Makelaar Beetsterzwaag (Beetstersweach)

Gezocht naar “makelaar Beetsterzwaag”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Beetsterzwaag verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Beetsterzwaag.

Funda makelaar Beetsterzwaag

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Beetsterzwaag

Ook in Beetsterzwaag werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Beetsterzwaag

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Beetsterzwaag, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Beetsterzwaag

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Beetsterzwaag. Met de Flexibele Match blijft u ook in Beetsterzwaag gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Beetsterzwaag. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Beetsterzwaag

Beetsterzwaag is een springlevend dorp. Deze historische rijkdommen worden namelijk met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: restaurants, gespecialiseerde winkels, wandel- en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden en vele galeries.

Geschiedenis Beetsterzwaag

Beetsterzwaag was vroeger een aanzienlijk dorp. Niet omdat het zoveel inwoners had, maar vanwege de aanwezige adel die het aanzien van het dorp bepaalde. Diverse monumentale panden en tuinen in de Hoofdstraat, die minstens drie en een halve eeuw oud is, zijn stille getuigen van de rijke adellijke bewoners in de 18e en 19e eeuw. In de eerste week van 2007 kwam het dorp in het nieuws doordat er formatiebesprekingen voor het nieuwe kabinet plaatsvinden. Men overlegde er achter gesloten deuren op het even buiten de bebouwde kom van het dorp gelegen landgoed "Lauswolt".

Monumentale panden Beetsterzwaag

Een van de bekendste gebouwen dat Beetsterzwaag rijk is, is Lyndenstyn. Dit uit 1821 stammende zomerverblijf van de familie Van Lynden is later door de familie ondergebracht in de Corneliastichting. Deze stichting, genoemd naar de jong overleden Cornelia van Lynden, moest een gratis ziekenhuis voor Friese kinderen in stand houden. Nu dient het oude herenhuis als revalidatiecentrum. Andere historische gebouwen in de hoofdstraat zijn: Bordena (1858),Lycklamahûs (1824), het Eysingahuis, de Fockensstate (1879) en Kantongerecht (1811). Net buiten het dorp ligt de Harinxmastate. Beetsterzwaag telt 46 rijksmonumenten.

Sport en recreatie Beetsterzwaag

  • VV de Sweach, voetbalvereniging Beetsterzwaag
  • Golf & Countryclub Lauswolt
  • Tennisclub Lauswolt Beetsterzwaag
  • Volleybalvereniging ODS Beetsterzwaag
  • Scoutinggroep BA-OW Beetsterzwaag
  • Turnvereniging Frisia Beetsterzwaag
  • Sport- en gezondheidscentrum Medifit
  • Manege onder de Linde Beetsterzwaag

Bekijk het woningaanbod in Beetsterzwaag van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: