Makelaar Driezum (Driesum)

Gezocht naar “makelaar Driezum”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Driezum  verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Driezum.

Funda makelaar Driezum

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Driezum

Ook in Driezum werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Driezum

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Driezum, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Driezum

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Driezum. Met de Flexibele Match blijft u ook in Driezum gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Driezum. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Driezum

Driezum (Fryske naam, Nederlands is Driesum) ligt in de gemeente Dantumadiel in het Noordoosten van de provincie Friesland. Dantumadiel was één van de zogenaamde DDFK-gemeenten (Dantumadiel, Dongeradiel, Ferwerderadiel en Kollumerlân) maar is na de fusie van deze gemeenten naar de gemeente Noardeast-Fryslân geen onderdeel van deze fusie geworden. Driezum ligt ten zuidoosten van Dokkum en is het meest oostelijke dorp van de Dokkumer Wâlden.

Driezum telt tegen de 1000 inwoners. Onder het dorp valt ook de buurtschap Eastwâld. In dit buurtschap staat de bekende Rinsma State. Deze State behoorde vroeger tot de adelijke familie Van Sytzama. Rond de Rinsma State ligt het Driezumer Bos. Van Driezum loopt de Driezumervaart naar het Driezumermeer en later langs de Driezumer Terp naar het Dokkumer Diep.

Aan de westkant van Driezum ligt het tweelingdorp Wâlterswâld, waarmee Driesum een aantal verenigingen deelt.

Voorzieningen Driezum

Samen met Wâlterswâld deelt Driezum enkele kerken, Hervormd en Protestant, twee basisscholen en een peuteropvang. Er is een Dorpsbelangenvereniging welke sinds 1917 al bestaat.

In Driezum zijn meerdere verenigingen waaronder een voetbalvereniging, een biljartclub, de paardensportvereniging Driezum-Wâlterswâld, kaatsvereniging, badmintonclub, en nog meer. Samen met Wâlterswâld is er een dorpskrant.

Bekijk het woningaanbod in Driezum van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: