Vlasserslaan 21, Ulrum te koop

Ulrum

Vlasserslaan 21

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Vlasserslaan 21, Ulrum te koop

Deze sfeervolle geschakelde 2^1kapwoning met garage en zonnige achtertuin is fraai gesitueerd aan de rand van Ulrum op een perceel van ca. 263m² eigen grond. Wil je het beste van beide werelden – moderne comfort en natuurlijke schoonheid? Dan is Vlasserslaan 21 in Ulrum het perfecte huis!

Kenmerkende Kwaliteit
Met een ruim woonoppervlak van 101m², zonnige achtertuin van ca. 100m², en de meest zonnige zonligging op het zuiden, biedt dit huis zowel binnen als buiten ongekende mogelijkheden voor een comfortabel leven. Gebouwd in 1976 maar nadien uitvoerig gemoderniseerd, combineert deze geschakelde 2-onder-1-kapwoning een authentieke charme met moderne gemakken.

Energiezuinig en Duurzaam
Dankzij hoogwaardige dak-, muur-, en vloerisolatie, evenals dubbel HR(++) glas, is dit huis bekroond met een energielabel B. Hier geniet je van een warm en comfortabel huis zonder de hoge energierekeningen. Een Intergas C.V. combiketel uit 2016 zorgt voor zowel verwarming als warm water, en de recent geplaatste 10 zonnepanelen in 2023 zijn de kers op de taart voor uw groene levensstijl.

Ruimtelijke Indeling
Geniet van een ruime L-vormige woonkamer van 33 m² die baadt in natuurlijk licht. De keuken, modern en functioneel, is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast biedt de woning drie comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer uitgerust met inloopdouche, wastafelmeubel, en toilet.

Buitengewoon Buitenleven
De achtertuin is een waar paradijs, ideaal voor tuinliefhebbers en zonaanbidders. De tuin is fraai aangelegd en biedt een extra zonneterras en een luxe overkapping, perfect voor zomerse BBQ's of rustige avonden.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Overdekte zijentree, hal, toilet met fonteintje, royale L-vormige woonkamer van ca. 33m² en aan de voorzijde uitzicht op een groene bomenwal en aan de achterzijde op de achtertuin, de raampartijen zorgen voor veel lichtinval, keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling, in een lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, praktische bijkeuken met toegang tot de achtertuin, witgoedaansluitingen en een c.v. kast, de aangebouwde garage is aan de voorzijde voorzien van een kanteldeur en aan de achterzijde van een loopdeur naar de achtertuin.

Eerste etage:
Overloop met vaste kast, drie slaapkamers variërend in grootte van ca. 8m², 10m² en 11m², door de recht opgetrokken gevel aan de achterzijde heeft de etage een verrassend ruime etage, de moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, tweede toilet, een design radiator en een meubel met vaste wastafel.

Tweede etage:
De vlizotrap geeft toegang tot een zolderberging.

Buitenom:
De prettige achtertuin is werkelijk een oase van rust, biedt volop privacy en is fraai ingericht met zonneterras, weelderige bloementuin en een heerlijke tuinoverkapping. Dit overdekte terras maakt het mogelijk lang en vaak van het buitenzijn en de bloemenpracht te genieten. Een hele grote plus; er is zelfs een extra perceel grond bijgekocht, waardoor de achtertuin nog ruimer en zongerichter is. Ook is hierdoor een grote, luxe overkapping geplaatst
De voortuin is verzorgd aangelegd en de lange oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Aan de voorzijde grenst de woning aan de rand van het dorp en heeft het uitzicht op een fraaie en groene bomenwal.

Het dorp Ulrum:
Gelegen aan de rustige Vlasserslaan, grenst dit huis aan een groene bomenwal en biedt het een prachtig vrij uitzicht. Ulrum is een idyllisch dorp met veel te bieden, waaronder diverse recreatie- en wandelgebieden, goede voorzieningen, een basisschool, horeca en een rijk verenigingsleven. In de omliggende dorpen zoals Leens, Winsum en Eenrum zijn goede voorzieningen aanwezig. De stad Groningen is gelegen op ca. 25 autominuten en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zet de stap!
Twijfel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Dit is de kans om uw droomhuis in Ulrum te bemachtigen. Onze flexibele makelaars staan klaar om u te verwelkomen in deze ruime, energiezuinige en prachtig gelegen 2-onder-1-kapwoning aan de Vlasserslaan 21 in Ulrum. Grijp deze unieke kans en neem vandaag nog contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6 maanden geleden
Gewijzigd
4 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Bouwjaar omschrijving
Het oorspronkelijke bouwjaar is 1976
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Goed onderhouden
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen, bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Pannendak en bitumineuze dakbedekkingk

Energie

Energielabel
Einddatum
4 augustus 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Intergas c.v. combiketel kompakt hre gas gestookte combiketel uit 2016 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
263 m²
Woonoppervlakte
101 m²
Overige ruimten
17 m²
Inhoud
441 m³

Indeling

Woonlagen
3 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 3 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin (Fraai aangelegd)
Tuin oppervlakte
100 m²
Achtertuin
100 m² (10m diep en 8,8m breed)
Ligging
Gelegen op Zuid
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en langs de openbare weg.

Garage

Garage soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, water
Isolatie
Geen isolatie
Oppervlakte
17 m² (6m diep en 2,88m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie
Aantal
1

Kadaster ulrum d 1441

Oppervlakte
241 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster ulrum d 2152

Oppervlakte
22 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: