Gratis second opinion

Gratis second opinion

U wilt graag verhuizen en weer verder met uw leven... Maar u zit nog steeds met uw huis dat nog niet verkocht is! Ongeduldig en machteloos zit u te wachten op een koper. Vervolgens wordt een vergelijkbaar huis, 2 straten verder, wel verkocht! Frustratie op en top...

Is er niets dat u zelf kunt doen? Kunt u alleen maar afwachten en blijven zitten bij de telefoon tot de makelaar u belt? Wilt u in deze tijd uw huis verkopen, dan heeft mopperen geen zin; er moet iets ondernomen worden. Niet afwachten dus!

Wat doet u als u ziek bent en u wordt maar niet beter? In het geval dat u bij uw eigen arts geen goed antwoord krijgt, dan gaat u bij een andere arts een second opinion halen. Dit doet u niet omdat u ontevreden bent over uw arts, maar omdat u wel eens wilt weten wat een andere deskundige te zeggen heeft.

Wellicht is zo'n second opinion voor u de oplossing om uw huis wel te verkopen. Net als dat andere huis, 2 straten verderop. Een andere deskundige die eens over uw schouder meekijkt. Niet omdat u ontevreden bent over uw eigen makelaar, maar omdat u een frisse blik wilt en samen met uw eigen makelaar de verkoop van uw huis nieuw leven in wilt blazen.

Het "twee zien meer dan één" is een officiële, gratis service van De Flexibele Makelaar die wij "second opinion verkoopadvies" noemen. Samen met u kijken we naar de P's van Presentatie, Prijs en Promotie van uw huis. Hierna kunt u samen met uw eigen makelaar de verkoop van uw huis nieuw leven inblazen; zodat ook u straks zegt: "Zie je wel, ook nu worden er gewoon huizen verkocht!"

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op. De Flexibele Makelaar Groningen & Friesland gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0512 - 369 122 (Friesland), 0594 - 237 037 (Groningen) of e-mail ons via het e-mailadres info@flexibele-makelaar.nl

WhatsApp kan ook! +31 6 29 35 73 15 (dit telefoonnummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp).

Wij werken samen met: