Makelaar Augustinusga (Stynsgea)

Gezocht naar “makelaar Augustinusga”? Dan bent u bij onze makelaardij zeker op het juiste adres! Wanneer u uw huis bij ons te koop zet, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Augustinusga.

Funda makelaar Augustinusga

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Augustinusga

Ook in Augustinusga werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar augustinusga

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Augustinusga, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Augustinusga

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Augustinusga. Met de Flexibele Match blijft u ook in Augustinusga gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Augustinusga. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Augustinusga

Augustinusga, in het Fries Stynsgea genoemd, is het dorp in de gemeente Achtkarspelen die de meeste buurtschappen heeft. Augustinusga telt ongeveer 1.350 inwoners en 502 woningen.

Augustinusga ligt in het oosten van de provincie Friesland, tien kilometer in het noorden van Drachten.

Rijksmonumentent Augustinusga

Augustinusga telt zes Rijksmonumenten:

  • Boerderij met dwarsgeplaatst voorhuis Augustinusga
  • Keuterij Augustinusga
  • Wagenmakerij Augustinusga
  • Tjasker Augustinusga
  • Hervormde kerk Augustinusga
  • Villa Woudenhof Augustinusga

Boktjasker Augustinusga

De Tjasker uit Augustinusga is zeer zeldzaam in zijn soort. In Nederland staan nog maar drie overgebleven boktjaskers.

Boktjaskers werden oorspronkelijk gebruikt voor het malen van het water uit het binnenwater via een vijzelkom naar de buitenringsloot, die vervolgens weer op het buitenwater uitkwam.

Buurtschappen Augustinusga

Tot Augustinusga behoren ook Rohel (een gemengd bebouwde strook langs de noordkant van het Prinses Margrietkanaal, Roodeschuur (richting Harkema) en Blauwverlaat (met haar eigen haven aan het Prinses Margrietkanaal).

Bekijk het woningaanbod in Augustinusga van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: