Makelaar Elp

Makelaar Elp

Gezocht naar “makelaar Elp”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Elp wenst te verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Elp.

Funda makelaar Elp

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Elp

Ook in Elp werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Elp

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Elp, dé (internet)marketing specialist

Flexibele Match Elp

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Elp. Met de Flexibele Match blijft u ook in Elp gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Elp. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Elp

Elp: een dorp dat bekend staat om haar prachtige natuur! Dit esdorp is te vinden in de gemeente Midden-Drenthe, en dat ligt (zoals de naam al doet vermoeden) in de provincie Drenthe. Het dorp ligt op een kleine 15 kilometer van Assen en ligt precies tussen Westerbork en Schoonloo in.

Geschiedenis Elp

Elp is een oud dorp dat in de tiende eeuw voor het eerst naar voren komt in de schriftelijke bronnen. Mogelijk is de naam ‘Elp’ afgeleid van de boomsoort ‘els’, deze komt van nature voor in de natte, voedselrijke beekdalen.

Van vroege bewoning is zeker sprake, maar hoe vroeg is deze bewoning precies? Er zijn experts die denken dat er in de prehistorie al sprake was van bewoning, terwijl anderen aangeven dat dit pas in de vroege middeleeuwen moet zijn ontstaan. Dit komt door de oospronkelijke structuur; deze is nog te herkennen aan het huidige stratenpatroon van het dorp. Een leuk feitje: in het pad naar Westerbork en Schoonloo is nog duidelijk een achtvorm zichtbaar. Dit is duidelijk te herleiden tot twee clusters van oorspronkelijke erven: boerderijen die vroeger naar de openbare ruimte gericht stonden.

Volgens een waardebepaling van het ‘Drent Plateau’ staan er in Elp maar liefst 13 karakteristieke panden. Tien hiervan zijn ook daadwerkelijk op deze manier aangeduid. De overige drie panden zijn monumenten en worden dan ook beschermd door de monumentenwet.

Voorzieningen Elp

Voor een heerlijk avondje uit is Elp ook zeer geschikt:

  • Brasserie Smaok
  • Hotel de Koekoekshof
  • Pannenkoekenrestaurant De Strohoed

Elp heeft verder een basisschool, supermarkt, groentezaak, slagerij en bakkerij.

Inwoneraantal Elp

Elp heeft ongeveer 350 inwoners (op 1 januari 2018). 

Camping Elp

Er wordt goed gebruik gemaakt van de ligging van het dorp Elp. Er is namelijk een natuurkampeerterrein aanwezig: het Uteringskamp. Dit is ideaal voor grote groepen of om heerlijk van de rust te genieten met het gezin. Er zijn grote velden aanwezig en het geheel is omgeven door allerlei fiets- en wandelroutes. Ideaal dus!

Wandelroutes Elp

Als eerder gezegd heeft het dorp Elp een prachtige natuur en kun je er veel activiteiten in ondernemen. Zo zijn er twee royale wandelroutes aanwezig die vanuit het dorp starten.

De eerste is start vanuit Hotel Koekoekshof te Elp. De afstand die je kunt bewandelen met deze route is 16 of 17 kilometer en je maakt een heerlijke natuurwandeling door Boswachterij Grolloo.

De tweede route neemt je mee richting het dorp Schoonloo via het landelijke gebied en via een prachtig heideveld met mooie vennen. Vervolgens neem je het natuurgebied ‘De Tweeling’ dat ook veel mooie paadjes en heide kent. Een ideale manier om de natuur van Elp goed te leren kennen!

Bekijk het woningaanbod in Elp van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: