Makelaar Jistrum (Eestrum)

Gezocht naar “makelaar Jistrum”? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wanneer wij uw huis in en om Jistrum verkopen, doen wij dat toch écht anders dan alle andere makelaars in de regio Jistrum.

Funda makelaar Jistrum

De Flexibele Makelaar is gespecialiseerd in (internet)marketing, waardoor u verzekerd bent van optimale presentatie en ranking op o.a. Funda en Google. Meer klikken op uw woning, betekent meer kijkers, wat weer bijdraagt aan een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van uw huis.

Unieke NVM makelaardij Jistrum

Ook in Jistrum werkt De Flexibele Makelaar met Gratis Proef Verkopen (no cure, no pay; geen verkoop, geen kosten). Dit betekent dat u alleen betaalt als uw huis verkocht wordt. Verkoopt De Flexibele Makelaar uw huis niet? Dan betaalt u helemaal niets en kunt u na 6 maanden kosteloos afscheid nemen. Uw succes is ons succes, dit uiteraard met het meest optimale verkooppakket (klik hier voor meer informatie).

Beste makelaar Jistrum

Bekroond tot nummer 1 makelaarswebsite van Nederland.Het bedrijf MakelMail en vakblad Vastgoed Actueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en De Flexibele Makelaar rolde daar als beste uit. Gemiddeld kreeg de makelaarswebsite een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit. Prachtig nieuws! Een kroon op het werk en tegelijkertijd een uitdaging om de site nóg meer te optimaliseren.

De Flexibele Makelaar Jistrum, dé (internet)marketing specialist.

Flexibele Match Jistrum

Blijf net als duizenden anderen op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod, zo ook in Jistrum. Met de Flexibele Match blijft u ook in Jistrum gratis automatisch op de hoogte van ons (nieuwste) aanbod. Dit betekent dat wij, voordat de woning elders aangeboden wordt, contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben.

Als u zich inschrijft via deze link, dan houden wij u zowel online als offline op de hoogte van ons woningaanbod in bijvoorbeeld Jistrum . Dit betekent dat wij contact met u opnemen indien wij denken dat wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Dit doen wij 1-2 dagen voordat de woning op Funda komt. Tevens ontvangt u dan iedere week een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoet.

Jistrum

Jistrum (Frysk, Nederlands is Eestrum) is een dorp in de gemeente Tytsjerksteradiel , een gemeente in de Provincie Friesland. Het ligt ten noorden van Drachten en dichtbij het Burgumermar, onderdeel van het Friese Meren-gebied. Jistum ligt in een coulisselandschap in de Fryske Wâlden  (de Friese Wouden). Het dorp ligt aan het Friese Woudenpad.

Jistrum is een langgerekt streekdorp en heeft een brink in het midden van het dorp. Het dorp is in de Middeleeuwen ten oosten van het Bergumermeer ontstaan op een zandrug.

Jistrum had eind 2019 ongeveer 905 inwoners. Onderdeel van het dorp is het buurtschap “Skûlenboarch” (het vroegere Schuilenburg). In dit buurtschap wordt de bediening van meerdere bruggen aan het Prinses Margrietkanaal geregeld.

Geschiedenis Jistrum

De Romano-Gotische kerk, de Sint-Petruskerk (Protestants) is in het midden van de 13de eeuw in het midden van het dorp gebouwd. De kerk heeft een halfrond gesloten koor en een ongelede toren met een zadeldak. De Petruskerk is kerk dat gelegen is op een hoge zandrug in de kern van het dorp.

In de hoofdstraat staan meest vrijstaande huizen waaronder een opvallende boerderij van omstreeks 1800. Het voorhuis is uitgebouwd voor meer woonruimte en een grote zolder. In Jistrum zijn meer boerderijen te vinden met uitgebouwde woonruimten, zoals die aan Tillewei uit omstreeks 1820.

Voorzieningen Jistrum

De basisscholen in Jistrum zijn in 2019 gefuseerd als één school met een nieuwe naam: Bernemienskip De Greide. In Jistrum is ook een peuterspeelzaal. En er is een kringloopwinkel te vinden. De boodschappen zijn te halen in het nabijgelegen Eastermar.

Bekijk het woningaanbod in Jistrum van NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar.

De Flexibele Makelaar is een NVM makelaardij met NVM vestigingen in Groningen (Grootegast, Hoofdstraat 116) en Friesland (Surhuisterveen, Jan Binneslaan 2a).

Wij werken samen met: