Solcamastraat 30-13, Sumar te koop

Sumar

Solcamastraat 30-13

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Solcamastraat 30-13, Sumar te koop

U kunt deze zomer nog genieten van deze prachtige vrijstaande luxe recreatievilla genaamd ‘Vaarzicht’ met een zeer complete inrichting en gelegen op een prachtige locatie aan een grote vijverpartij èn met vrij uitzicht over het Prinses Margietkanaal en het Burgumermeer.

Deze uitstekend onderhouden vrijstaande villa is zeer recent geheel gemoderniseerd, voorzien van een zeer complete en hagelnieuwe inrichting en stoffering. Maar ook de tuin is hierbij niet vergeten en fraai aangelegd met onder andere een groot zonneterras. Aan alles is gedacht want zelfs het zonneterras is al voorzien van een fraaie tuin set met parasol en barbecue. Dit is wat bedoeld wordt met ‘instapklaar’!

Het geheel is gesitueerd op een prachtige locatie op het Villapark Bergumermeer op een perceel eigen grond van ca. 390 m². De in ca. 2005 gerealiseerde comfortabele woning is geheel geïsoleerd, geheel voorzien van HR+ isolatieglas, verwarmd met behulp van radiatoren en de AWB c.v. combiketel is van ca. 2005. Het buiten schilderwerk is aan het begin van dit jaar nog uitgevoerd.

Indeling:
Zijentree met hal, toilet met fonteintje, tuingerichte L-vormige woonkamer met tuindeuren naar het terras, open keuken met moderne inbouwkeuken (geplaatst in 2020) voorzien van inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en combimagnetron), badkamer met douchecabine, vaste wastafel, kastruimte en een wasmachine. De begane grondvloer en de trap zijn recent voorzien van een moderne PVC vloer.
Eerste etage: overloop, tweede toilet, twee royale tweepersoonsslaapkamers waarvan één met een vaste kast.

De berging is voorzien van de c.v. opstelling en biedt voldoende bergruimte voor eventuele fietsen en/of tuingereedschap.

Rondom de woning ligt een pas aangelegde fraaie tuin met gazons, borders, vlaggenmast, afsluitende hekwerken en aan de achterzijde van de woning is een groot zonneterras aangebracht. Deze achtertuin grenst aan een grote (vis)vijver.

Aan de voorzijde van de woning is ook voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Bovendien is dit gedeelte van het park alleen bereikbaar voor gebruikers van de vakantievilla’s en daardoor is uw privacy gewaarborgd.

De prachtige en waterrijke omgeving biedt volop recreatie- en watersportmogelijkheden maar ook een groot netwerk van fiets- en wandelpaden door het voor deze streek typerende coulisselandschap. Bovendien zijn grote plaatsen als Leeuwarden en Drachten per auto in circa 10 tot 15 minuten te bereiken.

Villapark Bergumermeer is centraal gelegen in de Friese wouden en voor voorzieningen zoals een overdekt zwembad, tennisbanen, midgetgolfbaan, kinderboerderij, speeltuin, restaurant, snackbar, stranden, botenverhuur, jachthaven en passantenhaven etc. kunt u terecht in de directe omgeving. Vanaf het water zijn er dus volop mogelijkheden om de Friese meren te verkennen.

Op Prinsjesdag heeft het kabinet een voorstel gedaan om de overdrachtsbelasting voor recreatiewoningen per 1 januari 2021 te verhogen van 2% naar 8%, dit voorstel moet overigens nog worden goedgekeurd. Maar als de plannen doorgaan kunt u bij een aankoop die nog in 2020 plaatsvindt wel duizenden euro's besparen."

Kortom maak snel een afspraak om deze luxe vakantievilla die volledig ingericht, gestoffeerd en gemeubileerd is eens van binnen te bekijken!

Let op: Het betreft een recreatiewoning.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
6+ maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Recreatie
Huidige bestemming
Recreatie
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Gerenoveerd en gemoderniseerd
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Gerenoveerd
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Zadeldak met dakpannen

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Awb c.v. combiketel gas gestookte combiketel uit 2005 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
390 m²
Woonoppervlakte
67 m²
Overige ruimten
4 m²
Inhoud
275 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
3 kamer(s) waarvan 2 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 2 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel, inloopdouche, wasmachineaansluiting
Voorzieningen
Tv kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen
Achtertuin
96 m² (12m diep en 8m breed)
Ligging
Gelegen op Zuid (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Op eigen terrein

Garage

Garage soort
Geen garage

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster oostermeer k 1382

Oppervlakte
390 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: