10 Jaar De Flexibele Makelaar

10 Jaar De Flexibele Makelaar

In de maand november bestaat De Flexibele Makelaar precies 10 jaar. Om dit te vieren organiseert het makelaarskantoor daarom een 10-daagse feestweek van maandag 25 november tot en met woensdag 4 december. In deze week wordt er op diverse prijzen getrakteerd voor iedereen die hiervoor in aanmerking wil komen. Directeur Wieger van der Velde heeft er veel zin in: “Wij zijn een gezellig team en vieren daarom het feest graag samen met u. Wij trakteren u dan ook graag!”

In zowel Surhuisterveen als Grootegast worden diverse activiteiten georganiseerd en worden er prijzen weggegeven. Aan jong en oud is gedacht, want voor de kinderen wordt er onder andere een kleurplatenwedstrijd georganiseerd.
De hoofdprijs van deze feestweek bestaat maar liefst uit twee prijzen voor één en dezelfde persoon. Deze prijs bestaat uit een schoonmaker voor een dag én twee kaartjes naar de Huishoudbeurs 2020 in de RAI Amsterdam, inclusief een compleet verzorgde busreis.

Om kans te maken op de hoofdprijs en de vele andere prijzen dient u de social media-kanalen (Facebook en Instagram) en de website van de Flexibele Makelaar in de gaten te houden. In de weken 48 en 49 wordt er getrakteerd op vele prijzen. Daarnaast staat de taart en koffie op kantoor Surhuisterveen en Grootegast elke dag klaar.

U bent van harte welkom!

Kleurplatenactie feestweek De Flexibele Makelaar 

Speciaal voor ons 10-jarig jubileum hebben we een kleurplaat laten ontwerpen. Lever deze zo mooi mogelijk ingekleurd in op ons kantoor in Surhuisterveen of Grootegast. De mooiste exemplaren worden beloond met een prijs! 

Download de kleurplaat hier

Je kunt de kleurplaat inleveren tot en met maandag 2 december 2019. Veel succes! 

Wij werken samen met: