Makelaar Bakkeveen (Bakkefean)

Makelaar Bakkeveen (Bakkefean)

Gezocht naar “makelaar Bakkeveen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Bakkeveen verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Bakkeveen.

Funda makelaar Bakkeveen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Bakkeveen

Ook in Bakkeveen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Bakkeveen

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Bakkeveen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Bakkeveen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Bakkeveen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Bakkkeveen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Bakkeveen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Bakkeveen

In de gemeente Opsterland ligt het dorp Bakkeveen dat 1908 inwoners telde in 2015. Het dorp bevindt zich op korte afstand van Drachten en ligt in het oosten van de provincie Friesland, waar het direct grenst aan de provincies Groningen en Drenthe.

Geschiedenis Bakkeveen

In het jaar 1231 zou het dorp Bakkeveen voor het eerst besproken zijn door de veldslag die hier plaatsvond tussen de Drenten en Friezen. In 1660 is het huidige Bakkeveen ontstaan door veenontginning, maar het dorp werd tijdens de tachtigjarige oorlog verwoest door de Spanjaarden.

Bakkeveen zou het enige brinkdorp van Friesland zijn en ligt dan ook middenin een bosrijk gebied met heide en zandvlakten. De natuurgebieden rondom Bakkeveen, waaronder de Bakkeveense Duinen worden door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en It Fryske Gea beheerd. Het rijksmonument De Slotplaats, gelegen aan de rand van de bossen, is in 2006 gerestaureerd. In de historische landhuis bevindt zich een theehuis en het achterste koetshuis fungeert als toeristisch informatiepunt.

Natuur en recreatie Bakkeveen

Bakkeveen staat vooral bekend om haar bosrijke gebied met grote zand- en heidevlakten waar veel gebruik van wordt gemaakt door wandelaars, fietsers en ruiters. Voor mindervaliden is een bospad van ongeveer 1,5 km lang aangelegd. Aan het begin van dit pad staat een uitkijktoren en bevindt zich ook het openluchtzwembad Dundelle.

Er zijn diverse vakantieparken en campings in Bakkeveen, ook vindt u hier het grootste doolhofpark van Noord-Nederland.

Sport Bakkeveen

  • VV Bakkeveen, voetbalclub
  • Outdoor Bakkeveen, survival en teambuilding
  • Rijvereniging De Dúnruters te Bakkeveen, paard- en ponyrijden
  • Biljartclub Bakkeveen
  • Bridgeclub Bakkeveen
  • Schaakclub Bakkeveen

Voorzieningen en bereikbaarheid Bakkeveen

Bakkeveen is een levendig dorp, met een gezellige kern waar zomers de horecagelegenheden vol zitten met toeristen en dagjesmensen.

Er zijn diverse voorzieningen in het dorp te vinden, zo is er een supermarkt, slagerij, bakkerij, snackbar, fietsenzaak, peuterspeelzaal, huisarts, tandarts, homeopathiepraktijk en dierenartspraktijk.

  • Christelijke basisschool Betrouwen Bakkeveen
  • Openbare basisschool De Oanrin Bakkeveen
  • Gereformeerde kerk De Mande Bakkeveen
  • Hervormde gemeente Opsterland Noord Bakkeveen

Bakkeveen is goed te bereiken met het openbaar vervoer, er zijn regelmatige verbindingen naar Drachten, Heerenveen en Assen.

Bekijk het woningaanbod in Bakkeveen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: