Vangstraat 25, Wolvega te koop

Wolvega

Vangstraat 25

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Vangstraat 25, Wolvega te koop

Te koop in Wolvega: Vangstraat 25! Ontdek deze royale woning in de geliefde woonwijk "De Meulepolle" met maar liefst 5 grote slaapkamers, een vrijstaande garage van ca. 23m² en een vrij uitzicht aan de voorzijde. Met een woonoppervlakte van méér dan ca. 130m² en een energielabel B, belooft dit huis een combinatie van ruimte, comfort en duurzaamheid.

Je zult onder de indruk zijn van de immense ouderslaapkamer, die is ontstaan door het samenvoegen van 2 kamers. De duurzaamheid van de woning is gegarandeerd door dak- en muurisolatie en dubbele beglazing, waarvan een groot deel HR++ glas is. Ook zijn er zonnepanelen aanwezig en is een groot deel van de kozijnen vervangen naar kunststof.

Indeling:
Bij binnenkomst tref je een lichte hal aan met een meterkast. Aansluitend bevindt zich de ruime Z-vormige woonkamer, gecombineerd met een eetkeukenruimte die samen meer dan 40m² beslaan. De woning beschikt ook over een L-vormige inbouwkeuken en 2 grote berg-/provisiekasten. Vanuit de hal aan de achterzijde is de achterdeur naar de zonnige achtertuin en is er toegang tot een toiletruimte met toilet en fontein.

1e etage:
Deze verdieping heeft een overloop met een royale overloopkast. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan er oorspronkelijk 4 waren; twee zijn samengevoegd tot een riante ouderslaapkamer. Daarnaast is er een uitgebreide badkamer met een inloopdouche, wandcloset en een dubbele wastafel.

2e etage:
Een vaste trap leidt naar deze volwaardige verdieping. Hier vind je een overloop, twee additionele slaapkamers, een stookruimte en heel veel bergruimte.

Het huis geniet een perfecte ligging in "De Meulepolle", compleet met een ruime oprit. De U-vormige tuin rond de woning biedt een ideale mix van zonnige en schaduwrijke hoekjes. Via de achtertuin bereik je de royale vrijstaande garage, die is voorzien van een privé oprit en achterom. Bovendien beschikt de woning over een extra berging. Een belangrijk detail; de zonnepanelen zijn gehuurd en dienen overgenomen te worden.

Wolvega
Wolvega is de plek waar gemak en natuur samenkomen. Dit sfeervolle dorp biedt alle essentiële voorzieningen: van basis- en voortgezet onderwijs tot bruisende supermarkten en sportfaciliteiten. Slenter door de levendige winkelstraat of dompel je onder in de natuur. Voor de natuurliefhebber liggen adembenemende gebieden zoals de Lindevallei en het Nationaal Park Weerribben-Wieden op steenworp afstand. Hier kun je naar hartenlust wandelen en fietsen.

Wolvega's ligging is een ware troef. Centraal in de Gemeente Weststellingwerf in Zuid-Friesland, biedt het dorp een ideale bereikbaarheid. Of je nu per auto of trein reist, de verbindingen zijn uitstekend. Dankzij de snelle toegang tot de A32 ben je in no-time in steden zoals Heerenveen, Leeuwarden, Steenwijk, Meppel en Zwolle. Zelfs Utrecht en Amsterdam liggen op slechts een uur rijden.

Het uitgebreide winkelcentrum, de talrijke sportfaciliteiten en de culturele bezienswaardigheden van Wolvega liggen allemaal op loopafstand van deze prachtige woning. Echt een ideale ligging.

Als dit alles je aandacht heeft getrokken, wacht dan niet langer en neem contact op met onze flexibele makelaars voor een bezichtiging. Wellicht is de Vangstraat 25 in Wolvega binnenkort jouw droomhuis!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, eindwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Onderhoud (buiten)
Redelijk tot goed
Dak
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Energie

Energielabel
Einddatum
13 juli 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr-107 ketel (bouwjaar indicatief) gas gestookte combiketel uit 2010 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
406 m²
Woonoppervlakte
131 m²
Inhoud
453 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
6 kamer(s) waarvan 5 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, in bosrijke omgeving
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin (Normaal)
Tuin oppervlakte
200 m²
Achtertuin
102 m² (9m diep en 11,28m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost (bereikbaar via achterom)
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen, parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
23 m² (5,5m diep en 5,73m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster wolvega d 9053

Oppervlakte
286 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster wolvega d 9045

Oppervlakte
120 m²
Omvang
Deelperceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: