Makelaar Ballum, Ameland (Ballum, It Amelân)

Gezocht naar “makelaar Ballum”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Ballum verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Ballum.

Funda makelaar Ballum

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Ballum

Ook in Ballum werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Ballum

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Ballum, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Ballum

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Ballum. Met de Flexibele Match blijft u ook in Ballum gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Ballum. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Ballum

Het mooie dorpje Ballum is het kleinste dorp op Ameland (gemeente Ameland, provincie Fryslân) en telt ruimt 370 inwoners. Het dorp ligt zo’n 6 km ten westen van Nes.

Ballum is een groen dorp en heeft een beschermd dorpsgezicht. Verder zijn er in het dorp een aantal rijksmonumenten zoals de klokkentoren en de kerk.

Bij het dorp is een klein vliegveld wat in geval van nood goede diensten vervult. Ook biedt het volop toeristische activiteiten zoals parachutespringen en rondvluchten.

Ballum heeft een goede busverbinding en beschikt o.a. over een huisartsenpraktijk, apotheek en supermarkt.

Tevens vindt u er een openbare basisschool, genaamd ‘t Ienster.

Geschiedenis Ballum

In Ballum vindt u het gemeentehuis van Ameland. Op deze plek stond vroeger het Camminghaslot, het kasteel van de vroegere vrijheren van Ameland, de Cammingha’s. Dit slot is in 1828 afgebroken. Alleen de grafsteen die gebruikt werd voor de afsluiting van de grafkelder van de Camminga’s, is bewaard gebleven. U kunt deze grafsteen terugvinden als vloer van het baarhuisje, op de begraafplaats te Ballum.

Veerdienst van Holwerd naar Ameland

Vaartijd: ca. 45 minuten. 

Dienstregeling Ameland: De boot van Holwerd naar Ameland vertrekt in principe elk uur. In de weekendenen en met feestdagen kan de dientsregeling afwijken. Klik hier om de actuele dienstregeling te bekijken.

Ook is er een mogelijkheid om met een watertaxi van en naar Ameland te reizen.

Bekijk het woningaanbod in Ballum van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: