Nije Buorren 24, Bakkeveen te koop

Bakkeveen

Nije Buorren 24

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Nije Buorren 24, Bakkeveen te koop

Wat een plaatje is deze royale zeer goed onderhouden levensloopbestendige woning welke is gelegen in een prettige en ruim opgezette woonwijk te midden van een prachtig uitgestrekt bosrijk gebied, heide- en zandvlakten én op korte afstand van de voorzieningen die het dorp Bakkeveen u biedt.

Het woonhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1957, is gelegen op een perceel van ca. 391m² en is recent volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met veel oog voor detail. Bovendien is de woning in 2021 uitgebouwd aan de achterzijde en daardoor is er verrassend veel leefruimte ontstaan.

De woning voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd, is bovendien levensloopbestendig ingericht met een slaapkamer én een badkamer op de begane grond.

Verder is de woning geheel geïsoleerd (dak-, muur- en vloerisolatie) en voorzien van HR++ glas. De woning wordt centraal verwarmd met behulp van een Vaillant HR combiketel uit 2015. De aanbouw en badkamer worden verwarmd met een Intergas Kombi Kompact hre uit 2019. De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming en deels radiatoren. Op de eerste etage zijn radiatoren aanwezig. Een keurig B-energielabel is dan ook op zijn plek!

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, hal met toegang naar de royale tuingerichte woonkeuken van ca. 40m² met diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de achtertuin, de lichte woonkamer van ca. 25m² en een werkkamer. Vanuit de hal komen we ook bij het toilet met wandcloset en fontein, de badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel, een tuingerichte slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Eerste etage:
Een overloop met inloopkast en aansluitend twee slaapkamers.

Tweede etage:
Bergingszolder, te bereiken via een losse trap. Ook is er nog een vlieringetage aanwezig boven de uitbouw voor extra bergruimte.

Buitenom:
De sfeervol ingerichte tuin is voorzien van zonneterrassen waar het zomers heerlijk vertoeven is in de zon (want deze royale tuin ligt op zonnig zuidwest) en onder de schaduwrijke dak platanen. Verder is de tuin ingericht met sierborders voorzien van fraaie beplanting, bestrating en gazon.

Het dorp Bakkeveen:
Bakkeveen (Bakkefean) is een heerlijk natuurrijk dorp met leuke horeca en een uitgebreid bos. En is gelegen nabij het drie provinciën punt van Friesland, Groningen en Drenthe. Bakkeveen is, zoals eerder genoemd bosrijk, maar ook zijn er volop duinen en is er veel heide aanwezig. Fietsen, wandelen en vakantie vieren gebeurt dan ook volop in Bakkeveen!

Bakkeveen beschikt over de Bakkeveense Duinen. Dit is een bos- en heidegebied dat beschermd is gebleven tijdens de veenontginning in de 19e eeuw. Onaangeroerd en in de stijl van vroeger. De enige schaapskooi van Friesland is hier tevens aanwezig, waarvan de schapen de prachtige heide natuurlijk begrazen

Bakkeveen ligt in het oostelijk stroomgebied van het riviertje het Koningsdiep of Alddjip dat ten noordoosten van Bakkeveen ontspringt. Het beekdal van het Alddjip zal langzamerhand zijn oorspronkelijke kronkelende loop terugkrijgen.

Landgoed de Slotplaats bij Bakkeveen is een van de grootste Friese bosgebieden met o.a. een klassieke tuin met slotgracht en een sterrenschans. Achter deze Slotplaats staat het oude koetshuis dat wordt gebruikt als VVV-kantoor en archeologisch centrum.

Vakantiegevoel!
Een heerlijke plek om te wonen, een quote van de verkopers zelf: "Een perfect plekje en bijzondere woning voor iemand die het 'vakantiegevoel' wil hebben in de eigen woning en tuin!" Daar zijn wij het absoluut mee eens. En over de keurig onderhouden tuin gesproken: de zonnige achtertuin is gelegen op het gunstige zuidwesten en ook rondom de woning is er genoeg groen te vinden. Tegenover de woning is een waar speelparadijs te vinden op een grote groenstrook met speeltoestellen die erg geliefd zijn door de kinderen uit de buurt. Genoeg uitwijkmogelijkheden voor gezinnen met kinderen dus!

Bent u nieuwsgierig naar deze nette woning? Neem dan snel contact met ons op voor een uitgebreide rondleiding!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1957.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Het geheel van binnen is goed tot uitstekend onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Het geheel van buiten is goed tot uitstekend onderhouden
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Dit samengestelde dak bestaat uit pannen en bitumen

Energie

Energielabel
Einddatum
3 maart 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Vaillant ecotec plus vhr 25-30/5-5 cw4 gas gestookte combiketel uit 2015 lease

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
391 m²
Woonoppervlakte
144 m²
Overige ruimten
19 m²
Inhoud
599 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
245 m²
Achtertuin
111 m² (9,85m diep en 11,31m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidwest (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren
Parkeren
Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aan de straat

Garage

Garage soort
Garage mogelijk

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster duurswoude b 2218

Oppervlakte
391 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

"

Prachtige sfeervolle woning in een sfeervol dorp. Veel activiteiten in Bakkeveen en ook regelmatig in de buurt. Er is gezelligheid in het speeltuintje wat erg geliefd is bij de kinderen. 


Perfect plekje en bijzondere woning voor iemand doe ‘’vakantie’’gevoel wil hebben in eigen woning en tuin. 


De woning is de afgelopen jaren verduurzaamd en vernieuwd. Kant en klare woning, levensloop wonen, alles op de benedenverdieping. "

Verkopers Nije Buorren 24, Bakkeveen

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: