Makelaar Boelenslaan (Boelensloane)

Gezocht naar “makelaar Boelenslaan”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Boelenslaan verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Boelenslaan.

Funda makelaar Boelenslaan

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Boelenslaan

Ook in Boelenslaan werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Boelenslaan

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Boelenslaan, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Boelenslaan

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Boelenslaan. Met de Flexibele Match blijft u ook in Boelenslaan gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Boelenslaan. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Boelenslaan

Boelenslaan is ontstaan na de vervening van het hoogveen dat vroeger bij Surhuisterveen behoorde. De weg die door het dorp loopt was vroeger een zandreed, genaamd Boelenslaan. Vroeger was de metaalindustrie een belangrijke inkomstenbron in Boelenslaan. Rond de eeuwwisseling waren er verschillende voorvechters van het socialisme in Boelensaan. Verschillende straatnamen herinneren daaraan. De dorpskrant van Boelenslaan is Nijs fan 'e Loane.

Boelenslaan ligt in de provincie Friesland en in de gemeente Achtkarspelen.

Geschiedenis Boelenslaan

Boelenslaan is in de 19e eeuw ontstaan. Vroeger werd het dorp 'Feanster Heide' genoemd omdat de huizen tot Surhuisterveen behoorden. Boelenslaan is nu een zelfstandig dorp dat zijn onstaan door de turfwinning te danken heeft. In het wapen zijn twee belangrijke gereedschappen opgenomen voor de turfwinning: een steker en een oplegger. De rode kleur verwijst naar de heide en de strijdlustigheid van de bevolking. De gele kleur stelt de zandgrond voor. De groene kleur staat voor de Friese Wouden. De zilveren roos is ontleend aan het familiewapen Boelens: het dorp is naar deze familie vernoemd.

Aantal inwoners Boelenslaan per 1 januari 2019

Aantal inwoners: 1.180

Voorzieningen Boelenslaan

  • OBS en PCBS de Wâldiik (gefuseerd)
  • Sport Boelenslaan
  • Biljartvereniging De Trochstompers Boelenslaan
  • Gymnastiekvereniging Spring en Klim Boelenslaan
  • Korfbalclub Boelenslaan
  • IJsclub Fan Twa Ien Boelenslaan
  • Trimclub Boelenslaan

Bekijk het woningaanbod in Boelenslaan van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: