Makelaar Den Horn

Gezocht naar “makelaar Den Horn”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Den Horn verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Den Horn.

Funda makelaar Den Horn

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Den Horn

Ook in Den Horn werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Nr. 1 makelaar Den Horn

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Den Horn, dé (internet)marketing specialist

Flexibele Match Den Horn

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Den Horn. Met de Flexibele Match blijft u ook in Den Horn gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Den Horn. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Den Horn

Den Horn, in het Gronings ‘Den Hörn’ genoemd is een dorp in de gemeente Westerkwartier. Het dorp ligt ten zuiden van de spoorlijn tussen Groningen en Leeuwarden en ligt vrij geïsoleerd. Den Horn telde in 2019 zo’n 740 inwoners. Den Horn is gelegen in de provincie Groningen.

Den Horn is een vrij jong dorp want het is rond 1.700 ontstaan. De naam Horn verwijst denkt men naar 'hoogte' of 'hoek'. De oorsprong van het dorp ontstond in de zuidwesthoek van de bedijking.

Ten zuiden van Den Horn ligt het buurtschap ‘De Poffert’. Dit wil de gemeente Groningen gebruiken om er een bedrijventerrein van te maken.

Geschiedenis Den Horn

In het gebied rondom Den Horn stond in de middeleeuwen een kerkje, maar dat stond los in het land. Het oude kerkje is in 1862 afgebroken. Hierna is een nieuwe kerk gebouwd. Sinds die bouw heeft het dorp zich meer ten westen van de kerk ontwikkeld. Tot 1981 werden er nog kerkdiensten in het kerkje gehouden. Maar in 2010 werd begonnen met de restauratie van het kerkje om een multifunctionele bestemming te krijgen.

Vanaf 1650 was er ook een doopsgezinde kerk in Den Horn. In 1968 fuseerde de doopsgezinde gemeente met die van Noordhorn, het nabijgelegen dorp. In 1970 werd het een timmermanswerkplaats en sindsdien doet dit gebouw dienst als schuur. Sinds 2018 is het kerkgebouwtje in gebruik als woonhuis en is het een gemeentelijk monument. De kosterij ernaast werd later afgebroken. Het orgel werd verkocht maar de pastorie staat er nog wel.

Het transformatorhuisje in Den Horn is gebouwd in opdracht van het toenmalige Provinciaal Elektriciteitsbedrijf Groningen (de PEG).  Het voormalige baanwachtershuisje van Den Horn stamt uit 1866 en staan aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Dit blijkt het laatste nog bestaande baanwachtershuisje in de provincie Groningen te zijn.

Voorzieningen

Het dorp had een eigen openbare basisschool maar deze is in augustus 2012 gesloten vanwege te weinig leerlingen. Ook heeft het dorp een ijsbaan, een speeltuin en een dorpshuis ‘Het Hornhuus’.

 Er is in Den Horn een vereniging Dorpsbelang. Die hebben gezorgd voor een speelterrein wat grotendeels door de bewoners zelf is gerealiseerd. In de omgeving van Den Horn ligt de wandelroute 'Groninger Borgenpad' wat naar Den Ham leidt en ongeveer 10 km is. Voor boodschappen gaat men meestal naar de stad Groningen of naar Zuidhorn.

Bekijk het woningaanbod in De Horn van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: