11 appartementen Spaar- & Voorschotbank State in het centrum Surhuisterveen (100% VERKOCHT)

11 appartementen Spaar- & Voorschotbank State in het centrum Surhuisterveen (100% VERKOCHT)


11 appartementen Spaar- & Voorschotbank State te Surhuisterveen, inclusief groot penthouse op de 2e etage. Op een prachtige en markante locatie wordt in het centrum van Surhuisterveen de statige voormalige Spaar & Voorschotbank geheel gerevitaliseerd en uitgebreid tot een aansprekend en luxe appartementencomplex.

In totaal komen er op deze unieke locatie elf moderne appartementen beschikbaar. Het appartementencomplex krijgt de beschikking over een centrale hal met lift en ieder appartement krijgt een berging in de kelderruimte. Ook wordt er voor ieder appartement een eigen parkeerplaats gerealiseerd op het eigen terrein. Op de begane grond en op de eerste etage worden ieder een vijftal appartementen gerealiseerd, met daarboven op een luxe penthouse.

Appartement 1 koopsom €330.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de begane grond en is ca. 85 m² en heeft aan de voorzijde een mooi uitzicht op het marktplein.

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, slaap/hobbykamer, balkon aan de voorzijde met uitzicht op het marktplein.

Appartement 2 koopsom € 375.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de begane grond en is ca. 79 m² en heeft uitzicht op zowel het marktplein als op de Jan Binneslaan.

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, tweede slaapkamer, het balkon heeft tevens een eigen opgang vanaf de straatzijde.

Appartement 3 koopsom €295.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de begane grond en is ca. 112 m² en heeft uitzicht op de Jan Binneslaan.
Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, tweede slaapkamer, het balkon is gesitueerd op het zuiden en biedt een fraai uitzicht op de Jan Binneslaan.

Appartement 4 koopsom €349.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de begane grond en is ca. 120 m²

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, tweede slaapkamer, balkon dat gesitueerd is op het zuiden en het biedt een fraai uitzicht op de Jan Binneslaan.

Appartement 5 koopsom €289.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de begane grond en is ca. 82 m².

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, slaap/hobbykamer, het balkon is gesitueerd op het zuidoosten.

Appartement 6 koopsom €399.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en is ca. 106 m².

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, slaap/hobbykamer. Het balkon aan de voorzijde biedt een fraai uitzicht op het marktplein.

Appartement 7 koopsom €425.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en is ca. 106 m² en heeft uitzicht op zowel het marktplein als op de Jan Binneslaan.

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer. Het balkon is gesitueerd op de hoek van het marktplein en de Jan Binneslaan.

Appartement 8 koopsom €385.000,- v.o.n VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en is ca. 102 m² en heeft uitzicht op de Jan Binneslaan.

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, tweede slaapkamer, het balkon is gesitueerd op het zuiden en biedt een fraai uitzicht op de Jan Binneslaan.

Appartement 9 koopsom €355.500,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en is ca. 116 m².

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, tweede slaapkamer, balkon dat gesitueerd is op het zuiden en het biedt een fraai uitzicht op de Jan Binneslaan.

Appartement 10 koopsom €285.000,- v.o.n. VERKOCHT

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdiepingen is ca. 94 m².

Indeling: hal, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken, slaapkamer met badkamer, slaap/hobbykamer, het balkon is gesitueerd op het zuidoosten.

Penthouse vraagprijs €750.000,- v.o.n. VERKOCHT

Een gehele etage gevuld door maar 1 appartement, voorzien van volledige luxe! Dit unieke appartement is gesitueerd op de tweede verdieping en is maar liefst ca. 144 m² oppervlakte.

Het penthouse beschikt behalve over verrassend veel leefruimte ook over een werkelijk schitterend uitzicht en volop balkon- en dakterrasruimte.

De indeling is als volgt: Hal, toilet, bijkeuken, grote open woonkamer met open keuken en de grote raampartijen bieden veel lichtinval en zicht op het brede balkon en het grote dakterras, de ‘master-bedroom’ is voorzien van een inloopkast en een eigen badkamer, de tweede slaapkamer heeft tevens een eigen badkamer.

Dit penthouse wordt naar uw wensen afgebouwd, waardoor (bijna) alles mogelijk is. De afwerking wijkt dan ook af van de algemene oplevering van de andere appartementen.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen oplevering

Deze appartementen worden in de basis afgeleverd inclusief:

 • vloer t.p.v. de toilet- en badruimte afgewerkt met tegels;
 • wanden t.p.v. de toiletruimte tot 120 cm. boven de vloer afgewerkt met tegels;
 • wanden t.p.v. de badruimte tot plafond afgewerkt met tegels;
 • voor aankoop wand- en vloertegels is gerekend met een stelpost van € 20,- per m²;
 • i.v.m. de waterdichtheid van de badruimte wordt er onder de vloertegels en achter de wandtegels t.p.v. de douche een waterdichte kering aangebracht;
 • (meng) kranen van het merk Grohe;
 • wit sanitair van het merk Sphinx, gebruiksklaar aangesloten\toiletruimte: wandcloset combinatie incl. kunststof zitting en deksel;
 • badruimte: wandcloset combinatie incl. kunststof zitting en deksel, wastafel met planchet en spiegel, douche;
 • technische installatie gebruiksklaar aangesloten conform NEN1010 - NPR 5310;
 • vloerverwarming met HRE Intergas c.v. combiketel;
 • elektrische installatie (incl. rookmelders);
 • aansluitingen voor de keuken (elektra t.b.v. koken, water en riolering t.b.v. wasbak, en elektra t.b.v. de koelkast, afvoer wasemkap en 2 stuks dubbele wandcontactdozen boven het aanrechtblad);
 • voor de keukeninrichting wordt een stelpost van € 5.000,- aangehouden in de koopsom, deze is dus bij de koopsom inbegrepen en koper kan deze uitzoeken bij en op aanwijzing van Noordwonen BV;
 • bouwkundig tekenwerk;
 • volledig uitwerken van de bouwvergunning;
 • sondering- en constructeurkosten;
 • aanvragen omgevingsvergunning;
 • legeskosten omgevingsvergunning;
 • aansluitingen op water, elektra en riool;
 • aansluitkosten gemeenteriool;
 • bouwsteiger;
 • afvoer bouwafval;
 • verzekering tijdens de bouw (CAR verzekering);
 • de overdrachtskosten van de grond (notaris- en kadasterkosten);
 • overdracht van de Spaar en Voorschotbank State via Mook de Notaris Surhuisterveen.

Daarnaast is er een Vereniging van Eigenaren in oprichting, dit wordt tevens verzorgd door Mook de Notaris te Surhuisterveen.
De aangegeven vierkante meters zijn bij benadering vastgesteld en kunnen daarom zowel naar boven als naar beneden afwijken na realisatie. Indien er sprake is van een afwijking dan wordt eventuele onder- of bovenmaat niet verrekend.

Surhuisterveen en locatie

Surhuisterveen, in de omgeving ook wel bekend als ’It Fean’, is het grootste dorp van de gemeente Achtkarspelen. In Surhuisterveen is het heerlijk wonen! Maar Surhuisterveen biedt ook een hoog niveau aan voorzieningen en een breed onderscheidend bedrijfs- en winkelaanbod. Het dorp wordt door bezoekers, bewoners en ondernemers als zeer gezellig ervaren. Surhuisterveen is dé kernplaats in haar regio. Ook kent Surhuisterveen een gezellig winkelcentrum met een divers aanbod van dag- en avondhoreca.

De slogan van Surhuisterveen luidt niet voor niets: "Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één!".
Het appartementencomplex is gesitueerd aan het markante en gezellige marktplein, behalve ruimte voor de zaterdagse weekmarkt is het ook een evenemententerrein en biedt het volop gratis parkeergelegenheid.

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder en bespreken alle details met u!

Neem contact op met De Flexibele Makelaar voor meer informatie.

Download de brochure van de woningen hier

Indien u meer informatie wilt, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512-369 122 of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Wij werken samen met: