Makelaar Grootegast (Grodegast)

Gezocht naar “makelaar Grootegast”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Grootegast verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Grootegast.

Funda makelaar Grootegast

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Grootegast

Ook in Grootegast werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Grootegast

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Grootegast, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Grootegast

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Grootegast. Met de Flexibele Match blijft u ook in Grootegast gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Grootegast. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Grootegast

Grootegast, op zijn Fries 'Gruttegast' genoemd en in het Gronings 'Grodegast'. Grootegast telde op 1 januari 2019 3.295 inwoners. Grootegast ligt in de provincie Groningen, was voorheen de hoofdplaats van de gemeente Grootegast en valt nu onder de gemeente Westerkwartier.

Geschiedenis Grootegast

Grootegast, ooit Majorgast genaamd, ontstond rond het jaar 1.000 en was vanaf 1.400 de grote tegenhanger van Lutjegast.

Het Grootegaster dialect, het Westerkwartiers, is duidelijk een grensgeval. Taalkundig zijn de invloeden van drie provincies merkbaar: het dialect is een variant van het Gronings, maar qua verstaanbaarheid lijkt het meer op het Drents; het accent en de grammatica klinken echter nogal Fries en dat is verklaarbaar uit het feit dat 100 jaar geleden nagenoeg heel Lutjegast nog Fries sprak.

Grootegast is een grensdorp, dit is te merken aan het aantal dorpsbewoners van Friese afkomst en de vele zakelijke en sociale contacten met Friesland.

Sport in Grootegast

 • Zwembad de Woldzoom Grootegast
 • Sporthal de Leegens Grootegast
 • Fitnesscentrum Grootegast
 • VV Fc Grootegast
 • VV GvG Grootegast
 • DOVO/Hujades Volleybal Grootegast
 • Tennisvereniging de Noord Grootegast

Monumenten Grootegast

 • Hervormde kerk te Grootegast
 • Stolpboerderij met in beide zijgevels twee krimpen te Grootegast
 • Stolpboerderij, stookhut te Grootegast

Verder in Grootegast

 • Zorgcentrum Hooge Heem Grootegast

Bekijk het woningaanbod in Grootegast van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: