Makelaar Oldekerk (Ollekèrk)

Gezocht naar “makelaar Oldekerk”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Oldekerk verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Oldekerk.

Funda makelaar Oldekerk

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Oldekerk

Ook in Oldekerk werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Oldekerk

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Oldekerk, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Oldekerk

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Oldekerk. Met de Flexibele Match blijft u ook in Oldekerk gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Oldekerk. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Oldekerk

In de streek Westerkwartier ligt Oldekerk, dit valt onder de provincie Groningen. Het dorp telt ongeveer 855 inwoners in 2015 en 1.515 inwoners in 2019. Oldekerk was tot 1990 een zelfstandige gemeente, vervolgens viel het dorp onder de gemeente Grootegast, welke nu opgenomen is in de gemeente Westerkwartier.

Geschiedenis Oldekerk

De naam Oldekerk is ontstaan door een kerk die in het verleden in het dorp heeft gestaan. Deze kerk diende als kerk voor twee buurtschappen: Kuzemer en Oosterzand. De kerk werd ongeveer halverwege het kerkpad gebouwd op de plek van het dorpje Eekeburen. Volgens plattegronden dateert de kerk uit 1200.Van welke materialen de kerk gebouwd is, was niet meer vast te stellen, aangezien er zowel resten van monniken en nonnen, oud-Hollandse ongeglazuurde en blauwgeglazuurde dakpannen zijn gevonden. Wanneer de kerk werd afgebroken is onbekend. In 1680 gingen Niekerk en Oldekerk opnieuw samen als kerkgemeente. Van de kerk resteerde vervolgens alleen nog een klokkenstoel. In 1856 werd een Gereformeerde Kerk gebouwd met enige jaren later ook een christelijke school. Rondom kerk en school ontstond toen een nederzetting.

Natuur en recreatie Oldekerk

De omgeving van Oldekerk is zeer geschikt voor het maken van fietstochten. Dat blijkt wel uit de aanwezigheid van een toerfietsclub. Deze vereniging organiseert tijdens zomeravonden regelmatig fietstochten door het karakteristieke landschap met houtwallen, waar een rijk vogelleven voorkomt. In de omgeving van Oldekerk zijn diverse campings te vinden, daarnaast beschikt Oldekerk over een overdekt zwembad waar ook zwemlessen gevolgd kunnen worden.

Sport Oldekerk

  • Sportcentrum Eekeburen; diplomazwemmen; sauna; jeu de boules te Oldekerk
  • Dance- and bodywork te Oldekerk
  • Paardensportvereniging De Smidshorn te Oldekerk

Bereikbaarheid en voorzieningen Oldekerk

Met de bus van Qbuzz is het mogelijk om met lijn 550 naar Leek te reizen en met lijn 39 naar Groningen via Zuidhorn. In Zuidhorn is ook een treinstation welke u vervoert richting Groningen of Leeuwarden.

Er zijn twee schoolgemeenschappen in Oldekerk

  • CBS De Rehoboth te Oldekerk
  • Terra VMBO Groen te Oldekerk

Bekijk het woningaanbod in Oldekerk van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: