Leidijk 6a, Donkerbroek te koop

Donkerbroek

Leidijk 6a

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Leidijk 6a, Donkerbroek te koop

Aan het Friese natuurgebied Duerswaldmer Heide wonen? Unieke en rustige woonlocaties worden steeds schaarser in Nederland, maar deze woning aan de Leidijk 6A in Donkerbroek biedt jou een ongeëvenaarde kans om te leven in een omgeving die beide in overvloed heeft.

Deze prachtige woonboerderij is te bereiken via een grote oprijlaan, die je voert naar meer dan 3.000m² eigen grond. Dit garandeert je volledige privacy en rust; een echt toevluchtsoord.

De woning zelf is heerlijk ruim met een woonoppervlakte van maar liefst 135m², en is voorzien van 5 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers op de begane grond. Er is dan ook gemakkelijk een een aangrenzende badkamer op de begane grond te realiseren, waardoor het huis veelzijdig en geschikt is voor verschillende levensstijlen. Naast het hoofdgebouw beschikt het perceel over een ruime bergruimte en garage van ongeveer 40m², inclusief overkappingen.

Geografisch gezien zit je hier ideaal: centraal in Noord-Nederland. Dit betekent dat zowel de rust van het platteland als de dynamiek van de stad binnen handbereik zijn. Ondanks deze centrale ligging, biedt het perceel je een oase van rust. Een extra pluspunt is het C-energielabel, wat aantoont dat het huis energiezuinig is.

Stel je voor: je eigen gezellige woonruimte, een uitgestrekte tuin met een zwembad, en directe toegang tot een beschermd natuurgebied. Dit is niet zomaar een huis; dit is een plek waar je echt kunt leven en genieten. Welkom bij de Leidijk 6A in Donkerbroek!

Begane grond:
Hal/entree met uitgebreide meterkast; lichte, royale L-vormige woonkamer met aansluitende de keukenruimte voorzien van inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen; 2 slaapkamers welken gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot 1 zeer grote slaapkamer met royale badkamer; toiletruimte met toilet en fontein.

1e etage:
Overloop met vide en grote inloopkast; 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet, douche en een bad.

2e etage:
Vliering.

Donkerbroek
Gelegen in het noordelijke deel van Nederland, in de provincie Friesland, is Donkerbroek een charmant dorp met ongeveer 2.500 inwoners. Het maakt deel uit van de gemeente Ooststellingwerf en heeft een gunstige locatie ten opzichte van grotere steden zoals Drachten, Groningen en Assen. Hierdoor is het een aantrekkelijke woonlocatie voor mensen die in de stad werken maar in een vreedzame omgeving willen wonen. Bovendien grenst Donkerbroek aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een schitterend natuurlandschap met tal van fiets- en wandelpaden.

Het dorp biedt diverse faciliteiten, waaronder een huisartsenpraktijk, een supermarkt en verschillende andere winkels. Er is ook een levendig sociaal leven dankzij een scala aan sport- en cultuurverenigingen, wat zorgt voor een dynamische gemeenschap.

Kortom, Donkerbroek combineert het beste van twee werelden: een rustige, natuurrijke omgeving en een goed aanbod aan voorzieningen. Het is een uitstekende plek om te wonen en te profiteren van alles wat Friesland te bieden heeft.

Zoek je naar een plek waar je kunt genieten van rust en natuur, direct vanuit je eigen tuin? Onze flexibele makelaars nodigen je graag uit voor een bezichtiging van dit ruime huis aan de Leidijk 6 A in Donkerbroek. Ze laten je graag alle mogelijkheden zien die zowel deze prachtige omgeving als de woning zelf te bieden hebben.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Woonboerderij, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Koop

Servicekosten
€ 0

Bestemming

Huidig gebruik
Wonen
Huidige bestemming
Wonen
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Redelijk
Toelichting
De boerderij redelijk onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Redelijk
Toelichting
De boerderij redelijk onderhouden.
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Riet

Energie

Energielabel
Einddatum
29 augustus 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr-107 ketel gas gestookte combiketel huur

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
3010 m²
Woonoppervlakte
135 m²
Inhoud
480 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s)
Badkamervoorzieningen
Wastafel, ligbad, wastafelmeubel, toiletten 2
Voorzieningen
Tv kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
2800 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout, parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
42 m² (8,83m diep en 4,74m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster donkerbroek g 905

Oppervlakte
1325 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster donkerbroek g 902

Oppervlakte
1685 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: