Makelaar Burum

Gezocht naar “makelaar Burum”? Dan zit u bij De Flexibele Makelaar goed! Wanneer wij uw huis in en om Burum verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Burum.

Funda makelaar Burum

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Burum

Ook in Burum werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen (no cure, no pay). Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Burum

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Burum, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Burum

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Burum. Met de Flexibele Match blijft u ook in Burum gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Burum. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Burum

Eén van de dorpen behorende tot de gemeente Noardeast-Fryslân is Burum. Burum ligt tussen Kollum en Grijpskerk en ligt aan de N355. Het dorp telt zo’n kleine 600 inwoners.

Geschiedenis Burum

Burum is ‘geboren’ in de vroege Middeleeuwen en is ontstaan op een terp. Het dorp wordt in 1408 voor het eerst erkend in een oorkonde als Burum. In deze oorkonde staat dat het dorp diens kerk had verkocht aan het klooster van Gerkesklooster. Het klooster had veel zeggenschap over Burum.

Eind 16e eeuw is er nog een kleine naamwijzing plaatsgevonden. Zo werd het dorp vermeld als ‘Bwrum’ en ook in 1664 werd er een andere naam geschreven: ‘Buerum’.

Kerken Burum

Hoewel Burum een klein dorp is, staan er wel twee voltallige kerken.

 • De hervormde kerk
  Dit is meteen de oudste kerk van het dorp (1784). De kerk bevat een 18-eeuwse preekstoel met gesneden kariatiden, getordeerde ionische zuilen en een doophek uit 1630. Daarnaast bevindt zich in de kerk negen 17e- en 18-eeuwse herenbanken, grafzerken uit de 17e eeuw, een orgel uit 1876 en koperen kronen uit de 18e
 • De gereformeerde kerk
  De reformeerde kerk is een eeuw jonger dan haar voorganger. Rond 1895 werd deze zaalkerk gebouwd. De gereformeerde kerk is echter jonger dan de gereformeerde gemeente, deze is in 1835 gesticht door Hendrik de Cock. Deze gemeente was de eerste gereformeerde kerk van Nederland.

Satellieten Burum 

Burum staat in Nederland vooral bekend om haar enorme satellieten. Deze zijn goed te zien vanaf de N355 en prijken over de weilanden. Het grondstation It Grutte Ear (station 12) is gebouwd voor satellietcommunicatie van inmarsat, dat voorheen Stratos en Xantic heette. Op het terrein van het grondstation ligt het satellietgrondstation van de afluisterdienst JSCU (voorheen NSO).

Sport Burum

 • Watersportvereniging WV Burum en Omstreken
 • Volleybalvereniging DES
 • Gymnastiekvereniging DES
 • IJsbaanvereniging Burum en Omstreken
 • Biljartclub De Klos

Bekijk het woningaanbod in Burum van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: