Makelaar Aduard

Gezocht naar “makelaar Aduard”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Aduard wenst te verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Aduard.

Funda makelaar Aduard

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Aduard

Ook in Aduard werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Aduard

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Aduard, dé (internet)marketing specialist

Flexibele Match Aduard

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Aduard. Met de Flexibele Match blijft u ook in Aduard gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Aduard. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Aduard

Aduard is een dorp in de provincie Groningen, in de streek en gemeente Westerkwartier. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1989. In 1990 over naar gemeente Zuidhorn, in 2019 over naar gemeente Westerkwartier.

Wonen Aduard

In het dorp Aduard breidt de woningbouw nog steeds uit. In de wijk Westerham en aan de Wierum bij het Van Starkenborghkanaal werden in de jaren 90 woningen gebouwd. Het plan met woningbouw aan de Kleiweg kwam in 2004. De komende jaren zullen in een aanvullend plan Kleiweg nog circa 27-30 woningen gebouwd worden volgens het bestemmingsplan.

Voorzieningen Aduard

Qua voorzieningen is Aduard een compleet dorp. De sporthal en de bibliotheek zijn gevestigd in het dorpshuis (De Meeden). Ook is er een sportpark met een tenniscomplex, voetbalvelden, een drafbaan en een motorfietsbaan. De baan is geschikt voor de WK Grasbaan en Zandbaanraces en is 800 meter lang.

Aduard heeft verder een basisschool, supermarkt, groentezaak, slagerij en bakkerij.

Inwoneraantal Aduard

Aduard heeft ongeveer 2.192 inwoners op 1 januari 2018

Geschiedenis Aduard

Aduard is ontstaan rond het cisterciënzersklooster dat in 1192 werd gesticht. Dit klooster is uitgegroeid tot het invloedrijkste en grootste van de Ommelanden. Het klooster bezat meer dan 10.000 ha aan gronden, waarvan ook een deel in Drenthe en Friesland.

 De enorme groei van het klooster kwam voornamelijk doordat de ontginning en afwatering van de woeste gronden ter hand nam. De monniken legden de Aduarderzijl aan en groeven het Aduarderdiep. Ook stichtten zij verschillende voorwerken en boerderijen die bij het klooster behoorden.

Het klooster werd grotendeels verwoest op 11 september 1580. De ziekenzaal bleef tot op de dag van vandaag staan. Dat is tegenwoordig in gebruik als kerk.

Bekijk het woningaanbod in Aduard van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: