Spekloane 37, Boelenslaan te koop

Boelenslaan

Spekloane 37

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Spekloane 37, Boelenslaan te koop

Aan de rand van Surhuisterveen (officieel Boelenslaan) staat dit prachtige ruime en comfortabele landhuis. De woning is bijna volledig energieneutraal, dus vrijwel geen stooklasten. Ook ligt dit prachtige en zeer complete geheel op meer dan een hectare grond en heeft een eigen aangelegd natuurgebied!

Levensloopbestendig, ook dat is gerealiseerd in deze woning; er is een slaapkamer en een badkamer aanwezig op de begane grond. Op de eerste etage is een tweede badkamer te vinden, evenals de overige 4 royale tweepersoonsslaapkamers die aanwezig zijn.

De woning is energiezuinig gebouwd. De woning draagt daarom ook niet voor niets het zeer zuinige A+++ energielabel. Zo is er in 2020 een gedeelte van de zonnepanelen vervangen door 14 HR-zonnepanelen welke op dit moment maar liefst 2.523 KWh terug leveren! De aardwarmtepomp is in 2019 vervangen, waardoor de woning nog energiezuiniger en comfortabeler is geworden. Tevens is de woning zeer uitgebreid geïsoleerd (dak-, muur-, vloerisolatie en HR(++)glas). Ook zijn alle inbouwspots buiten én binnen vervangen door duurzame ledlampen en daarnaast is bijna alle verlichting beneden voorzien van dimmers. Tevens is er in de woning een gebalanceerd systeem voor de ventilatie aangebracht; er is namelijk een warmte-terugwin-unit geplaatst welke 's winters eventueel naverwarmd en 's zomers nagekoeld kan worden met de warmtepomp. Op de begane grond is overal heerlijke vloerverwarming aanwezig en alle convectoren boven zijn praktische lage temperatuur convectoren welke voor zowel verwarming als koeling gebruikt kunnen worden. Zeer energiezuinig en behaaglijk dus!

De echte eyecatcher is aan de achterzijde van de woning: hier is een waar natuurgebied te vinden! Het idyllische landschap verveelt nooit en biedt iedere dag een rustgevend, vernieuwend en vooral adembenemend uitzicht. Heeft u ooit een wit hert in de achtertuin gehad? Hier is dat geen vraag, maar een feit!

De hertengroepen met een wit hert, hazen, konijnen en prachtige vogels zijn onderdeel van uw uitzicht. Ook is er een heerlijke eigen moestuin in de achtertuin aanwezig en is er heus dierenverblijf aangelegd. De visrijke vijver heeft een eigen (vis)stijger, waar u heerlijk kunt vissen en zitten!

Vakantie? Dat is hier dus niet meer nodig, in dit prachtgebied heeft u dit iedere dag! Voor de echte buitenliefhebbers is er naast het prachtige uitzicht nog meer wils: er is namelijk een keurige, complete buitenkeuken aanwezig. Onder het genot van een glaasje wijn en een barbecue kan dit buitenleven nog meer gestreeld worden met een echt geluksgevoel...

Helemaal in het buitengebied en niets in de buurt? Dat zeker niet! Dit geheel is namelijk zeer centraal gelegen.
Het bruisende Surhuisterveen ligt namelijk op nog geen 4 kilometer afstand en Drachten is te vinden op circa 5 kilometer afstand. Zelfs het centrum van het bruisende Surhuisterveen en Drachten zijn daarom op nog geen 10 autominuten afstand gelegen.

Toch liever binnen genieten? Dat kan ook! Er is een luxe sauna aanwezig waarin ook de rust opgezocht kan worden. Ook is er een badkamer beneden én boven aanwezig, zodat er altijd privacy te vinden is.

Niet alleen energiezuinig, maar ook gemak dient de mens:
De woning is namelijk zeer onderhoudsarm met de grote overstekken, betonvloeren, een dubbele aangebouwde garage met alle gemakken voorzien, een vrijstaande garage, meerdere bergingen én de voorbereidingen voor lage temperatuur vloerverwarming zijn getroffen om desgewenst de oprit ijs- en sneeuwvrij te houden. De goten, hemelwaterafvoeren en zijkanten van de dakkapellen zijn overigens allemaal uitgevoerd in koper. En over gemak gesproken: de oprit is van sierbeton en daarmee dus vrij van onkruid!

Comfortabel - daar is buiten ook aan gedacht. Het dak van de overkapping is recent vernieuwd (2020) en biedt een heerlijke schaduw over de middag. Dat is ook wel nodig, want de gehele tuin rondom de woning vangt de hele dag genoeg zon!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Hal/entree; toiletruimte met wandcloset en fontein; ruime, lichte afsluitbare woonkamer; ontzettend ruime woon/leef-inbouwkeuken met nieuw aangebracht spanplafond en een eetgedeelte en een prachtig uitzicht over de landerijen; 1e slaapkamer; badkamer met bad, wellness (stoom)douche met massage en vele functionaliteiten, sauna, wastafel en wastafelmeubel, bijkeuken met witgoedaansluiting; een doorgang naar de aangebouwde, compleet geïsoleerde dubbele stenen garage met een zeer royale bergzolder én vloerverwarming. De dubbele garage is voorzien van 2 elektrische garagedeuren en een betonvloer.

Eerste etage:
Overloop; 4 ruime slaapkamers, waarvan de grootste ca. 24m² is; royale badkamer met inloopdouche, wandcloset en wastafel met wastafelmeubel.

Tweede etage:
Te bereiken met een vaste trap en voorzien van zeer veel bergruimte.

Ligging:
Boelenslaan is een heerlijk rustig, groen, centraal en landelijk gelegen dorp met alle voorzieningen op korte afstand gelegen. Boelenslaan heeft een eigen basisschool, er is een uitgebreid sportcentrum in de buurt en er zijn sportvelden aanwezig. Ook de bereikbaarheid is zeer goed, zo zijn behalve Drachten en Surhuisterveen ook de autowegen naar Leeuwarden en de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) gelegen op zeer korte afstand.

Drachten:
Drachten is een zeer voorzieningsrijke woonplaats met een grote verscheidenheid aan voorzieningen op het gebied van sport, basisscholen, voortgezet onderwijs instellingen en een uitgebreid winkelaanbod. Tevens heeft Drachten een eigen schouwburg, een bioscoop, een uitgebreid zwemparadijs met binnenbaden en vele horecagelegenheden. Drachten is qua omvang de nummer 2 van grootste dorpen/plaatsen van Friesland en daarom dus zeer voorzieningsrijk.

Surhuisterveen:
Het dorp Surhuisterveen is een echte publiekstrekker, is centraal gelegen aan o.a. de A7 en heeft vele voorzieningen als bijvoorbeeld een uitgebreid winkelcentrum, vier grote supermarkten, levendige horeca en een bibliotheek. Ook heeft Surhuisterveen een brede middelbare school (voortgezet onderwijs) en 3 basisscholen. Het dorp wordt door velen gezien als het stadscentrum van de regio.

Een fantastische plek om te wonen aan de Spekloane 37 te Boelenslaan. Interesse gekregen? Wij laten u graag dit geheel zien! Onze makelaars heten u van harte welkom.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Landhuis, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Toelichting
Het geheel is van binnen goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Toelichting
Het geheel is van buiten goed onderhouden
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Dit samengestelde dak bestaat uit pannen en een bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
2 december 2031
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, warmte terugwininstallatie, aardwarmte
Warm water
Centrale voorziening, aardwarmte

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
11330 m²
Woonoppervlakte
247 m²
Overige ruimten
72 m²
Inhoud
1124 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, wastafel, wastafelmeubel, ligbad, stoomcabine, dubbele wastafel, vloerverwarming, sauna, douches 2
Voorzieningen
Buitenzonwering, schuifpui, glasvezel kabel, zonnepanelen

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
11130 m²
Ligging
Gelegen op
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein als op de oprit

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen, vrijstaand steen, parkeerplaats
Voorzieningen
Verwarming, elektra, water, vliering, elektrische deur
Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Oppervlakte
51 m² (8,77m diep en 5,78m breed)
Capaciteit
10 auto(s)
Aantal
3

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
2

Kadaster surhuizum b 7320

Oppervlakte
11330 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Verkoper aan het woord

"Prachtig uitzicht, heerlijke tuin op het zuiden, lekker koel afdak voor hete zomers! 

Een heerlijk licht en comfortabel huis, makkelijk in het schoonhouden. Van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim. Energiezuinig en toch zeer comfortabel. Het is een fijne en rustige buurt en er zijn prachtige wandel- en fietspaden. De woning ligt op fietsafstand van Surhuisterveen en Drachten!" 

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: