Energiezuinige woningen Grootegast (100% verkocht)

Energiezuinige woningen Grootegast (100% verkocht)

Deze nieuw te realiseren half vrijstaande woningen worden traditioneel gebouwd in de aansprekende jaren ’30 bouwstijl. Het mooie is dat u deze royale woningen nog geheel aan kunt passen aan uw eigen woonwensen.

Deze woningen worden gebouwd om een heel leven lang fijn in te kunnen wonen.

Zowel de indeling van de begane grond als de etage kan zelf gekozen worden. Kiest u voor een tuingerichte woonkamer met de keuken aan de voorzijde of liever voor een tuingerichte keuken en de woonkamer aan de voorzijde. Het is allemaal mogelijk!

Bovendien geheel levensloopbestendig want een slaapkamer met badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Maar ook een plezierige werkruimte op de begane grond is een keuze. Ook is het een optie om een garage en/of bijkeuken te laten realiseren.

Uiteraard worden deze woningen geïsoleerd volgens de nieuwste normen en zijn daardoor zeer energiezuinig. Standaard worden de woningen uitgerust met zonnepanelen. Dit resulteert in lage energielasten en daardoor lage woonlasten.

De ruime achtertuin is gunstig gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Bovendien heeft de achtertuin een achterom naast de garage.

Indeling:
Begane grond: Entree met hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken met aansluiting wasmachine, de garage of slaapkamer met badkamer op de begane grond of kantoorruimte.
Eerste etage: standaard ingericht met twee grote slaapkamers en een badkamer maar een indeling met drie slaapkamers is optioneel.
Tweede etage: vlizotrap naar zolderberging.

Grootegast

De woningen worden gerealiseerd in de groene, ruim opgezette en jonge woonwijk Roblespark te Grootegast. Grootgast is een geliefde woonplaats gunstig gelegen midden in het Westerkwartier. Wonen, werken en ontspannen gaan in deze streek hand in hand. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de A7 in de buurt zijn Groningen en Drachten prima bereikbaar.

Kavels

Kavel Woningsoort Kavelopp. Prijs
58 Half vrijstaand 328 m² € 177.500
59 Half vrijstaand 295 m² € 177.500
60 Half vrijstaand 295 m² € 169.500
61 Half vrijstaand 295 m² € 169.500
62 Half vrijstaand 295 m² € 169.500
63 Half vrijstaand 327 m² € 172.500

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en vrij op naam, dus geen bijkomende kosten als notariskosten en overdrachtsbelasting.

Kenmerken van de half vrijstaande woningen

  • Koopsom VON vanaf € 169.500
  • Volledig en optimaal geïsoleerd
  • Zonnepanelen
  • Bijkeuken optioneel
  • Garage optioneel
  • Bouwgarantie optioneel

Indien u meer informatie wilt, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512-369 122 of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Wij werken samen met: