent u op open water van de Burgumer Mar. Bovendien is de jachthaven de Lits een perfecte uitvalsbasis voor een vaartocht langs bijvoorbeeld Eernewoude, de Alde Feanen, de Veenhoop, Drachten en weer terug. Eastermar vormt een centraal punt in de Lits-lauwersmeerroute, een vaargebied dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. Verder staat dit gebied bekend als aantrekkelijk voor vissers en watersportliefhebbers.

Onze enthousiaste makelaars bij De Flexibele Makelaar staan klaar om jou te verwelkomen en je door alle details te begeleiden. Bezoek ons op Joerelaan 1-11 en ontdek vandaag nog jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Bungalow, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Gedoogd wonen
Huidige bestemming
Recreatie-woning
Permanente bewoning
Nee
Recreatiewoning
Ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Bouwjaar omschrijving
Vanaf 2020 nieuw gebouwd, 2022 compleet klaar.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Toelichting
Alles zo goed als nieuw en uitstekende materiaalkeuze
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Alles zo goed als nieuw en uitstekende materiaalkeuze
Dak
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
15 juli 2029
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel, warmtepomp, houtkachel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Cv-ketel hre 107 gas gestookte combiketel uit 2020 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
345 m²
Woonoppervlakte
65 m²
Overige ruimten
2 m²
Inhoud
212 m³

Indeling

Woonlagen
1 woonlagen
Kamers
3 kamer(s) waarvan 2 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Voorzieningen
Tv kabel, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
275 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid.

Garage

Garage soort
Parkeerplaats

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Aantal
1

Kadaster oostermeer m 1377

Oppervlakte
345 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: