Tsjerk Hiddesstraat 73, Kollum te koop

Kollum

Tsjerk Hiddesstraat 73

€ 450.000 kosten koper

Ik heb interesse in dit object

Omschrijving

Tsjerk Hiddesstraat 73, Kollum te koop

Ben je op zoek naar een woning die bijna alle vakjes in het positieve kruist? Maak kennis met de ruime en karakteristieke woning aan de Tsjerk Hiddesstraat 73 in het voorzieningsrijke Kollum! Deze woning biedt niet alleen grote praktijk-/hobbyruimten maar ook een prachtige kavel met veel privacy en rust, en dat alles op een (bijna) centrumlocatie. Het geheel is gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 915m², waardoor het echt een prachtig geheel is om te zien. Met wat kluswerkzaamheden maak je er zo jouw eigen droompaleis van!

Dit vrijstaande landhuis is in 1970 degelijk en luxe gebouwd, boordevol authentieke details die bijdragen aan de unieke sfeer van het huis. De garage en de aangrenzende ruimtes zijn eerder in gebruik geweest als praktijkruimtes van een dierenarts, wat extra mogelijkheden biedt voor jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een plek met veel ruimte voor je hobby's, een eigen praktijk aan huis wilt beginnen of gewoon wilt genieten van de geweldige ligging bij het centrum met veel privacy; deze woning biedt het allemaal!

Begane grond:
Woning
Hal/entree met toiletruimte inclusief toilet en fontein; een meterkast; een geiser ruimte met geiser; trap naar de 1e verdieping incl. traplift; keukenruimte met een L-vormige open keuken en een mogelijkheid voor een grote eettafel of juist een kookeiland; doorzonwoonkamer met groot glasoppervlak waaronder een serre en een serreuitbouw; een houtkachel en een directe toegang tot terras en tuin; bijkeuken met witgoedaansluitingen; proviandkast met kelder.

Praktijkruimte
Hal/entree; slaapkamer/bijkeuken met wastafel; 3 grote werk-/garageruimtes.

1e etage:
Woning
Overloop met statige vide; 3 ruime slaap-/werkruimtes waarvan een met balkon en een met ruim dakterras; badkamer met toilet, bidet, wastafel en ligbad inclusief douche.

Praktijkruimte
Bergzolder.

2e etage:
Woning
Overloop met veel bergruimte; slaapkamer met dakkapel en een stookruimte met berging.

Buiten:
Riant, privacyrijk perceel met vele zon- en schaduwplekjes. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een houten tuinschuur. De oprit is zeer royaal en biedt ruimte aan meerdere auto's. Daarnaast is aan de overzijde van de straat ruime parkeergelegenheid.

Kollum:
Als je Kollum nog niet kent, laat me je dan introduceren aan dé plek in Noordoost Friesland waar je kunt wonen, verblijven, recreëren en van waaruit je eropuit kunt trekken. Kollum ligt mooi halverwege tussen de steden Groningen en Leeuwarden, die je in zo'n 40 autominuten kunt bereiken, net als Dokkum en Drachten. In de nabije omgeving kun je in alle rust genieten van het landschap, de natuur en de cultuur, zoals de Friese Wouden, het nabijgelegen Veenkloosterbos, het Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee.

Maar ook het Friese, Groningse en Drentse platteland hebben nog veel meer te bieden. Wil je met de trein reizen? In 10 minuten brengt een bus je naar het dichtstbijzijnde station of naar andere bestemmingen. Maar je hoeft niet per se eropuit te trekken, want in en rond dit fantastische huis, met al die verschillende hoekjes en ruimten, is het een verademing om te wonen, te werken en te ontspannen.

Wil je toch even de typerende Kollumer gezelligheid proeven? Binnen een paar minuten wandel je door de authentieke winkelstraat en langs de Diepswal. Het dorp heeft een hoog voorzieningsniveau met onder andere een jachthaven, 3 supermarkten, 2 bakkers, een slager, een bouwmarkt, een autogarage, en meerdere horecagelegenheden met terrasjes. Ook zijn er vele sportvoorzieningen, heeft het dorp een eigen bibliotheek en zijn er 3 basisscholen en een middelbare school.

Ben je gecharmeerd van alle mogelijkheden die dit prachtige geheel aan de Tsjerk Hiddesstraat 73 in Kollum biedt? Onze flexibele makelaars bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Onderhoud (buiten)
Redelijk
Dak
Dwarskap
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
9 augustus 2032
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, geiser huur
C.v.-ketel
Hr107 gas gestookte combiketel uit 2006 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
915 m²
Woonoppervlakte
205 m²
Overige ruimten
39 m²
Inhoud
877 m³

Indeling

Woonlagen
4 woonlagen
Kamers
11 kamer(s) waarvan 6 slaapkamer(s)
Badkamers
2 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, bidet, wastafel
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
In centrum, in woonwijk, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
750 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur
Isolatie
Dakisolatie
Oppervlakte
22 m² (5,99m diep en 3,59m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Aantal
3

Kadaster kollum a 1062

Oppervlakte
760 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster kollum a 1231

Oppervlakte
155 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: