Makelaar Warten (Wartena)

Gezocht naar “makelaar Warten”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Warten verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Warten.

Funda makelaar Warten

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Warten

Ook in Warten werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Warten

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Warten, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Warten

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Warten. Met de Flexibele Match blijft u ook in Warten gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Warten. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Warten

Warten (Fryske naam, in het Nederlands is het Wartena) is een dorp wat centraal in de provincie Friesland ligt. Warten behoort tot de gemeente Leeuwarden. Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek zijn vanaf Warten makkelijk te bereiken. Dichtbij Warten ligt een van de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden van Friesland, namelijk Nationaal Park De Alde Feanen.

Warten telt bijna 1000 inwoners (2020)

Bereikbaarheid

Warten is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Buiten diensttijd is er een belbus met aansluiting op het NS-station in Leeuwarden.

Recreatie

Door de aanwezige mogelijkheid tot watersport heeft het dorp een goede naam op het gebied van scheepsbouw, reparatie, winterberging en onderhoud. In het dorp kan met plezierjachten huren. Er zijn voldoende aanlegmogelijkheden en de jachthaven heeft plaats voor ruim 600 plezierjachten, welke ook voor passanten zijn.

Om in het recreatiegebied van Earnewâld te komen is er een pont in Warten aanwezig; ‘De Oerhaal’.

De pont vaart dagelijks met ingang van vrijdag 19 april tot en met zondag 29 september vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor een enkele overtocht betaalt men €1,00. Groepen kunnen op afspraak buiten de reguliere vaartijden overgezet worden.

Geschiedenis

Warten behoorde voorheen tot de gemeente Idearderadiel. Deze gemeente ging in 1984 op in de gemeente Boarnsterhiem en op 1 januari 2014 is deze gemeente opgeheven. Momenteel behoort Warten tot de gemeente Leeuwarden.

Voorzieningen

Warten heeft een basissschool ‘De Finne’, een korfbalvereniging samen met omliggende dorpen, en een Hervormde Kerk. Er zijn eetgelegenheden waaronder het restaurant ‘De Kok en de Walvis’.

Bekijk het woningaanbod in Warten van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: