Halfvrijstaande woningen Hege Kamp te Ureterp (100% verkocht)

Halfvrijstaande woningen Hege Kamp te Ureterp (100% verkocht)

Deze luxe nieuw te realiseren halfvrijstaande woningen worden traditioneel gebouwd in een aansprekende, architectonische bouwstijl. Het speciale aan deze royale woningen is dat ze geheel aan uw woonwensen aangepast kunnen worden! Zo kunnen de woningen vrij ingedeeld worden en is een badkamer en slaapkamer op de begane grond mogelijk.

Een ander bijkomend voordeel is dat de woning zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Zo worden de buitenkozijnen in kunststof uitgevoerd, komt er luxe kunststofbekleding op de bovenzijde en wordt de woning op solide, traditionele basis gebouwd.

De woningen worden volledig geïsoleerd volgens de laatste eisen en zijn daardoor uitermate energiezuinig. Dit zult u dus merken in uw portemonnee.

Standaard worden de woningen compleet opgeleverd, zo is er een vaste trap naar zolder, worden de woningen voorzien van een geïsoleerde berging en wordt er een ruimtelijke erker geplaatst aan de voorzijde van de woningen. Ook wordt deze erker naar boven opgetrokken, waardoor de kleinste slaapkamer op de 1e etage toch een stuk groter wordt. Tevens wordt de woning op de begane grond opgeleverd met vloerverwarming en worden voor uw comfort en gemak op de 1e etage energiezuinige radiatoren geplaatst.

Zijn uw wensen toch anders? Geen punt! Deze woningen worden compleet naar uw wens gebouwd.

Wilt u een badkamer en slaapkamer op de begane grond? Wenst u een open trap in de woonkamer? Houdt u van klussen en wilt u graag een grotere garage en/of bijkeuken? Wilt u misschien de woonkamer aan de achterzijde van de woning? Vindt u de woning te klein en wilt u de woning verlengen? Bijna alles is mogelijk!

De indeling is als volgt

Begane grond: entree met hal, ruime toiletruimte met fonteintje, meterkast, woonkamer met erker, keuken, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine.

1e etage: overloop, twee 2-persoonsslaapkamers, eenpersoonsslaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e etage: vaste trap naar ruime zolderruimte, waar met gemak één of 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Woningborg

De afbouwwaarborg

Gaat uw bouwondernemer gedurende de bouw onverhoopt failliet, dan zorgt Woningborg voor de afbouw van uw woning. Is het afbouwen om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekken wij u een schadeloosstelling. In dit geval conform de vastgestelde regels in de voor u van toepassing zijnde Garantie- en waarborgregeling.

De herstelwaarborg

De bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning. Als zich een gebrek voordoet, herstelt de bouwonderneming dit gebrek als dit onder de garanties valt. De meeste onderdelen van de woning hebben een garantietermijn tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Maar bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn zelfs 10 jaar en 3 maanden. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn. Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen van de bouwonderneming.

NHG

Doordat de woningen gebouwd worden met Woningborg, is er een certificaat van de Stichting GarantieWoning aanwezig, waardoor NHG aangevraagd kan worden. 

Kavels

Kavel Woningsoort Kavelopp. Prijs
26 VERKOCHT Half vrijstaand 285 m²
28 VERKOCHT Half vrijstaand 285 m²
32 VERKOCHT Half vrijstaand 273 m²
34 VERKOCHT Half vrijstaand 248 m²

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, uitgebreide garantieverzekering en vrij op naam, dus geen bijkomende kosten als notariskosten en overdrachtsbelasting.

Kenmerken van de half vrijstaande woningen

  • Koopsom VON vanaf € 237.500
  • Volledig en optimaal geïsoleerd
  • Bijkeuken optioneel
  • Garage optioneel
  • Uitgebreide garantieverzekering

Indien u meer informatie wilt, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512-369 122 of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Wij werken samen met: