Makelaar Damwoude (Damwâld)

Gezocht naar makelaar Damwoude? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Damwoude verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Damwoude.

Funda makelaar Damwoude

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Damwoude

Ook in Damwoude werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Damwoude

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Damwoude, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Damwoude

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Damwoude. Met de Flexibele Match blijft u ook in Damwoude gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Damwoude. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Damwoude (Damwâld)

In Friesland staat Damwoude bekend als Damwâld. Het dorp heeft meer dan 5.500 inwoners en ligt tussen Dokkum, Rinsumageest en Wouterswoude in. Damwoude ligt in de gemeente Dantumadeel en ook het gemeentehuis van deze gemeente staat gevestigd in dit dorp.

Geschiedenis Damwoude

Damwoude is niet ontstaan als één dorp, maar bestond vroeger uit Dantumawoude, Akkerwoude en Murmerwoude. Pas in 1971 ontstond de nieuwe eenheid Damwoude.

Deze fusie heeft een politieke reden. Het gemeentehuis van de gemeente Dantumadeel stond tot 1881 in Rinsumageest. De grietmannen zetelde in 1881 in Murmerwoude. Maar omdat Zwaagwesteinde het grootste dorp van de gemeente was, vonden zij dat zij recht hadden op het gemeentehuis. Hierom werd besloten om te fuseren tot één nieuw dorp, wat meteen het grootste van de gemeente zou zijn.

Sport

Er zijn meerdere sportverenigingen in Damwoude actief:

  • Voetbalvereniging De Wâlden
  • Korfbalvereniging W.I.K. ‘34
  • Badmitonvereniging ‘Oer it net’
  • Kaatsvereniging Nut en Nocht
  • Basketball Vereniging K’75 Damwoude
  • Schaakvereniging Schaakwoude

Campings Damwoude

Damwoude heeft campings om overnachting te bieden aan een ieder die dat zoekt. Zo kun je als vakantieganger terecht bij:

  • Botniahiem/De Jong;
  • De Frijheid
  • De Koaipleats

Verder heeft Damwoude een cultuurhistorisch museum: de Sûkerei. Hier staat het leven en wonen in de Noordelijke Friese Wouden centraal.

Bekijk het woningaanbod in Damwoude van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: