Makelaar Boerakker

Gezocht naar “makelaar Boerakker”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Boerakker verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Boerakker.

Funda makelaar Boerakker

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Boerakker

Ook in Boerakker werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Boerakker 

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit.

Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Boerakker, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Boerakker

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Boerakker. Met de Flexibele Match blijft u ook in Boerakker gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Boerakker. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Boerakker

Boerakker is onderdeel van gemeente Westerkwartier en ligt in de provincie Groningen. Boerakker heeft ca. 650 inwoners. Boerakker grenst in het zuiden aan de A7 en ligt ten noordwesten van het dorp Leek en ten noordoosten van het dorp Marum.

Geschiedenis Boerakker

Boerakker is in een veengebied ontstaan,  dat is gelegen tussen de hoge zandruggen van Langewold in het noorden en Vredewold in het zuiden van het Westerkwartier.

Op een militaire topografische kaart van begin 19e eeuw is de eerste aantoonbare bebouwing aangegeven. De gereformeerde kerk en twee woningen staan op de kadastrale kaart van de gemeente Marum en Leek uit 1829. Er stonden 10 woningen in 1867.

Er ontstond tussen 1900 en 1910 een daadwerkelijk dorp met zo’n 15 huizen. Het groeide uit tot het huidige dorp in de decennia daarna. Het dorp werd uitgebreid met nieuwbouw aan de westzijde in de jaren 70-80 van de 20e eeuw. Er vond in 2006 een uitbreiding plaats in zuidelijke richting langs de Hoofdweg.

Boerakker was lange tijd geen gewoon dorp, omdat het tot de gemeentelijke herindeling in 1990 in twee gemeenten lag; de gemeente Marum en Leek. De Hoofdweg vormde de grens. Het dorp kwam in zijn geheel bij Marum na de herindeling. Beide gemeenten gaven een verschillende status aan het dorp. Boerakker werd door de gemeente Leek beschouwd als een deel van Tolbert en Marum gaf het dorp een dorpsstatus.

Onderwijs Boerakker

Tot 2012 telde Boerakker 2 basisscholen: de Christelijke Basisschool ’t Fundament aan de Hoofdweg en de Openbare Basisschool De Til aan de Olde Ee. ’t Fundament vierde in 2009 haar 100-jarig bestaan en De Til vierde in 2010 haar 100-jarig bestaan. De scholen zijn in 2012 samengegaan in een samenwerkingsschool, De Klimboom.

Sport Boerakker

VV boerakker is de voetbalvereniging in het dorp. Deze is op 1 mei 1932 opgericht en speelt in de clubkleuren geel-zwart speelt. De club speelt in de onderste regionen van de Afdeling Noord. De club speelde in de eerste jaren van haar bestaan op een veld achter Café De Zon. Later is de club verhuisd naar het “gemeentelijk voetbalveld” achter de Openbare School aan de Hoge Tilweg. Deze verhuizing was in 1953. Tot 5 april 1988 werden hier de thuiswedstrijden gespeeld, want daarna kon er gebruik gemaakt worden van de nieuwe velden op het sportcomplex bij MFC Oomkegast aan de Olde Ee.

 Sinds 1995 wordt de jaarlijkse survivalrun gehouden in het dorp. Dit is het grootste sportevenement in Boerakker. Deelnemers moeten tijdens deze wedstrijd verschillende natuurlijke hindernissen, zoals sloten, greppels en moerassen overwinnen, maar ook opgebouwde hindernissen, zoals een apenhang overwinne

Bekijk het woningaanbod in Boerakker van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: