Voorstraat 61d, Kollum te koop

Kollum

Voorstraat 61d

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Voorstraat 61d, Kollum te koop

Welkom in uw levensloopbestendige droomappartement op toplocatie in het hart van het levendige dorp Kollum! Dit charmante royale appartement op de bovenste etage van het moderne complex "De Gierzwaluw" biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en gemak. Een van de mooiste "penthouses" in Kollum. Rust, ruimte en met als klap op de vuurpijl: een zeer royale garage met berging van maar liefst ca. 24m².

Dit appartement is ontworpen voor levensloopbestendig wonen en is toegankelijk voor mindervaliden. Het complex is uitgerust met een extra grote lift en scoort hoog op het gebied van duurzaamheid en comfort. Dankzij de energiezuinige voorzieningen heeft het appartement het zeer energiezuinige A-energielabel ontvangen. Het geheel is in 2003 gebouwd en volledig geïsoleerd. Ook is er een balansventilatiesysteem aanwezig.

Laat u verrassen door de ruime en lichte woonkamer + woonkeuken (totaal circa 60m²!) met toegang tot het zonnige balkon op het zuiden, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de gezellige winkelstraat. De open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur die u nodig heeft, terwijl de twee comfortabele slaapkamers en de luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel garant staan voor ontspanning en rust aan de achterzijde.

Dit stijlvolle appartement biedt bovendien tal van praktische extra's, zoals een afgesloten entree met video intercom, een aparte garage met elektra en elektrische deur en een lift in het complex. Met diverse winkels, supermarkten, basisscholen en sportverenigingen op loopafstand, en uitstekende bus- en treinverbindingen naar omliggende steden als Dokkum, Leeuwarden en Groningen, heeft u hier alles binnen handbereik.

Indeling:
Bij binnenkomst in de hal treft u een uitgebreide meterkast aan. De woning beschikt over een ruime slaapkamer van ca. 18m² en een tweede slaapkamer van ca. 11m². In de royale badkamer vindt u 2 wastafels met een planchet, een ligbad en een inloopdouche. De lichte woonkamer heeft een open woonkeuken en is voorzien van een grote glaspui. Via de woonkamer heeft u toegang tot het prachtige, royale balkon op het zuiden.

Het appartement beschikt over een praktische wasruimte, waar u de cv-ketel, de witgoedaansluitingen en de warmteterugwinunit vindt. Daarnaast is er een toiletruimte met wandcloset en fontein.

Kollum is een sfeervol dorp dat uitzonderlijk goed is voorzien van allerlei faciliteiten. U vindt er maar liefst 3 supermarkten, diverse horecagelegenheden en een charmant centrum met een ruim aanbod aan winkels en prachtige oude gebouwen. Kollum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt een scala aan recreatiemogelijkheden, zoals een zwembad en tal van sportfaciliteiten. Daarnaast beschikt het dorp over een eigen bibliotheek, 5 basisscholen en een middelbare school.

Laat dit prachtige appartement nu nét midden in dit winkelcentrum liggen. Het mooie van het dorp is dat het een dorpse sfeer heeft, maar met stadse voorzieningen, hét regiocentrum. De perfecte mix voor een comfortabel, rustig en toch levendig woongenot.

Grijp deze unieke kans om uw nieuwe thuis te vinden in een gewilde woonomgeving met alle voorzieningen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met onze flexibele makelaars op voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme en het comfort van dit prachtige appartement aan de Voorstraat 61 in Kollum.

Kenmerken

Overdracht

Soort
Penthouse, appartement
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Dak
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze dakbedekking
Dak toelichting
Plat dak

Energie

Energielabel
Einddatum
13 maart 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel, warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Hr-107 ketel gas gestookte combiketel uit 2003 eigendom

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
786 m²
Woonoppervlakte
117 m²
Inhoud
379 m³

Appartement

Open portiek
Nee
Woonlaag
3 van 1
Vve bijdrage
€ 262

Indeling

Woonlagen
1 woonlagen
Kamers
4 kamer(s) waarvan 2 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
Voorzieningen
Tv kabel, glasvezel kabel

Buitenruimte

Ligging
In centrum, open ligging
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Ruim voldoende parkeergelgenheid

Garage

Garage soort
Vrijstaand steen, garagebox, parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur
Oppervlakte
24 m² (6,04m diep en 5,49m breed)
Capaciteit
2 auto(s)
Aantal
1

Schuur / berging

Schuur / berging soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Aantal
1

Kadaster kollum a 2340

Oppervlakte
786 m²
Omvang
Appartementsrecht of complex

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: