Tsjerkebuorren 3, Twijzel te koop

Twijzel

Tsjerkebuorren 3

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Tsjerkebuorren 3, Twijzel te koop

Een adembenemend vrij uitzicht over de weilanden, een slaap- en badkamer op de begane grond en een perfecte mix van authenticiteit en moderniteit in een jaren '30 setting. De Tsjerkebuorren 3 in Twijzel staat nu te koop!

Wat deze woning zo bijzonder maakt? Jij geniet van het authentieke karakter van een jaren '30 huis, maar met alle moderne gemakken en vernieuwingen van nu. In recente jaren is er flink geïnvesteerd. Een indrukwekkende aanbouw van ca. 28m² aan de achterzijde, een vernieuwd plat dak in 2019, het hoofddak dat in 2020 is vervangen en dubbel glas met HR(++) beglazing om maar wat te noemen. En dan die gloednieuwe badkamer uit 2023, écht een pareltje! Binnen biedt de woning je verrassend veel ruimte met vijf slaapkamer, en tal van originele details die de charme van de jaren '30 laten herleven. En als bonus is er een extra perceel van ca. 228m² dat recent is aangekocht en bij deze verkoop is inbegrepen.

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in een ruime hal met een garderobehoek, een vaste kast en de meterkast. Daarnaast vind je er een toiletruimte met een toilet en fontein en een toegang tot de provisiekelder. Ook is de royale slaapkamer te bereiken via de hal. Je hebt een royale woonkeuken met een nette keukeninrichting in hoekopstelling en een kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur, ook zijn hier nieuwe tuindeuren geplaatst. Dankzij fraaie authentieke suitedeuren met glas kun je de lichte woonkamer afsluiten van de keukenruimte. De volledig vernieuwde luxe badkamer heeft een dubbele wastafel met meubel, een bad en een royale inloopdouche met regendouche, drain en handdouche. Via de achterentree/bijkeuken, waar je ook de witgoedaansluitingen vindt, krijg je toegang tot de achtertuin en de nieuwe, royale, geïsoleerde berging/uitbouw.

Kelder:
Provisieruimte met veel bergruimte.

1e etage:
Zeer royale overloop met dakraam, 4 ruime slaapkamers, waarvan een voorzien is van een vaste kast. Vanaf de overloop een ruime inloopkast met heel veel bergruimte en CV-opstelling.

2e etage:
Middels een vlizotrap bereikbare geheel bevloerde verdieping met stahoogte welke is ingericht als berging. Er is een mogelijkheid om deze ruimte als slaap-/studeerkamer in te richten.

De tuin is zorgvuldig aangelegd en beschikt over borders, een grasgazon en meerdere terrassen. De op het zonnige zuiden en westen gelegen achtertuin garandeert veel privacy. Dankzij de royale rondom liggende tuin kun je ook vanuit het noorden en oosten van schaduw genieten.

De woning biedt tal van mogelijkheden. Er is voldoende ruimte op het ruime perceel en de brede oprit voor het realiseren van een carport of een garage/schuur.

Wat betreft renovaties:
-Het dak is vernieuwd tussen 2019 en 2020;
-In 2019 zijn bij de keuken tuindeuren geplaatst;
-De 1e verdieping is in 2022 gerenoveerd;
-In 2023 is er een compleet nieuwe luxe badkamer geplaatst;
-En in 2019 een nieuwe luxe uitbouw welke momenteel als berging in gebruik is.

Het huidige energielabel is verouderd. Door recente aanpassingen in de woning, zoals het verwijderen van geisers en gaskachels, de installatie van een nieuwe cv-ketel en de gedeeltelijke vervanging van beglazing, is het waarschijnlijk dat het energielabel nu gunstiger zal zijn. Bovendien is de dakisolatie verwerkt in het plafond van de 1e etage, wat betekent dat er plafondisolatie aanwezig is boven de bovenste woonlaag.

De woning aan de Tsjerkebuorren 3 in Twijzel is prachtig gelegen in het levendige en goed bereikbare dorp Twijzel, dat deel uitmaakt van de schilderachtige regio Fryske Wâlden. Op slechts een steenworp afstand vind je de grotere dorpen Buitenpost, Surhuisterveen, Burgum en Drachten, waarbij Drachten in slechts 15 autominuten te bereiken is. Zelfs de steden Leeuwarden en Groningen liggen binnen een bereik van circa 30 autominuten.

Twijzel zelf beschikt over diverse faciliteiten waaronder sportverenigingen, horecagelegenheden en een tankstation met een uitgebreide shop. Alle essentiële voorzieningen die Twijzel en het nabijgelegen Buitenpost bieden, bevinden zich op een comfortabele fietsafstand.

Buitenpost, op slechts 2 kilometer afstand van de woning, heeft een extra voordeel door zijn ligging aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Dit maakt het gemakkelijk om per trein naar beide steden te reizen. Als hoofdplaats van de gemeente Achtkarspelen, biedt Buitenpost bovendien een breed scala aan voorzieningen, waaronder diverse winkels, scholen - variërend van voortgezet onderwijs tot MBO - en het gemeentehuis.

Droom jij van wonen in deze dynamische en prachtige omgeving? Deze woning in Twijzel biedt je alles wat je nodig hebt met talloze mogelijkheden binnen handbereik. Onze flexibele makelaars staan voor je klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van alle bijzondere details en de royale vrijheid die deze woning te bieden heeft.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Koop

Servicekosten
€ 0

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwperiode
VANAF_1931_TM_1944
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking

Energie

Energielabel
Einddatum
15 mei 2029
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Remeha gas gestookte combiketel uit 2019 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
981 m²
Woonoppervlakte
160 m²
Overige ruimten
34 m²
Inhoud
510 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
8 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, dakraam, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, vrij uitzicht, open ligging
Tuin
Tuin rondom (Verzorgd)
Tuin oppervlakte
800 m²
Ligging
Gelegen op (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein, op afgesloten terrein
Parkeren
Ruime parkeergelegenheid

Garage

Garage soort
Garage mogelijk, carport, parkeerplaats

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Aangebouwd hout
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Aantal
1

Kadaster kooten e 886

Oppervlakte
513 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster kooten e 1285

Oppervlakte
240 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster twijzel e 1390

Oppervlakte
228 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: