Makelaar De Wilp (De Wylp)

Gezocht naar makelaar De Wilp? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om De Wilp verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio De Wilp.

Funda makelaar De Wilp

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij De Wilp

Ook in De Wilp werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar De Wilp

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar De Wilp, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match De Wilp

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in De Wilp. Met de Flexibele Match blijft u ook in De Wilp gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld De Wilp. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

De Wilp

Dicht op de grens van Friesland en Groningen ligt het dorp De Wilp. Gelegen in de gemeente Westerkwartier ligt het dorp officieel in de provincie Groningen, maar het ligt op vier kilometer afstand van de Friese grens.

Naam De Wilp

De oorsprong achter de naam De Wilp komt van een weidevogel: de wulp. Deze stond afgebeeld op een uithangbord van de lokale herberg van het dorp. In het Fries wordt deze vogel ‘de wylp’ genoemd.

Geschiedenis De Wilp

In de 19e eeuw is De Wilp onstaan, op het moment dat Friese arbeiders in het noorden kwamen werken. Het dorp ontstond langzaam en in de 18e eeuw telde het dorpje slechts negen huishoudens.

In 1833 woedt er een grote veenbrand, waar ook De Wilp door getroffen wordt. Om alles opnieuw te herstellen, werd ook voorgesteld om een voetpad aan te leggen naar het buurdorp Marum. In de eerste instantie gaat dit plan niet door, maar halverwege de 19e eeuw komt er dan toch een zandweg.

Daarna gaat de ontwikkeling van De Wilp gestaag. Zo wordt er halverwege de 19e eeuw een korenwindmolen gebouwd en ontstaan er begin de 20e eeuw kleine boerenbedrijfjes waar fabrieksaardappelen worden gebouwd.

Bijna alle bebouwing van De Wilp op dit moment dateert uit de twintigste eeuw. Een uitzondering is de hervormde kerk (1896).

Bekijk het woningaanbod in De Wilp van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: