Coronamaatregelen bij u thuis (o.a. taxaties, waardebepalingen en verkoopgesprekken)

Ook bij De Flexibele Makelaar hebben wij vanaf het begin de adviezen van het RIVM opgevolgd en zullen dat uiteraard blijven doen. Om onze opdrachtgevers, kijkers en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en bij te dragen aan het inperken van het virus.

Het Corona virus houdt ons allemaal in de greep. Uiteraard zijn wij u nog steeds van dienst, zo goed wij kunnen. Telefonisch staan wij u te allen tijde te woord.

Voor afspraken bij u thuis hanteren wij de volgende maatregelen:

  • Bent u of iemand anders van uw gezin niet fit? Graag horen wij dat van te voren, zodat wij de afspraak kunnen verzetten. Dit geldt ook uiteraard ook van onze kant. Alternatieven hebben wij tot onze beschikking; bellen, videobellen, virtueel bezichtigen, chatten en alle andere moderne technieken. Ook de afspraak omplannen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden; 
  • Tijdens de afspraak vragen wij van u om met maximaal 2 personen te zijn;
  • Wij schudden geen handen meer;
  • Wij houden te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen is het genoodzaakt om de handen te kunnen wassen. Is daar in uw woning gelegenheid voor? Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat graag; wij zullen dan onze eigen voorzorgsmaatregelen treffen met betrekking tot het ontsmetten van de handen;
  • Indien u het op prijs stelt dat de makelaar en uzelf een mondkapje gebruikt, dan faciliteren wij die ook.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met De Flexibele Makelaar op om dergelijke zaken te bespreken.

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: