Makelaar Hornhuizen (Hörnhoezen)

Gezocht naar “makelaar Hornhuizen”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Hornhuizen verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Hornhuizen.

Funda makelaar Hornhuizen

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Hornhuizen

Ook in Hornhuizen werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Hornhuizen

Bekroond tot nr. 1 makelaarswebsite van Nederland. Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Hornhuizen, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Hornhuizen

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Hornhuizen. Met de Flexibele Match blijft u ook in Hornhuizen gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Hornhuizen. Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Hornhuizen

Hornhuizen, in het Gronings uitgesproken als Hörnhoezen, is een dorp gelegen in de gemeente Het Hogeland in de provincie Groningen. Het dorp telt ongeveer 200 inwoners.

Geschiedenis Hornhuizen

De eerste vermeldingen van Hornhuizen dateren uit het jaar 1247 onder de namen Howerahusum, Horahusum, Horhusum en Hoerhusen. De naam van dit dorp betekent waarschijnlijk; de nieuwe huizen van De Houw.

Vermoedelijk is dit dorp ontstaan als een dochternederzetting van het verdwenen dorp De Houw uit de kerkgemeente Leens.
In Hornhuizen vindt u een 19-eeuwse kerk met een 15-eeuwse toren, welke eigendom zijn van de Stichting Groninger Kerken. De kerk is herbouwd in 1850, waarbij de top van de toren is vervangen door een zogenaamde lantaarn. Waarschijnlijk diende de toren in vroegere tijden als baken.

Ligging en omgeving Hornhuizen

Hornhuizen ligt in het noordwesten van de provincie Groningen. De bedrijvigheid in deze omgeving bestaat voornamelijk uit landbouw en de streek wordt gekenmerkt door vrij grote akkerbouwbedrijven. Vroeger behoorde deze gemeente tot de belangrijkste landbouwgebieden van de provincie Groningen. In het nabij gelegen dorp Zoutkamp is de visserij een belangrijke bron van inkomsten en dan voornamelijk de garnalenvangst. Jaarlijks vindt in oktober het ‘’Aardappelfeest’ plaats in Hornhuizen, een aardappeloogstfeest met een middag- en avondprogramma, waarbij men gratis kan overnachten op een indoorcamping.

De bekendste bezienswaardigheid in deze gemeente is de zeehondencrèche te Pieterburen, waar jonge en volwassen zieke en\of gewonde zeehonden worden opgevangen.

Openbaar vervoer Hornhuizen

Vanuit Winsum en Leens kunt u met het openbaar vervoer, verzorgt door Qbuzz, met lijn 68 het dorp Hornhuizen bereiken. Vanuit Winsum en Leens zijn vervolgens weer verbindingen naar de steden Groningen en Leeuwarden, maar ook naar Lauwersoog, voor de veer naar Schiermonnikoog.

Bekijk het woningaanbod in Hornhuizen van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: