Makelaar Eernewoude (Earnewald)

Makelaar Eernewoude (Earnewald)

Gezocht naar “makelaar Earnewâld”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Earnewâld wenst te verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Earnewâld.

Funda makelaar Earnewâld

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Earnewâld

Ook in Earnewâld werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Earnewâld

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Earnewâld, dé (internet)marketing specialist

Flexibele Match Earnewâld

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Earnewâld. Met de Flexibele Match blijft u ook in Earnewâld gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Earnewâld. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Wonen Earnewâld (Eernewoude)

Earnewâld (Eernewoude) is te vinden in de gemeente Tytsjerksteradeel in de provincie Friesland. Het dorp is gelegen in het zuiden van de gemeente aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, dit ligt tussen Leeuwarden en Groningen in. 

Inwonersaantal Earnewâld (Eernewoude)

Earnewâld is een klein dorp dat niet meer dan 409 inwoners telt. 

De Alde Feanen (Nationaal Park)

Dit nationale park in de provincie Friesland en heeft een oppervlakte van bijna 4.000 ha. Het gebied is van groot belang voor waterrecreatie en watersport. Het park ligt op het grondgebied van de gemeenten Leeuwarden, Smallingerland en Tietjerksteradeel. Earnewâld ligt in het midden hiervan. 

Watersport en waterrecreatie Earnewald (Eernewoude)

Zeg je Earnewâld, dan zeg je ‘bootje varen’ in dezelfde adem. Earnewâld staat erg bekend om het dorp voor watersport en waterrecreatie. Er zijn dan ook meerdere havens aanwezig waar er boten gelegen kunnen worden. Bootverhuur is dan ook één van de grootste toeristische trekpleisters van het dorp. 

Ook is skûtsjesilen erg belangrijk voor het dorp. Earnewâld is namelijk de 3e etappeplaats van de jaarlijkse zeilwedstrijd. Dit is altijd een drukbezocht evenement wat het dorp écht op de kaart heeft gezet. 

Overnachten Earnewâld (Eernewoude)

Er zijn diverse vakantieparken aanwezig in Earnewâld. Er zijn mogelijkheden voor kamperen, voor een vakantiewoning, voor een overnachting in een hotel of voor bed en breakfast. Earnewâld heeft het toerisme goed begrepen en heeft daardoor veel mogelijkheden om toeristen te verwelkomen. 

Horeca Earnewâld (Eernewoude)

Er zijn diverse vakantieparken aanwezig in Earnewâld. Er zijn mogelijkheden voor kamperen, voor een vakantiewoning, voor een overnachting in een hotel of voor bed en breakfast. Earnewâld heeft het toerisme goed begrepen en heeft daardoor veel mogelijkheden om toeristen te verwelkomen. 

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden in Earnewâld voor cafetaria, lunch, catering en restaurants. 

Bekijk het woningaanbod in Earnewâld van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: