Mr. P.T. van der Herbergloane 10, Damwald te koop

Damwald

Mr. P.t. Van Der Herbergloane 10

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Mr. P.T. van der Herbergloane 10, Damwald te koop

Stel je voor, je woont in een architectonisch wonder aan de Mr. P.T. van der Herbergloane 10 in Damwâld. Deze vrijstaande bungalow, gebouwd onder architectuur in 1972, is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1900 m2. Met een gebruiksoppervlakte van 245 m2 biedt deze woning alle ruimte die je maar kunt wensen, inclusief 5 slaapkamers (met mogelijkheid voor meer) en 3 badkamers. De woning leent zich ook uitstekend voor kantoor/praktijk aan huis. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan is dit absoluut jouw kans!

De binnenzijde van de woning is net zo indrukwekkend als de buitenkant. De indeling is zeer doordacht te noemen en is ontworpen met oog voor detail en comfort. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Het hart van de woning is de ruime woon-/leefruimte, die onder andere bestaat uit een eet- en zitgedeelte, naadloos overgaand in een open keuken met bargedeelte en een gezellige zitkuil. Dit centrale vertrek is strategisch omgeven door de slaap en werk vleugels. Aan de noord- en zuidzijde bevinden zich slaapvleugels met comfortabele slaapvertrekken en badkamers. Aan de zonnige westkant ligt het zonnige terras, terwijl aan de oostkant de dubbele garage gesitueerd is. Zo biedt de woning voor elk moment van de dag een perfecte plek. Deze structuur kan ook uitstekend worden ingedeel voor kantoor/praktijk aan huis, waarbij (delen) van een vleugel zakelijk en delen als woning wordt gebruikt. Het platte dak biedt daarnaast voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Qua locatie kan het bijna niet beter. De bungalow is gelegen aan de chique en gewilde Mr. P.T. van der Herbergloane en heeft een achterom die direct toegang biedt tot het sfeervol vernieuwde Botkepark met zijn vijver en dierenweide. Als extra voordeel ligt de campus, bestaande uit twee basisscholen, een sporthal, kinderopvang en een peuterspeelzaal, om de hoek.

De indeling van de bungalow is als volgt:
Entree via de voordeur aan de opritzijde van de woning; binnenkomst in de ruime ontvangsthal met garderobe en meterkast; kantoorruimte/slaapkamer; binnenkomst in de centrale woon-/leefruimte van 103m2 met grote ramen aan beide zijden, in het midden van de ruimte valt het oog direct op de keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur; rondom een zitkuil met open haard, een eethoek, een speelhoek, een tv-hoek en veel andere mogelijkheden. De zuidelijke slaapvleugel met gang naar de royale slaapkamer van ca. 15 m2 met eigen badkamer voorzien van een wastafel en douche; 2e slaapkamer met eveneens een eigen badkamer voorzien van een douche en een wastafel; de noordelijke slaapvleugel met gang, badkamer voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche, slaapkamer van ca. 10 m2 en (slaap)kamer van ca. 30 m2, die met een simpele verbouwing op te splitsen is in extra slaapkamers; doorloop met witgoedaansluitingen tussen het woonvertrek en de royale dubbele inpandige garage met spouwmuren en elektrisch bedienbare sectionaaldeuren.

Buitenom:
De tuin is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Deze is gelegen rondom de woning, fraai aangelegd en ideaal voor iedereen die graag zijn groene vingers gebruikt. Het terras met vijver is gesitueerd op het westen, waardoor je optimaal van de zonnige middag- avonduren kunt genieten. Daarnaast geeft de indrukwekkende voortuin met gazon, sierborders en een heg de bungalow de statige uitstraling die het verdient. En houd je van kippen? Het hok staat al klaar! Via de deur aan de achterzijde van het erf stap je rechtstreeks het Botkepark in voor een heerlijke wandeling of om te genieten van al het moois in de natuur.

Het dorp Damwâld:
Damwâld, gelegen in de gemeente Dantumadiel, is een levendig dorp met een hoog voorzieningenniveau. Het kloppende hart van dit dorp is het hoogwaardige winkelcentrum waar lokale winkeliers en grote ketens naast elkaar bestaan. Met Dokkum op slechts 5 minuten afstand, geniet je van het gemak van een stad dichtbij, terwijl je de rust en de ruimte van het dorpsleven behoudt. De nieuwe campus voor basisscholen, die op 2 minuten loopafstand ligt, zorgt voor modern onderwijs in een inspirerende omgeving. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de diverse sportvoorzieningen die het dorp rijk is. Van voetbal tot gymnastiek, er is voor iedereen wel een sport om van te genieten. De gezondheidszorg is ook goed geregeld in Damwâld. Met een eigen huisarts en apotheek in het dorp zijn medische voorzieningen altijd dichtbij. Met regelmatige busverbindingen ben je in een oogwenk in de nabijgelegen steden zoals Dokkum en Leeuwarden, en sinds de komst van de Centrale As vertrek je ook snel in de richting van de A7, Drachten, Heerenveen en Groningen.

Deze unieke woning, waar geen tweede van te vinden is, is zeker een bezichtiging waard! Gelegen in het groene hart van Damwâld met een prachtig park in de ‘achtertuin’. Wil je deze plek zelf ervaren? Neem dan contact op om een bezichtiging te plannen. Mis deze unieke kans niet om jouw toekomstige paradijs te ontdekken. Onze flexibele makelaars laten je het geheel graag zien!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Bungalow, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1972.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
De woning is goed onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
De woning is goed onderhouden.
Dak
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
De woning is voorzien van een plat dak.

Energie

Energielabel
Einddatum
21 juli 2033
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, grotendeels dubbelglas, hr glas
Verwarming
Hete lucht verwarming
Warm water
Gasboiler eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
1900 m²
Woonoppervlakte
245 m²
Overige ruimten
44 m²
Inhoud
1107 m³

Indeling

Woonlagen
1 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
3 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Wastafel, wastafelmeubel, dubbele wastafel, douches 3
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
1400 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Garage

Garage soort
Inpandig
Voorzieningen
Elektrische deur
Isolatie
Dakisolatie
Oppervlakte
44 m² (5,38m diep en 9,07m breed)
Capaciteit
2 auto(s)
Aantal
2

Kadaster akkerwoude i 4558

Oppervlakte
1900 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: