Master de Boerstrjitte 14, Boelenslaan te koop

Boelenslaan

Master De Boerstrjitte 14

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Master de Boerstrjitte 14, Boelenslaan te koop

Op zoek naar ruimte? Dan zou dit statige woonhuis met een een gebruiksoppervlakte van ruim 200m² en een perceel van 932m² zomaar uw nieuwe (t)huis kunnen worden! De vrijstaande woning heeft veel te bieden zoals een aangebouwde stenen garage, een privacyvolle achtertuin, maar liefst 5 slaapkamers en het geheel staat in een ruim opgezette groene omgeving in Boelenslaan. Het geheel is geschikt voor gelijkvloerse bewoning door de aanwezigheid van douche- en slaapruimte op de begane grond.

Het karakteristieke woonhuis biedt mogelijkheden om uw eigen draai eraan te geven en zo uw droompaleis te creëren. De woning is gebouwd in 1974 en is altijd met zorg onderhouden. Door de jaren heen is het huis onder andere nageïsoleerd met spouwmuurisolatie, is er een airco geplaatst en is de woning verduurzaamd met een Elga hybride warmtepomp naast de Vaillant CV-ketel (uit ca. 2010). Een keurig C-energielabel is dan ook op zijn plek!

De indeling van de woning is als volgt:
Entree via de voorzijde van de woning; binnenkomst in de lichte en centrale L-vormige ontvangsthal met vide welke toegang biedt tot alle omliggende vertrekken; L-vormige woonkamer van 46 m² met open haard en toegang tot de tuin; dichte tuingerichte keukenruimte met keuken in L-opstelling; meterkast; toilet met fontein; badkamer met wastafel, toilet en ligbad; slaapkamer 1 van 15,3m² en slaapkamer 2 van 13,6m²; aangebouwde stenen garage met elektrisch bedienbare sectionaaldeur; aansluitend de bijkeuken (met witgoedaansluiting en hybride warmtepomp) en toegang tot de kelder; stookruimte met CV-opstelling.

Eerste verdieping:
De trap (met traplift) in de ontvangsthal voert u naar de eerste verdieping waar de overloop toegang geeft tot de 3 ruime slaapkamers van 19,3m² (met airco en toegang tot het platte dak/dakterras), 14,4m² en 15,2m²; badkamer met dakkapel, douche, wastafel en toilet. Verder biedt de verdieping veel bergruimte (en de geiser) in vaste kasten/knieschotten.

Tweede verdieping:
De 2e verdieping is in 2 gedeelten verdeeld: een middels plafondluik bereikbare bergzolder en een middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Buitenom:
Achter de woning is een waar paradijs te vinden. Naast de al ruime woning met ruime bijgebouwen is dit de kers op de taart want hier vindt u een breed scala aan planten, bloemen en ander moois wat de natuur te bieden heeft, een vijver, plantenkas, extra bergruimte in de royale aangebouwde houten overkapping/schuur (ideaal voor stalling van bijvoorbeeld een caravan, aanhanger of boot), veel privacy en uiteraard zongarantie want deze tuin ligt op noordwest. Aan de voorzijde is een ruime oprit voor het parkeren van meerdere auto's een met groene omheinde voortuin met eveneens planten, bloemen en gazon.

Het dorp Boelenslaan
Boelenslaan is een heerlijk rustig, groen, centraal en landelijk gelegen dorp met alle voorzieningen op korte afstand gelegen. Boelenslaan heeft een eigen basisschool, er is een uitgebreid sportcentrum in de buurt en er zijn sportvelden aanwezig. Ook de bereikbaarheid is zeer goed, zo zijn behalve Drachten en Surhuisterveen ook de autowegen naar Leeuwarden en de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) gelegen op zeer korte afstand.

Surhuisterveen
Het dorp Surhuisterveen ligt op korte afstand van Boelenslaan en is een echte publiekstrekker, is centraal gelegen aan o.a. de A7, heeft vele voorzieningen als bijvoorbeeld een uitgebreid winkelcentrum, vier grote supermarkten, levendige horeca en een bibliotheek. Ook heeft Surhuisterveen een brede middelbare school (voortgezet onderwijs) en 3 basisscholen. Het dorp wordt door velen gezien als het stadscentrum van de regio.

Is dit ruime huis met ruime bijgebouwen en ruime tuin uw droomplek? Ervaar de rust en ruimte zelf en laat u rondleiden door één van onze flexibele makelaars om uw indruk compleet te maken! Neem snel contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1974.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Toelichting
De woning is redelijk tot goed onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Redelijk tot goed
Toelichting
De woning is redelijk tot goed onderhouden.
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Een met pannen gedekt zadeldak (dwarskap)

Energie

Energielabel
Einddatum
7 oktober 2032
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard, warmtepomp
Warm water
Geiser eigendom
C.v.-ketel
Vaillant gas gestookte uit 2010 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
932 m²
Woonoppervlakte
201 m²
Overige ruimten
24 m²
Inhoud
785 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, wastafel, douche, toiletten 2
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, dakraam, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom (Normaal)
Tuin oppervlakte
500 m²
Achtertuin
350 m² (15m diep en 26,97m breed)
Ligging
Gelegen op Noordwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf of in de omgeving.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur
Oppervlakte
23 m² (6,13m diep en 3,79m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster surhuizum b 6760

Oppervlakte
847 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster surhuizum b 8501

Oppervlakte
85 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: