Zevenhuisterweg 15, Ried te koop

Ried

Zevenhuisterweg 15

Prijs op aanvraag

Ik heb interesse in dit object

Verkocht: Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Zevenhuisterweg 15, Ried te koop

Ervaar rust, privacy en ruimte in een smaakvol ingerichte woning, gelegen aan een rustige doodlopende straat zonder druk verkeer. Deze unieke, karakteristieke vrijstaande woning met een moderne twist bevindt zich net buiten het dorp Ried, omringd door een prachtige omgeving en een adembenemend uitzicht. Hier kunt u genieten van serene rust, aangezien enkel bestemmingsverkeer en af en toe een wandelaar langs de woning komen.

Ontwaak met het gefluit van vogels en eindeloze vergezichten. Onder het genot van een kopje koffie in de ochtend kunt u hazen zien springen door het veld. Bij deze woning ervaart u het buitenleven optimaal, zonder ver van het dorp verwijderd te zijn. Zowel aan de voor- als achterzijde biedt de woning een schitterend vrij uitzicht over de landerijen. Dankzij de royale openslaande tuindeuren wordt dit vrije gevoel ook binnenshuis ervaren. Geniet van spelende winterkoninkjes, eet walnoten uit eigen tuin en verbouw uw eigen groente in de kas - hier is het allemaal mogelijk!

Ervaar ruimte in de breedste zin van het woord. De woning staat op een perceel van 887m² en heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst ca. 188m², waaronder vier slaapkamers (met de mogelijkheid voor een vijfde). Door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond is gelijkvloers wonen ook een optie.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Entree via de voordeur; hal; hal met toilet en fontein; wasruimte. Links van de hal bevindt zich de sfeervolle woonkamer met balkenplafond, houtkachel en serre-achtige uitbouw met openslaande tuindeuren naar het terras met weids uitzicht. Rechts van de hal treft u de ruime woonkeuken aan, voorzien van een landelijke keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur. Vervolgens vindt u de hal met achterentree; een ruime badkamer met toilet, ligbad, inloopdouche en wastafel; en een slaapkamer met karakteristieke pui (voormalige schuurdeuren).

Eerste verdieping: De eerste verdieping bestaat uit twee gedeelten. Boven de woonkeuken treft u een overloop met aangrenzend drie slaapkamers, waarvan één van ca. 18m² met een grote vaste kastenwand. Boven de woonkamer vindt u een via een trap met luik bereikbare multifunctionele ruimte van ca. 12m², geschikt voor een thuiskantoor, hobby- of bergruimte, of als extra slaapruimte.

Buitenom:
De natuur is hier alom aanwezig. De prachtig ingerichte tuin beschikt over een (deels overdekt). Het terras, gazon, (fruit)bomen en een tuinkas maken de buitenruimte van deze woning bijzonder aantrekkelijk. In de zomer kunt u naar hartenlust bramen, bessen, kersen en druiven plukken uit uw eigen tuin. Achter op het erf bevindt zich een vrijstaande houten schuur, die onder andere is ingericht met een geïsoleerde kantoor- en/of hobbyruimte van circa 9m².

Het dorp Ried:
Ried is een sfeervol terpdorp met ongeveer 500 inwoners, gelegen in Noordwest Friesland aan de Elfstedenroute. Het dorp beschikt over een actief verenigingsleven, een multifunctioneel centrum genaamd 'De Rede', een vernieuwde basisschool, een jachthaven en een kaatsveld. Ried ligt nabij het voorzieningenrijke Franeker, waar goede busverbindingen beschikbaar zijn. Daarnaast is Ried gunstig gelegen ten opzichte van de steden Harlingen en Leeuwarden, maar ook in de nabijheid van de A31 richting de Afsluitdijk en Noord-Holland.

Bent u een natuurliefhebber op zoek naar rust, ruimte en privacy? Kom deze unieke plek dan zelf ervaren tijdens een bezichtiging met een van onze flexibele makelaars bij de Zevenhuisterweg 15 in Ried!

Kenmerken

Overdracht

Soort
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Prijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden
6+ maanden geleden
Gewijzigd
5 maanden geleden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bestemming

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915
Bouwjaar omschrijving
De woning is gebouwd in 1915.
In aanbouw
Nee
Onderhoud (binnen)
Goed
Toelichting
Keurig onderhouden.
Onderhoud (buiten)
Goed
Toelichting
Keurig onderhouden.
Dak
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen
Dak toelichting
Met pannen gedekt.

Energie

Energielabel
Einddatum
21 april 2033
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
C.v.-ketel
Remeha gas gestookte combiketel uit 2020 huur

Oppervlakken en inhoud

Perceeloppervlakte
887 m²
Woonoppervlakte
188 m²
Inhoud
664 m³

Indeling

Woonlagen
2 woonlagen
Kamers
7 kamer(s) waarvan 4 slaapkamer(s)
Badkamers
1 badkamer(s) en 1 aparte toilet(ten)
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, buitenzonwering

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom (Normaal)
Tuin oppervlakte
600 m²
Zijtuin
501 m² (28,21m diep en 17,76m breed)
Ligging
Gelegen op Zuidoost
Parkeren
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Parkeren
Er is parkeergelegenheid en de mogelijkheid om op eigen erf meer parkeerruimte aan te leggen.

Garage

Garage soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Elektra, vliering
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie
Oppervlakte
23 m² (7,22m diep en 3,2m breed)
Capaciteit
1 auto(s)
Aantal
1

Kadaster ried a 3828

Oppervlakte
695 m²
Omvang
Geheel perceel

Kadaster ried a 4221

Oppervlakte
192 m²
Omvang
Geheel perceel

Locatie

Meer informatie

De Flexibele Makelaar is u graag van dienst. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u hierna zo snel mogelijk en op de manier waarop u dat wenst terug antwoorden.

Ik heb interesse in dit object

Zoek in ons aanbod

Toon resultaten op kaart

Wij werken samen met: