Makelaar Feanwâlden (Veenwouden)

Gezocht naar “makelaar Feanwâlden”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Feanwâlden verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Feanwâlden.

Funda makelaar Feanwâlden

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Feanwâlden

Ook in Feanwâlden werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Feanwâlden

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Surhuisterveen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Feanwâlden

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Feanwâlden (Veenwouden). Met de Flexibele Match blijft u ook in Feanwâlden gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Feanwâlden. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Feanwâlden

In de gemeente Dantumadeel ligt een dorp dat Veenwouden heet. De Friezen noemen het Feanwâlden. Het dorp ligt vlakbij de hoofdstad van Provincie Friesland, Leeuwarden, en ligt ook op een kleine afstand van Drachten en Dokkum. 

Geschiedenis Feanwâlden

Feanwâlden is niet zomaar ontstaan, maar het is ontstaan door twee dorpen: Eslawald en Sint Johanneswald. In het landschap van Veenwouden is nog zichtbaar waar deze dorpen eerder bestonden; ze lagen namelijk beide op een hoge zandkop.

Eslawald verdween rond 1500 en het centrum van Veenwouden lag vanaf toen in Sint Johanneswald. Vanaf de 16e eeuw werd er gesproken over ‘Feenwold’, wat later Veenwouden werd.

Onderwijs Feanwâlden

Feanwâlden heeft twee basisscholen: de Christelijke basisschool ‘De Frissel’ (ongeveer 300 leerlingen) en de openbare school ‘dr. Theun de Vriesskoalle’ (ongeveer 150 leerlingen).

Kerkgemeenschappen Feanwâlden

Feanwâlden heeft op dit moment vier kerkgemeenschappen: PKN, Doopsgezinden, Ch. Gereformeerden en Oud Gereformeerden. Ook zijn er meerdere kerken in Feanwâlden te vinden:

  • Johanneskerk (Hervormde Gemeente)
  • Swettetsjerke (PKN)
  • Doopsgezinde kerk
  • Christelijk Gereformeerde Kerk

Voorzieningen Feanwâlden

In Feanwâlden ligt het speelpark Sanjesfertier. Er zijn twee basisscholen, een Openbare en een Christelijke. Boodschappen kunnen worden gedaan in het winkelcentrum. In Feanwâlden staat het in Friesland zeer bekende verzorgingstehuis “Talma hoeve”. In 2016 is de Centrale As gerealiseerd waardoor ook Feanwâlden nog beter bereikbaar is, via bijvoorbeeld Dokkum of Leeuwarden.

Bekijk het woningaanbod in Feanwâlden van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: